- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Thom!
veterán
Khmhmm.
Akkor Sis jó driver akkor a teljesítményre nem lesz panasz remélem, és olcsón hozzá lehet jutni ehhez a GPU-hoz. Csak már látnánk közelebbről.
Amd: Sledgehammer alig várom már! Eléggé bruti + R300 or Nv30 na jó..:)
Még azon gondolkozom,h minek cseréljem le a gépem a tél nemsokára itt van az ára remélem tényleg nem lesz magas és a DURONOKKAL MIVAN? És Sledgehammer vmi low-end változata lesz-e? És milyen memoria kell neki.:) -
HÁZIGAZDA
Clawhammer: asztali PC-k.
Sledgehammer: szerverek. Drágább, később jön ki.
Duron: olvasd figyelmesen a cikket, többet nem mondhatok...dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
guest
veterán
''A Hammer pedig, ha esetleg az Itaniumot nem is, de a Pentium 4-et - a jelenlegi formájában! - biztosan elkalapálja!''
Ezt a sületlenséget! Az Itaniumot szinte minden elkalapálja annyira gyenge. A P4-et pedig az XP is elkalapálja, úgyhogy a mondatnak nincs sok értelme.prohardver vendég
-
guest
veterán
Ennyire nem lehettek szakbarbárok, semmi kép a lányokról? :-)
prohardver vendég
-
guest
veterán
Azért abban a 400 megában csak akad valami az ösztöneinknek is. :-)
xyzprohardver vendég
-
HÁZIGAZDA
A sületlenség az, amit te írsz... az Itanium nem a Q3-ról szól, a Clawhammer nem az Itanium ellenfele, a mondat pedig arra vonatkozott, hogy ha nem változik a P4 év végére (nem fog), akkor egy 3 gigás Northwoodot elver a Hammer, simán.
Amúgy pedig döntsétek el, ha már piszkáltok minket, hogy akkor most milyen irányba is vagyunk elfogultak... :).
Az Itaniumot ne akard egy ilyen mondattal elintézni, mert annál azért jóval többet tud. Különben pedig maga az AMD mondja, hogy hova és miért pozicionálja a Clawhammert, és asszem, inkább nekik hiszünk :).dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
Amúgy tényleg nincs kép a csajszikról :). Fájdalomdíjul belinkelek egy JVC-s csajt, bár ő nem az igazi (kicsi, ''sárga'', de őt megörökítettük)...
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
detri
aktív tag
Héj! Mi a baj ezzel a lánnyal? Így kép alapján nagyon szép és csinos, nekem sokkal jobban tetszik, mint a sok hülye proci meg csip. :)
Egy magánemberkének mennyi a beugró erre a bulira?
üdv:
detri -
Dozer
tag
''Integrált memóriavezérlőjével és durván 125 négyzetmilliméteres magméretével a Clawhammer nem drágább, mint a most kapható Athlon XP-k!''
Viszont sokkal tobb laba van. Azert ez megdragitja egy kicsit a dolgot, nem?
Ez a Sis tenyleg nagyon jonak tunik, de van egy olyan erzesem, hogy ugyanaz lesz vele, mint annak idejen savage2k-val; a vas ot is nagyon rendben lett volna, csak ugye a driverek... -
keopsz
HÁZIGAZDA
amúgy köszönet Celticnek, hogy tartotta a Solo lapot, amíg (azt.. :) ) fotóztam..
cantante di sampietrini
-
Dozer
tag
Ja, igy kep alapjan sztem is nagyon renben van a csaj :)
-
HÁZIGAZDA
Várj, azért itt már futott a demó, tehát vannak kész driverek. De igen, egyáltalán nem garantált még a siker, a speckók viszont már önmagukban is megdöbbentőek. Most őszintén, várta volna bárki tőlük, hogy dobbantanak?
A Clawhammer nem lesz drágább induláskor, mint az aktuális, leggyorsabb Athlon XP.dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Dozer
tag
Most veszem csak eszre, hogy 0:12-kor 3 post is volt. Nemsemmi :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja :) Úgy látszik ez kell a népnek! :D
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Dozer
tag
''Most őszintén, várta volna bárki tőlük, hogy dobbantanak?''
Na igen, mikor eloszor hallottam a dologrol en is elegge meglepodtem. De nem csak a speckok miatt, hanem azert is mert ezzel a csippel latszik, hogy be akarnak torni a video megjelenito bizniszbe, mert ugyan eddig is voltak sis csipre epulo kartyak, de azok a csipek inkabb az integralt csipkeszletekbe lettek tervezve es nem kulon kartyara. Bar a sis 315 mar erdekes probalkozas volt. -
Dozer
tag
Tenyleg, lattatok hannoveri villamosokat? :)
-
guest
veterán
....talan hitelesebb lett volna a kovetkezot irni: ''Kulon koszonet Celticnek, amiert nem ejtette le a Solo alalpapot, veszelybesodorva evvel az AMD terveit, az O sajat illetve a mi testi epsegunket, illetve megkimelte Jerry Sanders elnok urat a szivinfarktustol'' :)))
Egyebkent nemtudom olvastatok-e arrol a kisebb pletykarol, miszerint a Solo-alaplapon, az AGP tunnel vezerlo melletti hangjkegyek nemmasok, mint az Intel reklamzenejebol felcsendulo jellegzetes dallam egyik szolama?! Ehhez meg jon ugye, hogy az IDF-fel egyidoben debutalt a cuccos, es maris azt gondolom, roppant humorerzekuk is van AMD-eknek, mikozben borsot tornek Intelek orra ala :) :)
Udv!prohardver vendég
-
-
guest
veterán
Sziasztok!
Összesen ennyi infot adtok két nap után? Én fél nap alatt többet szereztem :)) A DFI-ről kicsit irhattatok volna még, mondjuk annyit hogy a következő lapjaik már tuningbarátok lesznek, és a karácsonyfához fognak hasonlítani :)) (bővítésileg) :)) A marketingesük az ABIT-től jött át, tehát érdemes lesz odafigyelni...
Bánó Gyuriprohardver vendég
-
dewdew
csendes tag
A marketing es a technikai felszereltseg ket kulonbozo dolog, tehat attol, hogy az Abit marketingese felugyeli a reklamot, attol meg nem lesz benne SoftMenu.
Vagy megis? -
guest
veterán
Igen, ami eléggé nagyzolóan hangzik :) Egyébként pedig tele van smiley-val a szöveg. Én sajnos csak kb 1-2%-ot láttam, mivel 5 cég képviselőjével beszélgettem és elment az időm...
CSá,
Gyuriprohardver vendég
-
dewdew
csendes tag
Hijjjj, de szivesen ott lettem volna...
-
guest
veterán
Szerintem korbe kellene kerdezni ismerosoket, akik szinten ott voltak, hogy nincs-e egy VIA lanyos kepuk, mert anelkul ez a beszamolo kutyafule...
Vagy legalabb ne irtatok volna meg, hogy azok milyen hu, de....prohardver vendég
-
guest
veterán
A Solo chipset-rol jut eszembe: ugye csak veletlenul olyan rajta az a kalimpacs, mint a Tom's Hardver emblemaja? :)
Azert tuti lehetett kint...
&rewprohardver vendég
-
guest
veterán
Azért van olyan teszt, ahol az Athlon XP 2000+ lemarad a P4 2000-től (és nem csak a Northwoodtól), és ezt úgy hívják, hogy SysMark 2002 Internet Content Creation...
Itt még az 1800-as P4 is megelőzi az XP 2000+-t!prohardver vendég
-
bz
tag
én kinn voltam, de szerintem nem igazán voltak csinos lányok;
amellett, hogy ez a téma erősen szubjektív, tapasztalatból elmondható, hogy a német nőket nagyon kevesen tartják szépnek
(szép<>igényes külső) -
bz
tag
nem tudom láttátok-e valamelyik taiwani cégnél a következő billentyűzetet:
hagyományos helyzetben, középen van a kurzor+számbillentyűzet, erre merőlegesen, billentyűkkel kifelé, kétoldalt a betűs rész, tehát szemből U alakú a cucc; innen már sejthető, hogy ergonómiához semmi köze, mivel a levegőben kell tartanod a kezeid, illetve ha a középső részt akarod használni, akkor kb 30 centit kell mozgatni a kezed;
ez eddig mind semmi, amiért dizájn centeres a cucc, az a két visszapillanató tükör oldalra szerelve, ami segítségével láthatod, hogy hol az ujjad.
Meghökkentem amikor láttam, de a ferdeszemű arcán is látszott, hogy azért ezt ők sem gondolják komolyan. -
bz
tag
következő baromság:
siemens stand, mobiltelkóra szerelhető miniprojektor
értelme ugyan nincs, mert 20 centire lehet vele vetíteni kb 10 centis képet 0 fényerővel, gondolom aksi élettartama 10 perc - de biztos jól lehet vele szórakozni a suliban, óra alatt (ok, nem volt merszem a készülékkel hadonászó fickót kivallatni a részletekről, pl mi köze van a telefonhoz - south park képeket nyomott ki, de a telefonon ennek nyoma sem volt) -
bz
tag
igazán örvendetesen terjednek a mini pc-k
a shuttle egész sorozat ilyen polcra valóan aranyos készüléket mutatott be, de több helyen is láttam ezeknél is kisebb pc-ket.
ami igazán kedvcsináló, az hogy volt olyan is, amibe félmagas agp kártyát is lehetett tenni - geforce chipes kivitelt láttam ilyen méretben
így talán tisztességesen le lehet játszani dvd-t is velük, ha lecserélhetjük az általában felesleges és kiábrándító integrált kártyákat.
alaposabban nem is mertem őket megszemlélni, mert az áruk illetve beszerzési lehetőség tekintetében pesszimista vagyok, legalább a nyálam ne csorogjon. -
Nowhereman
őstag
Nem lesz drágább a Hammer, mint az Athlon? (hurrá!)
Nos, a Hammerben van lesarkazásállo páncélsisak, vészkioldo hömérö is, ami mondjuk extra, és az athlonokon is sokat dobna(tomsvideok helyett tuti potyarántotta), ez nem drágit? A másik: végül hány kilonyi chashmemoria lesz benne?(mert ugye nehogy olyan legyen, mint a K6/2, amit a L2 hiánya paralizált...) A kérdés oka: kis magméret!
Bocs, ha ezek közül valamelyik kapcsolatos az olajbotránnyal, és az unokáink sem fogják tudni!Utánam a kondenzcsik!
-
Dozer
tag
válasz Nowhereman #37 üzenetére
Az Athlon XP-ben is van hodioda.
Igazabol maganak a csipnek az ara leginkabb attol fugg, hogy mekkora a merete (fizikailag). A ClawHammer kb akkora lesz, mint a mostani XP-k (csak ugye az mar 0.13mikronos gyartassal keszul), szal ilyen szempontbol nem lenne dragabb, viszont a tokozast akkor meg nem szamoltuk bele, ami nagyon valoszinu, hogy tobbol jon ki, mint az XP-ke. Eleinte biztos, hogy elegge meg fogjak kerni az arat, de hogy kesobb mennyiert fogjak adni az mar csak az Amd-tol, meg az Inteltol fugg. :) -
guest
veterán
en is ezzel a felkialtassal jottem haza tavaly mint most ti. pl: jo az a radeon, de nekem biztos nem lesz ilyen. mostmar van:) 4 napot voltam kint, de szerintem a 60%-at lattam csak.
honzaprohardver vendég
-
guest
veterán
Nekem van a VIA-s lányokról képem majd közzé teszem.
prohardver vendég
-
guest
veterán
válasz Nowhereman #37 üzenetére
K6/2 kis cache méret? Nekem otthon egy XP 1600+ ketyeg, ici-pici maggal (és 128L1+256L2 cache), de csak a (valódi) Tualatin ver rá az 512 L2 cache-el.Szóval -ahogy a cikkben is elhangzott- más cég volt az Amd a K6 korában, és más most. Csak azt sajnálom, hogy nem kerültem még P4-es gép közelébe, összehasonlítás képpen (nem cache méretre gondolok, csak úgy)
prohardver vendég
-
cadaver
tag
na hol vannak azok a kepek?! :))
-
cadaver
tag
ja, hogy lemaradtam par honappal? :DD akkor bocsesz :t
-
keopsz
HÁZIGAZDA
idén helyszíni közvetítés lesz, minden pici részletet felszippantunk majd a 14mpixeles vacsa új gépünkkel ([L]http://www.dpreview.com/news/0209/kodak/kodakdcs14n_02.jpg[/L]), szal prepare.. :))
cantante di sampietrini
Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest