- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Nekem shoonerem van es a r9800 prot huti szepen, igaz meleg mind2 fele a bordanak de hat ez van.Game alatt sem lelegebb sokkal sot a 378-rol 419-ig elmegy a core a mem meg 740ig.
-
Akheron
senior tag
Van egy elírás a második oldalon:
„Az építhezés a fonákról kezdődik”
És a harmadik oldalon:
„blokk szépen egyenletesen felfekszüdt a grafikus chipre”
(Bocsi, szakmai ártalom )
[Szerkesztve]"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
-
nagyúr
Azért a legtöbb alaplapon gondot jelenthet az északi híd hűtése.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
krila
tag
Megvettem felraktam, és győzött!
Aerocool a király
Kicsit útban van az alaplap power csatlakozása és a hőleadó rész nem fér el rendesen, de tetszik.
5 perc volt felrakni -
Gabeszku
senior tag
jóvanna! nem kell keresztbe lenyelni Azért kérdeztem, mert nekem sikerült a barkács manőver, de másnak nem biztos, hogy van hozzá anyaga, szerszáma, ötlete, mersze, hogy barkácsoljon a karira egy kiegészítő hűtést. (Xpertvision, Palit kártyákra értem)
Üdvözlettel: Gabeszku
-
tts
addikt
válasz Scream007 #33 üzenetére
hááát...
szerintem a mai piacon nem az a ''menő gyerek'' aki meghűt egy 5900 XT-t - én egy ilyen kártyát egy CoolerMaster NB bordával és egy 40 mm-es YS-Tech ventivel hűtök (3300 bruttóért) és lehet jobban mint az AC - akkor a CM a ''menő gyerek''?
talán az a ''menő gyerek'' aki komoly teljesítményű, akár húzott kártyákat is meghűt gyakorlatilag hangtalanul -
tts
addikt
igen és nem a tesztbeli, hanem ez
Bővebben: link
sokkal olcsóbban -
MCGaiwer
addikt
jojo, de nekem nagyon nem tetszik az aerocool... a zalman annál inkább. ha már lecserélem, legalább jól nézzen ki sztem. de mielött belémkötne vki, megjegyzem, h ez ez én saját véleményem, lehet h másnak bejön...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
tts
addikt
Kedves Tesztelők!
Mivel nagyon piszkál a dolog azért csak megkérdezném - nem tudom ugyan melyikőtök tisztelt meg az alábbi mondattal, de biztos mindketten egyetértettetek vele hisz ketten jegyzitek a cikket.
''Egyetlen baj van vele, és az a szemérmetlenül magas, 9400 forintos ára, éppen emiatt csak ajánlott minősítést kap''
A fenti vélemény leírását egyáltalán nem befolyásolta az az apró de megkerülhetetlen tény, hogy a NQ ára tartalmaz barátok között is ca. 5k értékű ventilátort? -
rudi
nagyúr
Egy hűtési megoldásnak nem a technikája számít, hanem az ára és a teljesítménye. Ha az egyik mutató nagyszerű, de a másik kevésbé jó, akkor ajánlott minősítés jár. Ha az NQ 3801 forgalomban kerülne a ventilátorok nélkül jelentősen olcsóbban akkor más értékelést kapott volna.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
mennyi az időegység az egyes teszteken?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
csontika
tag
Hali nekem igaz 8500LE van, nem tudom a tied mennyivel jobban melegszik. Nekem az eredeti kör alakú hűtőt lefogató lyukakba beletudtam tenni egy Zalman ZM-NB47J -t.
Tökéletesen hűti neincs vele gond.
Ha nem akarod leszedni, s lyukat se akarsz fúrni, igaz drasztikus megoldás, de a pillanatragasztó bejön..., csak a chip közepén levő fémkörre ne felejts el pasztát rakni.A rendszeres tanulás a tudás egyik rokona!
-
rudi
nagyúr
Most ismételjem meg a #64-et, vagy a teszt indoklását? Melyik résszel nem értesz egyet? Szerinted hazai viszonylatban és a konkurensekhez képest nem drága az NQ3801? 10%-kal jobb a teljesítménye, de nagyjából 80%-kal drágább mint a szintén ajánlottat kapott TT fanless VGA Cooler. Az Aerocool VM101 szintén 10% körül nyújt kisebb teljesítményt, de az ár 150%-kal alacsonyabb.
-
tts
addikt
Legközelebb adnék egy fából készült hűtőt - 1 Ft bruttó áron.
5000%-al lesz olcsóbb és 100%-al fog szarabbul hűteni - akkor ez a hiper-kozmikusan ajánlott kategória lesz ugye?
Mondjuk a 10%- is a Te általam egyébként nagyrabecsült becslésed - az nem zavar, hogy ez a hűtő olyan kártyákat is vidáman meghűt, amikre a többit fel sem érdemes szerelni? Erre a válaszodra tényleg kíváncsi lennék.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
ezen szerintem kár vitatkozni.
ők így látták ennyi
amugy ezt mindenki elismerheti a legjobb vga hütő most kétségkívül a zalman vf700as sorozat.
az alcu ami kb -2-3 fokot számít kb 5ropi.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
wiziloo
tag
Benevezek egy ilyen Aerocool-ra, havernak ilyen figyel a 9800pro-n, nagyon ott van!
-
Zeratul
addikt
Most bosszantani akarta a Tisztelt Cikkíró a 6600/GT AGP tulajokat? Hogy lám lám milyen luzerek vagytok ne is álmodjatok heatpipe hűtőről?
-
keopsz
HÁZIGAZDA
bocs, de tévedsz.
a tesztelők tesztelnek, cikket írnak, amely cikk alatt ugyan szerepel a nevük, de a cikkek a prohardveren jelennek meg, szerkesztve, főszerkesztve, satöbbi. az ilyen jellegű kérdéseiddel, amely a szerkesztők elfogulatlanságát sérelmezi egy erősen elfogult nézőpontból (hiszen te ezt a terméket forgalmazod, vagy mi..), lécci legközelebb a főszerkesztőt ''zaklasd'', rajta kérd számon az értékelés szempontjait, ugyanis a szerkesztőinknek nem az a feladatuk, h ''elégedetlen'' partnerekkel vitatkozzanak. nem ez a kompetenciájuk, nincsenek felkészítve arra, h veled párbajképesek legyenek. szakértők, akiknek adunk a szakértelmére/munkájára.
ja, rudi amúgy végtelenül korrekt választ adott neked, nem is értem, milyen alapon állsz neki fa hűtőkkel előhozakodni.
''egyesével összeadtam a TT Fanless és a másik eredményeit és 5,3% eltérés jött ki. A pillanatnyi kimért maximumok között pedig 3,5% eltérés van.''
ezek után nagyon szeretném, ha nem kéne tovább magyarázni.cantante di sampietrini
-
erdoke
titán
A szakmai részben talán ott van némi igaza, hogy az X800Pro távolról sem a legtöbbet fogyasztó, ezáltal legjobban melegedő VGA a piacon. Egy tuningolt X850XT PE-re felszerelve talán más mértékű lenne az eltérés a '' Best buy'' és a ''Best performance'' hűtő teljesítménye között.
Mivel erre itt nem derül fény, utána kell nézni a neten ilyen teszteknek.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az X850XT PE a legáltalánosabb kártya, ezért azzal kell mérni, de a procihűtőknél is 3,2 GHz-es (és tovább tuningolt) Prescotton mértek, nem pedig egy Winchester vagy Venice magos A64-en.A legjobb aláírás a héten
-
rudi
nagyúr
Az X850 XT PE-nél nagyjából 13%-kal alacsonyabb GPU és VGA RAM órajelekkel dolgozunk, és amikor az első tesztek készültek, meg összeállt a referencia tesztkörnyezet, akkor az X800 PE volt a leggyorsabb, attól alig lassabb a tesztkártyánk. Szerintem ekkora eltéréseknél a tesztcuccok eredményének viszonya még közel lineárisan torzul. Ha összejön egy következő adag VGA cooler, akkor eljátszadozunk ezzel.
Az, hogy a 3,2-es S478-as Prescottól nem lett széles e körben elérhető melegebb proci, a személyes (és a júzerek) szerencsénk. Persze a dualcore processzorok megjelenésével valószínűleg ez is változik majd. Kár, mert mostanra már közel 20 coolert lemértünk azzal a Prescottos rendszerrel.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Pala
veterán
nekem sajna se lefogató lyuk, se furat...100%, hogy a jelenlegi gyári borda ragasztva van...valószínűleg egy kisebb méretű ragasztott borda megfelel rá, esetleg arra egy kisebb venti..
amúgy az enyém is LE és 250/250-es normál LE órajeleken megy...a mostani haldokló ventivel is csak langyos a gpu hátoldala a ramok úgyszintén....fagyás nem történt még sose....ennek ellenére nem árt passzív hűtés. -
marcee
addikt
Engem az érdekelne, hogy lehetséges-e az Aerocool Video Magic hátsó bordáját az ellenkező irányba, tehát a gpu felöl felszerelni?
Nekem ugyanis a k8n neo2-n már a gyári procihűtőben is elakadna.\m/
-
erdeya
senior tag
AGP-s GeForce 6600-ra (nem GT) mi a jó életet lehet felszerelni, ha a cikben szereplőket nem?
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
rudi
nagyúr
Ezt Bővebben: link és ezt Bővebben: link.
-
twollah
nagyúr
Fureszelos videot akarok!
-
azreon
tag
Sziasztok
Azon gondolkoztam a cikk után, hogy vajon egy SLI-s rendszerben két Gef 6600GT elférne-é két ilyen Aerocool hűtővel? Az tiszta hogy egy biztosan. Na de az alsóra is ráférne? Mennyi lehet a távolság, mondjuk egy Asus A8N SLI-n?
Ha esetleg valakinek van ilyenje, nem mérné meg nekem? A két kártyának szánt foglalat közötti távolság érdekelne.
Köszi a segitséget"The best way to predict the future is to invent it." - Alan Key
-
Dying Fetus
tag
Az lenne a nagy kérdésem hogy szerintetek beférnének a zalman mem bordák a northq alá??Igaz csak egy radeon 9600asom van de majd év vége fele lesz vmi új gép vmi x800 féle vga val és majd arra is ezt a hűttyőt szeretném föl tenni.
-
rudi
nagyúr
válasz Dying Fetus #91 üzenetére
#50 (lécci olvass mielőtt írsz)
-
rudi
nagyúr
Valószínűleg befér, de a passzív borda nem nagyon fog huzatot kapni, ami nem éppen jó. Ha 6600GT SLI-t kell hűteni, akkor inkább így Bővebben: link
-
Torry
addikt
Hello!
Kinéztem magamnak én is azt az Aerocool hűtőt, csak néztem azt a képet, amelyiken már be van szerelve a helyére a kártya.
Ránéztem a gépemre, és látom (Abit NF7) hogy a tápcsatlakozó amelyik az alaplapra megy mintha attól nem férne el a hűtő.
Én látom rosszul?
Világosítsatok már fel légyszi!
Előre is köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest