Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
Hú, a szerverházaknál teljesen ki voltam. csak bambultam a képet, és nem tudtam mit tenni :))
egyébként nagyon tetszik a cikk, és külön tetszik, hogy ilyen jó sok képet raktatok fel. talán a nénikről csinálhattatok volna többet is :DD :DD -
twollah
nagyúr
Ha nénik érdekelnek akkor nézz be vmilyek olyan oldalra ami erre szakosodott vagy jár olyan kiállításra ami a nénik körül forog. :)
Egyetlen egy rossz dolog van ebben a kiállítósdiban, hogy akkor szembesül igazán az ember fia azzal a ténnyel, hogy a gépe egy elavult ócskavas. :( -
Adi
senior tag
Na most nem akarok kötekedni, de nekem az a ''Brutál szerverház... ...még brutálabb hűtéssel'' kettős nem szerverháznak tűnik, hanem rackszekrénynek. :))
ldm start-reconf primary
-
HEBI
senior tag
Sok szép érdekes dolgot láttam, hála nektek kösz.
Talán egyedül ezeket a villamosszék-szimulátorokat nem értem.
Az utolsó képet meg igenis be kellett ide rakni.
Mégegyszer kösz.A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
félisten
Srácok, indiszkrét kérdés: hogyan mentetek ki? Néha én is úgy kimászkálnék ilyesmikre :)...
while (!sleep) sheep++;
-
dON't hAcK!
aktív tag
Egyébként ti tudtátok, hogy andorpapa ilyen izomcsávó? (A zöld pulcsis security-s srác elbújhat mögötte) :D
dON't hAcK élt, ...
-
djyangce
tag
Lenne két kérdésem:
#1: Az SGI szekcióban a második kép egy Origin 3900????? (Fájdítom itten a szívem). Egyébként is IRIX rulez, csak kár, hogy sokat kóstál.
#2: Lehet kishazánkban Zelman hűtőket kapni? Befizetnék egyre a nyugodtabb munka jegyében.
Yangce''Soha ne becsüld le egy olyan furgon sávszélességét, amely kazettákkal telepakolva száguld az autópályán!''
-
BadGe
aktív tag
Hú bazz, remélem vettetek néhány heat-pipe-ot! Hogyé aggyák?
-
BEE
addikt
Az a tubarózsa hűtő rézből tetszik!
Valami ilyenen agyaltam én is, és erre nesze, megcsinálták gyárilag.
Mostantól az öt számon agyalok, hátha... :DD !!Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
egeresz
csendes tag
Sziasztok,
a cikkben említett duáltápos valami nekem a kép alapján egy Centronics50 csatlakozóval ellátott hagyományos SCSI-1 vagy SCSI-2 storage háznak tünik, de mit keresne egy ilyen régiség a kiállításon?
[L]http://prohardver.index.hu/html/editorial/invex_2002/im004189.jpg[/L]
egeresz -
Gandalf_Dublin
csendes tag
Hell o *.*,
Nagyon sokat gondolkoztam a ThermalTake házon, pont ilyet akartam venni, de pár tulaj panaszkodott, hogy nagyon hangos. A hűtőknél írhattátok volna hogy pl. a Zalman rézhűtője lehet, hogy nagyon jól néz ki, de a tömege kétszer akkora, mint amennyi az Intel ajánlásában szerepel, és még a réz-alu kombó is pont akkora, mint a felső határ - ilyen hűtővel szerelt gépet nem nagyon szabad lanpartyra hurcolni, mert esetleg a hűtő kiszakíthatja a procit az alaplapból. És a Swiftech hűtője sem ''olyan'' drága, 30-40 euróért olyan darabokat lehet venni, hogy a leghangosabb alkatrész a CD olvasó lesz;-)
Gandalf (Dublin)
--
''There are 10 different kinds of people in this world:
those who understand binary, and those who don't.''
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB, Bontatlan, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest