-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs olyan opció ahol teljesen le tudom némítani a telót, beleértve a játékok, videók hangját?
Forget about it
-
bigsee
addikt
(#7164) barrasz:
Fire Chest Backup. Arra az esetre, ha...
Újra megnéztem az összefoglalót és jéééé benn van minden, de persze ezt is könnyebb beírnom, mint magam mélázni rajta...
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Gomba
senior tag
válasz l.sebestyen #7206 üzenetére
Vagy telepít egy bebuzz-t hub++ wallpaper changer-t vagy bármi egyebet ami active frame-ben mutatja az akksi töltöttséget.
Ép hardverben ép szoftver
-
barrasz
aktív tag
Köszönöm szépen mikor visszaraktam a névjegyzékem első dolgom volt egy ilyen program majd mentés remélem már nem lesz több ilyen gond.
Viszont megkérdezném,hogy mivel elszállt a névjegyzékem egy régebbi telefonmentést raktam vissza de a world nem engedi újra letölteni az eddigi megvásárolt pár alkalmazásom.
Letöltésnél kiírja,hogy ezt már megvettem és nem kell fizetni de a letöltésre kattintva nem csinál semmit.
A my world résznél pedig nem látszik semmi.
Esetleg valakinek ötlete? -
Orgi
addikt
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék, hogy Androidos telóról átköltözve át lehet valahogy vinni az smseket z10-re? Programokkal tudok mentést csinálni, xml-be mentenek, ezt meg lehet vhogy etetni a z10-el?
A másik, hogy ha androidon használom a bbm-et, akkor megmaradnak z10-en a dolgaim (pl kontaktok) vagy nulláról indulna a dolog?[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
Azoknak akiknek gondja wan a router kilövéssel:
Igazából ez azoknak működik, akiknek 50 mega vagy az alatt van a sávszelességük. Nekem csak 30 van. A routert g-re kapcsoltuk, és nem wiress, hanem wired-ben tettük a vez. nélküli egységet, így gyakorlatilag egy sima 54-es routerként működik. telefonon ip6-ot nem kapcsoltam be. 24 órája hibátlan.
-
DJosef
őstag
válasz California1 #7215 üzenetére
Az akkumulátoron elvileg van vmi ilyesmi: DC121230 Lefordítva 2012.12.30
Vmi fórumon olvastam én is.[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
-KP-
addikt
Na megjött a kicsike. T-s rendelés fehér színben. Egyelőre nagyon baba. Viszont sajna csak néhány órám lesz mielőtt hazautazom. Úgyhogy gyorsba meg kell ismerkednem vele, mielőtt ajándékba megy...
-
totj80
tag
Ma sikerült lefagynia a telonak,nem tudom miért és mitől, csak nem lesz gyakori
-
nagyúr
válasz eventus #7216 üzenetére
Evi! Az a pénz egyáltalán a BlackBerry-nek megy, amit e címen fizetünk??
Más: Hölgyeim és Uraim! Jolla mobil csengőhangok Már ha nem teccenek a sajátok. Turkáljatok! Egészségetekre!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-KP-
addikt
Üdv!
beüzemeltem a z10-et. első benyomások nagyon pozitívak. a kérdésem az lenne, ha nem jeletkezek be a blackberry azonosítómmal attól még ugye elindulnak a fizetős appok? valamint használhatok-e több készüléket ugyanazzal az azonosítóval vagy minden gépre külön meg kell venni mindent?
[ Szerkesztve ]
-
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy stl100-1es készülék.
Eddig 20%nal kikapcsolt, majd egy éjszakára kivettem az aksit, most 0%nál merül le, de 78%nál nem tudom jobban feltölteni. 10.2.0.424.
Javaslat?? -
sasa134
addikt
Sztem nem lesz gond:
The XML format allows you to import and export to other platforms as well:- Import to and export from Android, use SMS Backup and Restore for Android.
- Import from iPhone is a bit tricky but users have reported to be successful using this tool iPhone SMS to Android Converter (advanced users only)Itt a fórum hozzá ha elakadnál vmiben: [link]
Avanti Roma
-
Traianus
tag
Szia! Nekem is ugyanaz a problémám mint ami neked volt (frissítések keresése résznél beragad) viszont én hiába indítom újra a bekapcsológomb hosszan tartó lenyomva tartásával, ugyanúgy a frissítést kezdi el keresni. Te csináltál valami mást is közben vagy csak ennyi?
Ha esetleg valaki más tud megoldást a problémára az kérem jelezze! Előre is köszönöm! -
joelke HU
senior tag
Na, ma sikerült beneveznem ez ilyen szépségre. Trés a kicsike és bizony egyből felajànlotta a 10.2-es frissítést. Volt vagy 1 giga, de sitty-sutty felment. Olyan kérdésem lenne hogy van e valami ingyenes Epub olvasó rà? Mert rengeteg Epub könyvem van.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest