- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz patomi #37949 üzenetére
Időalapú (audiotex) számok
Kapcsolás alapú (audiofix) szám
a beszélgetés hosszától függ a beszélgetés díja. Ilyet alkalmaznak pl. tanácsadásnál, erotikus tartalomnál, ahol a kapott szolgáltatás értéke arányos az eltöltött idővelTarifák (nettó):
122 Ft/perc 180 Ft/perc 240 Ft/perc 362,2 Ft/perca beszélgetés hosszától függetlenül egy fix dijat fizet a hívó fél. Itt az esemény ténye jelenti a szolgáltatást, ill. annak értékét, pl. regisztráció, nyeremény-játék
Tarifák (nettó):
120 Ft/hívás 480 Ft/hívás 2000 Ft/hívás 4000 Ft/hívásSzép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz snecy20 #37952 üzenetére
100%-ig biztos vagyok, hogy ingyen elvihetőnek te még csak nem is hasonlót fel, nem ipari vezérlésre használatos ISA buszos számítógépet.
Azért kelt el belőle kettő...Ettől függetlenül sokallom az árát, ISA busz ide vagy oda.
Oldalukat megnézve amúgy lehúzós cég. Consumer dolgokat horror áron.
P4 már nem volt ISA-val, az mindenképp ipari alaplap, de hogy nem ér ennyit, az biztos. Más kérdés, hogy ahol termelnek vele, ott inkább az számít, hogy ne kelljen vele vergődni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #37965 üzenetére
Ünneprontó
-
shteer
titán
haha, imádom az ilyen szituációkat:
ember rámír, hogy 25-be vinné a 27-be feltett árut. korábbi privijében meg még szidalmazott és kiosztott valami fórumos vita után hát drága barátom, neked még a kiírt áron sem, további jó keresgélést
szerintem jónak tűnik..
-
emre
veterán
Basszki, rájöttem, ezek nem hülyék, csak válaszolnak a feltett kérdésre.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
sh4d0w
félisten
Nade... akkor igen gyakran kellett hasznalnia a telefonjan ezt a szot, ha az automata erre javitotta ki...
https://www.coreinfinity.tech
-
seniman
veterán
Semmilyen teló nem korrigál puncira,esetleg ha az illető állandóan ezt írkálja bele.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Z_A_P
addikt
"Újra csak a telefon szövegjavító funkciójára tudok mutogatni."
De az öntanuló, amit sokszor begepelsz arra javítLátom már volt
[ Szerkesztve ]
OK
-
seniman
veterán
Én pár hete adtam oda ingyen a 72centis Sony Wega-t a szomszédnak.Ingyen kaptam én is,így legalább nem kellett messzire cipelni,idióta érdeklődőkkel kínlódni,neki meg pont fasza a retro konzol gyűjteményéhez,cserébe meg hozott nekem egy hdmi kábelt.
-
szebe
addikt
válasz Astroboy #37985 üzenetére
Megvette 15 (vagy inkább 20+) éve 50-ért, aztán azthiszi a feléért még el lehet adni?
Komolyan nem értem mi játszódhat le ilyenkor a fejekben...[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
seniman
veterán
A fejekben ilyenkor a vastag ezres kötegek pörögnek.A beteg fejekben legalábbis.Páran talán emlékeztek rá,amikor év elején ingyé' kerestem CRT tévét.Sikerült végül,majd jött egy megnyerő árú LCD és az ötven kilós monstrum tovább is állt,szintén ingyé'.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest