- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Speed® #38550 üzenetére
Kalandor már döntött, szerintem helyesen, még ha egyedül is vagyok véleményemmel.
Az egy dolog, hogy nem hagyja hülyére venni magát, de egy (alaptalan) vádaskodás foltot ejthet a becsületén. Sokakban megfogalmazódhat, hogy szavahihető-e, és ez egy prominens személyiségnél nem elhanyagolható szempont.
Leszögezem, sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse nem vagyok Kalandornak.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
PHM
addikt
válasz laskr99 #38553 üzenetére
Talán megvan még a lomtárban a fiam régi P4-es alaplapja,
ha érdekel, írj privit, s januárban utána nézek.
(Platformváltás volt, mivel az alaplap adta meg magát.
A proci még most is benne van - emlékeim szerint 2,66-os celeron.)Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
seniman
veterán
válasz laskr99 #38553 üzenetére
Ingyen hoztam én is a szomszédból ilyen sempront lomikor.Kicseréltem a tápot(jófajta Gaba volt benne,egy csokor púpos kondival )egy HP workstationra,a gagyi ház ment a konténerbe.Apróról lőttem egy Athlon X2-őt,itt helyben 2GB ramot,így van most egy low budget netezős masinám.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
senior tag
válasz Silεncε #38529 üzenetére
eszem megáll.
a gigabites router opcionális, de i7 proci kell... ahhha...és szegény átlaguser be is veszi ezt a marhaságot.
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
-
laskr99
addikt
Nekem elkezdte kapcsoljam be a gépet pedig ott világított az arcába egyedül a monitor aludt. Majd kihúzta a routerből a kábelt és ellenőrizte és utána kikapcsolta a routert és megnéztük. Mondta van I5? Mondom I7 van és nem attól függ hanem a hálókártyától ami mind a router és a gép felől megvan az 500Mb/s.
-
senior tag
válasz sh4d0w #38560 üzenetére
nem tudom mit jelent a network stack újraírása, de az az i7 5500u az konkrétan egy i3 2100 erejével bír nagyjából.
ez kb a "kétgigás VÉGÉA kell hozzá" szindróma.
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
-
szebe
addikt
válasz Vakegérke #38546 üzenetére
Csak egy kicsit gondold magad a helyébe.
Szállítás során ki tudja mit kapott, majd utána egy jó hét "használat" után. Ez már bőven nem becsület és név kérdése..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
laskr99
addikt
Mai aprós jóság:
Srácra ráírtam (30 napos reg) ,hogy vinném a teszteletlen lapot. Közbe haver mondja neki kéne még 1-2 cucc ezért írtam a srácnak ,hogy mind vinnénk de akkor 1500-al olcsóbban+posta(ez volt 3 napja). Srác belement, majd vártam a képeket. Ma küldte őket majd írja lenne egy fórumtárs aki eredeti áron vinné a cuccost de ha én is eredetin viszem akkor enyém. Fórumtárs nevét meg is mondta ezen kívül
Nekem vagy fura a logikám de szerintem úgy helyes ha fixáras cuccot az első viszi, én is így szoktam tenni, ha alkudott belőle akkor is.
-
patomi
őstag
Eladó, cserélhető tévé hirdetés alatt:
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
-
válasz seniman #38580 üzenetére
Ó, dehogynincs olyan! Az ember, mikor először hall egy olyan jó ízes pl. salgótarjáni tájszólást, igencsak nagyra nyílik a szeme...
Arról nem is beszélve, hogy az angolok minden esetben kb ugyanannyira értik egymást, mint a Magyarok. Az, hogy idegen nyelvűként egy-egy durvább akcentus elsőre feladja a leckét, az abszolút nem mérvadó, a nem érthetőek általában itt sem az angolok. Pl. nekem a mai napig feladja a leckét a trafikglish (csak Én hívom így, jobb szó híján), amit a "0-24-es trafikos arabok" beszélnek. Egy rohadt szót nem értek belőle néha... Durva akcentus + szavak vége leharapva + nyelvtanilag kb az a szint, mint itt néhány bevágott kép, totál esélytelen érteni.
Na, aki AZT, vagy egy erősebb kínai akcentust megért, az Én szememben az tud angolul.Ez egyébként nagyon kínos tud lenni, mert sokszor nagyon jófejek, és konkrétan segíteni akarnak. Legutóbbi példa erre az volt, hogy a csávó mondta, hogy ha veszek még egy csokit, akkor ugyan annyit fogok fizetni, mint amúgy, mert átlépem az ingyenes kártyás fizetés határát. Mire felfogtam, mit akar szegény... És iszonyatosan kínos volt, mert végig nekem akart jót, segíteni akart meg minden, Én meg ott nézek hülyén meg kínomban sürgetem, hogy adja már a rohadt terminált.
A fentebbi videó pl teljesen érthető, akkor is, ha mond pár dolgot, amin nem tudom, hogy nem röhögött fel az interjúztató.
Hozzáteszem, sztem elég rohadt dolog egy skype-interjút felvenni és kirakni a netre. Lehet az emberünk nem rossz szakember, az kifejezetten látszik, hogy lelkes és szereti, amit csinál, ennek ellenére egy ilyen videó egy hatalmas hátrányt jelenthet neki a későbbi munkakeresésben/karrierépítésben.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
sh4d0w
félisten
-
biker
nagyúr
Én nem az apróktól, hanem az apróra jelentkezőktől kapok hülyét!
- Bp-en tudunk találkozni?Persze b+ 525km2 a területe, mégis pontosítanál? 2 óra oda vissza a két legtávolabbi pont Bp-en. Tudom, én paraszt vidéki "amikor bp-en járok" akkor mind az összes kerület összes utcáját be fogom járni, és pont akkor járok pont ott ahol neked jó, mindezt ingyen...
- és a fenti ponthoz: persze, a XVII-ben jó, esetleg a XVI-ben az nekem max fél óra kerülő. "á, az nekem nem jó, messze van" persze, nekem nem, mert én úgyis utazom, te meg a bkv bérleteddel lusta vagy megmozdulni.
- de van aki harmadjára jelentkezik ugyanarra, hátha meggondolom magam
- vagy: "oktogon vagy a nyugati este 6 péntek?" hahahha, megőrültem? beautózni este hatkor oda? "ok, akkor corvin köz?" most komolyan, mi a különbség? 2 megálló villamossal a körúton délre, de ugyanaz a belvárosi sz..ás, de ő messzebb nem megy, ja és alkudik is, és házhoz. de hogy a javaslatomra kijönne a metro végállomásra a városszélre, az büdös, messze van, de nekem másfél óra autóval nem lesz messze? neki 15 perc metróval.
- "én ..... városban lakom, hogy tudom átvenni?" enyhe célzás, vigyem házhoz 50-100km-re? Mondom: le van írva, futárral ennyiért... "az sok, nem tudom személyesen átvenni?" de, le van írva hol lakom, ott átvehető, esetleg a szomszédos települések. "az nekem messze van, nem jársz erre?" (ugye mondtam, vigyem házhoz) nem, nem járok arra... "akkor hogy tudjuk megoldani?" most tényleg GYP-s vagy? le van írva futárral vazze....
Néha előre rettegek, ha hirdetek valamit, és jön egy PM
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
SUPREME7
addikt
Mióta kocsival járok én is "rugalmatlanabb" vagyok itt Budapesten, mikor BKV-val utaztam, lehet elvittem a város másik felébe is ha nem alkudozott, a bérlet elbírta, de kocsival bemenni a városba, több vele az idegeskedés mint ha azt mondom, hogy engedek az árból, ártól függően 1-2 ezer forintot és jöjjön érte, többnyire ez sikerül is, de pár napja raktam be egy jófogásos emberkét, engedjek neki az árból és vigyem be a nyugatihoz, hátpersze, erre akkor a corvin negyedbe, neki 5 metrómegálló, nekem ugyanúgy szopás, tovább nem akart jönni, eredeti áron nem kellett, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz SUPREME7 #38585 üzenetére
Igen, az, hogy a körúton jobbra vagy balra megy, az a "pontlesz@rom" kategória, jöjjön kijjebb a belvárosból. Ja, azt nem
Ezek szerintem a saját 10 utca sugarú körüket ismerik. Esküszöm, a vidéki beutazók jobban ismerik a várost mint a "bennszülöttek"Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- BestBuy topik
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest