-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horovic
aktív tag
A karácsonyi ingyenes appokat csak az aktuális napon lehet ingyenesen letőlteni vagy 25-ig bármikor?
-
cris78
őstag
Köszönöm srácok! Olvasok és olvasok...
Sajnos jobbulás nem lesz ( január óta cukorbeteg), ezért is remélem, hogy a kicsi szeder nem fog cserben hagyni. Fontos, hogy mindig elérhető legyek.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
Na az első rejtély. A kapcsolatoknal ott van mindenki akit össze kapcsoltam Facebookkal.de ha a bal alsó sarokban nyomok a telefon ikonra,ott a partnereknel nincsenek ott a fb-s csatolasu kapcsolatok.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
KraX
őstag
Tudnatok arra otletet mondani,hogy hogyan tudnam kieroszakolni a web browserbol a nagyobb betumeretet nativ (nem mobil) weboldalak eseten,illetve ahol van lehetoseg mobilra optinalizalt oldal megtekintesere,ott azt favorizalja es ne a nativ oldalt. Hiaba allitok a browser beallitasaiban a nagyobb betumeretet, tobb oldal eseteben is hatastalan es marad a fektetett mod es a pinch zoom,ami eleg kenyelmetlen hosszutavon. Elore is koszonom a valaszokat.
For the God Emperor!
-
Laurh
aktív tag
Mit gondoltok Telekom cseréli a készülék hátlapját, ha nyekereg 3 z10et is megnyomkodtam és egyiknek sem nyekereg. Sírni tudnék.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
djnaar
csendes tag
A vibro motor megadta magát...
-
kárátékutyá
őstag
válasz kárátékutyá #7047 üzenetére
Eddig bírta. Ismét kilőtte a routert...
-
Danny750
őstag
válasz kárátékutyá #7061 üzenetére
Az akksira visszatérve: nekem a gyári töltővel csak 96-97%ig tölt fel, míg egy iphone adapterrel 100%ig...érdekes ,de lehet újrakalibrálta magát, mert előtte a bb-vel is fullig töltött
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
barrasz
aktív tag
válasz #40194816 #7035 üzenetére
Szia!
Igen én írtam és a wifi problémám teljesen megoldódott azóta semmi gond folyamatosan be van kapcsolva és remekül működik.
Most egy Linsys E900 wireless-N300 router ellátja az egész házat wifi kapcsolattal 4 telefon+táblagép és semmi gond.Szerintem érdemes cserélni és persze a sebességről ne is beszéljünk. -
barrasz
aktív tag
Lemaradtam a szerkesztésről de nálam sem működött sokáig pedig a routert is frissítettem és az ipv6 is be volt kapcsolva egy darabig jó volt és aztán újból letiltott.
Már a család is unta,hogy mindig router újraindítás volt így maradt a csere ami bevált. -
tom956ster
aktív tag
Üdv urak! Kérnek valakit, legyen olyan kedves, egy püben írja meg az offline működő navigációs lehetőségeket a telefonnal. Most akarok cserélni egy HOX-ot a Z10-re és ez meg nem világos nekem. Előre is koszi!
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
Horovic
aktív tag
Telekomnál milyen APN beállítást kell beírni?
-
greenmeister
tag
Beleestem eme telefonba. Amint eladtam a régi telot egyből rendelem is meg. Kérdésem annyi lenne, hogy ennek a típusnak vannak széria hibái? Ha igen mik azok? Mire kell figyelnem vásárlás előtt?
[ Szerkesztve ]
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
john33
csendes tag
Na, akkor (gondoltam) most belevágok a Sachesi módszerrel a 10.2.0-ás frissítéshez, hát ahogy a szederblogon meg a playbookblogon is le van írva, szépen elkezdtem, de a program csak a 10.1.0.1720-ast ajánlja fel frissítésnek
Melyik sort kell megváltoztatni és mire, hogy fel lehessen tenni az 10.2.0. szoftvert? Country 216, Carrier 30, Device Z10, Variant SLT 100-1, Mode Upgrade.
A sim kártya ki van belőle véve, ki vagy bekakpcsolt állapotban kell egyáltalán elindítani a Sachesi-vel?Hopp, most olvasom az előző hsz-ben, hogy UK 234 és 010, akkor 1 kérdés maradt, hogy
a sim kivétele utánki vagy bekapcsolt állapotban csatlakoztassam a készüléket, ha elindítom a Sachesit, vgy ez teljesen mindegy?[ Szerkesztve ]
-
Gomba
senior tag
-
-
pr78
újonc
válasz kárátékutyá #7061 üzenetére
Ezt probaltad? [link]
En hetfon vettem az enyemet kulfoldon, az ottani routerrel jo volt. Kedden hazajottem es azota szopok a wifivel.
Tp Link router, stl100-2. Eddig semmi nem valt be, de ez mar lassan 2 oraja ok, amugy max fel orat birta.[ Szerkesztve ]
-
john33
csendes tag
válasz gbutcher #7077 üzenetére
Minden okés, kb. fél óra sem kellett, és simán feltette a 10.2.0-ás szoftvert, utánna kb. 4 perces újraindulás magától, és hallelujah.
A rendszert most kezdem belakni, mivel eddig a t-s szoftverfrissítéssel szívtam tegnap este az 1 napos készülékkel, miután az sikerült, azóta a rendszerrel ismerkedtem, és most frissítettem le a Sachesi-vel. A "belakás" most jön, végre!
(Már csak az S3-asra kellene megjönnie végre a régen várt gyári független 4.3-as androidnak - oké, hogy már több országra is kiadták már, és ebben is mi leszünk a majd' legutolsók - , de ez más kérdés, más topic - lényegében picit ezért is ábrándultam ki a Samsungból, mert a tavalyi flagship modellel is ezt csinálja - igérgeti a folyamatos frissítéseket, és 4.1.2. óta semmi, csak egy visszahívott rossz 4.3-as...no comment, a root-tal nem akartam a garanciát kockáztatni.)Nagyon köszönöm a segítséget a kedves fórumtársaknak a tegnapi beragadt t-s frissítéssel és a mai Sachesi 10.2.0-ással kapcsolatban is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehetséges, hogy a TP-Link routereket nem bírja? Mivel én is azt használom. De ezt a beállítást megpróbálom még, a router firmware frissítése nem segített.
A végén lehet hogy routercsere lesz A munkahelyemen Cisco router van, ott még nem kellett újraindítani.Közben látom, hogy Linksys (Cisco) routerrel nem jelentkezett még a probléma....
[ Szerkesztve ]
-
K.Tamas89
aktív tag
Nekem gond nélkül müködik TP-Link routeren (WR340G - 54Mbs). Egész nap rajta lóg a telóm. Eddig nem tapasztaltam olyat hogy lelővi. Rajta van még vagy 4laptop és fél tucat telefon...
-
john33
csendes tag
Az alkalmazásokkal kapcsolatban kérdezném, hogy kinek milyen appjai vannak fennt a készüléken, mi az, amit érdemes/"must have" feltenni, letölteni a BlackBerry World-ből, és mi az, ami felejtős, csak a helyet/memóriát, akksit foglalja és eszi.
Pl. ilyenekre gondolok:
- kell-e valamilyen szemét-törlő progi, mint androidon a Cleane Master, SD Maid?
- olyan progi, ami figyeli, hogy van-e frissítés, pl. AppBrian Market,
- ami figyeli az adatforgalmat, hívásforgalmat, pl. 3G Watchdog, Call Meter NG,
- filekezelő, pl. Solid Explorer
- memóriaáttekintő, pl. DiskUsage,
- dokumentumkezeő, pl. OfficeSuite,
- hasznos kis progik:Smart Tools, Star Chart, Moon+Reader Plus, stb.
- gyárin kívül másik zene/videólejátszó, pl. Player Pro, Mx Player Pro....és bármi más, ami jól jön a BB világában.
-
DJosef
őstag
Létezik az, hogy ha kikapcsoltam az Outlook/Hotmail webes felületen a születésnapok értesítését azt a rendszer csak később érzékeli? A lezárt képernyőn továbbra is ki írja őket.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
http://m.index.hu/tech/cellanaplo/2013/12/21/miert_szarnyal_a_blackberry_4_4_milliard_dollaros_veszteseg_utan/
Forget about it
-
adamk
csendes tag
Jó estét fórumtársak!
Valakinek nincs esetleg tippje arra, hogy az akku miért csak 90%-ig tölt fel?
- Próbáltam már több féle verziószámú oprendszert, sima visszaállítást, wipe-ot, de mindig ugyanaz..
- Akkut kivettem, majd 1 óra múlva visszatettem és ugyanúgy 90%-ig ment.btw STL100-1
[ Szerkesztve ]
-
sniper4573
tag
Nálam 85-ig tölt fel és 8%-nál kikapcsol(10.2.1 Leaked van rajta t-s STL-1), a 10.2.0-val rendesen feltöltött, meg le is merült. Próbáltam már mindent, de nem akar 100%-ra menni
Router nálam is néha ledobja egy pillanatra (TP-LINK), de visszamászik magától.
Ma vettem az asszonynak egy fehéret a t-nél, itthon azonnal feldobta a 10.2.0 frissítést, ami gond nélkül fel is ment. Ennél az akksi rendesen 100%-ra töltött
A függőségről annyit, hogy a fekete(még az elsők közt vettem) azt írja, hogy mindene feloldva, de vodás simmel nem megy
Az új fehér pedig független(és 100 rugóval olcsóbb )
Én nagyon szeretem a készüléket, remélem az asszonynak is tetszeni fog. egy Samu S3-at váltottunk le, mert a csoda droid úgy belassult, hogy két naponta újraindítást igényelt és idegesítette. Én a z10-et még nem indítottam újra, azért, hogy sebességet nyerjek. Na ezért kell az optimalizáció
Az új tulajoknak annyit mondanék, hogy nyomkodják és olvassák el a topiknyitót! -
Viper26
nagyúr
pH-s BBM csatornékkal mi lett?Törölve lettek??
S23 | Garmin epix™ Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest