Hirdetés

Aktív témák

  • shtml

    őstag

    válasz SystemRoot #996 üzenetére

    Többé-kevésbé (inkább többé) egyetértek veled. A homók részéről is kellene annyi belátás, hogy tudomásul vegyék, a legtöbb ember undorodik az ő szerelmi megnyilvánulásaiktól. Persze a heterók részéről is annyi, hogy ne érje a homókat hátrányos megkülönböztetés pl. a munkában. Ez valahol nemcsak tolerancia kérdése, hanem a kulturáltságé is - nem mintha a kettő nem függene össze...

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz shtml #1000 üzenetére

    hát ja. pedig nem ez volt a cél. csak amilyen, minden észérvet nélkülöző, indulatos, vulgáris mocskolódás ment az indexen, klaviatúrához kényszerített. és ahhoz képest itt a ph-n, (logouton), nagyságrendekkel kultúráltabb társalgás folyt... :) :R
    csodálkoztam is....

    az más kérdés, hogy sokan és sok mindenben nem értettünk egyet, de akkor is ezt legalább aránylag normálisan fejtettük ki. :)

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

  • egamega

    tag

    válasz SystemRoot #999 üzenetére

    Igen, de ez csak nálunk vált ki ekkora ellenszenvet. Illetve ahogy haladunk kelet felé, úgy nő az intolerancia is.

  • egamega

    tag

    válasz szab.tam #1002 üzenetére

    Igen, legalább itt az általános, minden érvelést nélkülöző fröcsögés nem jellemző. De ez talán elvárható az értelmiségtől.

  • ask

    csendes tag

    válasz SystemRoot #996 üzenetére

    Hat a "legtobbseg", ahogyan fogalmaztal, hala az egnek meg mindig nem ugy gondolkodik, ahogyan Te.

    Es remelem, h a konyvedben ertelmesebb dolgokat fogsz irni, mint ez a kis "ervelescsokor", amit nekem ide utoljra idebiggyesztettel.

    melyen tudom szanni azt az embert, aki egy meleg par csokolozasa lattan hazamegy es szijat hasit az asszony hatabol es leken ket egyformat a gyerekeinek.

    a melegeket pedig nem kell sem neked, sem masnak befogadnod, ugyanis ok mar itt vannak, itt lesznek es koszonik szepen a hozzad hasonloan gondolkodok ellenere es elik tovabb az eletuket.

    de a leggyonyorubb, ahogyan leirtad, h hogyan tudnad gyulolni a sajat fiadat!!! Brillians!!! :C

    ask

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz ask #1005 üzenetére

    ne szólj senkinek, de pont azt írta, hogy a saját gyerekének, (önző módon), de elnézné....

    #996

    hú de nem jó, amikor valakinek a szájába adnak olyant, amit nem is mondott... :(((

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1005 üzenetére

    Teljesen bugyután értelmezted amit írtam.

    "ahogyan leirtad, h hogyan tudnad gyulolni a sajat fiadat!!!"

    Érteni magyar? Úgylátszik nem.:U

    "Es remelem, h a konyvedben ertelmesebb dolgokat fogsz irni, mint ez a kis "ervelescsokor", amit nekem ide utoljra idebiggyesztettel."

    Ez a tipikus személyeskedő bunkó stílus. Egész egyszerűen Te vagy itt az agresszív nem az anti-homosok. Erről ennyit.

    Azonkívül én érveltem, néhol ironikusan és viccből. Erre te meg jössz ezzel a szánalmas hszedel. Hát nem is tudom mit mondjak. :(((

    #1006 köszönöm.:)

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • CYBERIA

    őstag

    válasz ask #1005 üzenetére

    Nem kicsit vagy liberális, azt meg kell hagyni, neked aztán minden elfogadható.

    "de a leggyonyorubb, ahogyan leirtad, h hogyan tudnad gyulolni a sajat fiadat!!! Brillians!!! :C"
    Látom nagyon nem figyelsz. Éppen azt írta, hogy önző, ezért elnézné, de másnak nem.
    Még szab.tam is észrevette, meg közben SystemRoot is...

    SystemRoot(#978): nem elfojtott agresszió ez, csak tudod én rendszerető ember vagyok, előttem ez a cél lebeg: a rend. És ha valaki ezt a jelenleg is éppen eléggé felforgatott rendszert még tovább rontja, azt abban nem fogom támogatni. Ez a valaki most nem te vagy, hanem a ferde hajlamúak, az utóbbi néhány hozzászólásod egész jó lett.

    A közterületen való csókolózásról az a véleményem, hogy lehet azt diszkréten is csinálni, de azért, ahogy valaki már említette volt, más az, ha egészséges lány, meg egészséges fiú csinálja, ahogy az természetes, meg más az, ha két egynemű, lényegileg mindegy, hogy fiú-fiú, vagy lány-lány. Ha már meg kell magyarázni a jelenséget, gyakorlatilag utóbbi azért elviselhetőbb, mert a szebbik nem mégis csak szebb, meg nincs mit egymásba rakni, bár a lényegen ez nem változtat.

    agressiv(#981):""mi is emberek vagyunk" "kérünk puszit" "Dzsekó is király" :DD"
    De hülye vagy. :C Ez hatalmas volt :DDD :))

    ask(#991):"Az, hogy egy ferfi farkanak hol a helye, azt az illeto ferfi donti el."
    Hát nem. Azt, hogy szabad akaratánál fogva eldönti, hogy hova teszi, de azt már nem ő dönti el, hogy hol a helye. Márpedig biztos nem ott, ahol a warm-ok (a meleg már nagyon unalmas, magyarul meg nem szabad választékosan fogalmazni, mert megsértődnek) gondolják, ebben biztos lehetsz. És nem kell terjeszteni azt, hogy ez ugyanolyan normális, mintha a természetszerű helyére tennék.

    "Es az utcan, nyilvanosan, kozszemermet sertve ne csak meleg, de a hetero se kefeljen. es ha a hetero csokolozhat az utcan, akkor a meleg is csokolozhat."
    Előbbivel nagyon egyetértek, utóbbival nem.

    "ugyanis ugyanolyan JOGA van hozza. egyaltalan nem kell tekintettel lennie arra, h az valakinek tetszik vagy nem. akinek meg nem tetszik, forduljon el, ha meg nem akar elfordulni, akkor meg kuzdjon meg a problemaval, ahogyan tud. ugyanis jogaban nem lett megsertve, maximum az izlesenek nem tetszik."
    Igen, joga sajnos van hozzá, visszaél vele, de tudod ezen szerencsére lehet változtatni.
    És az a minimum, hogy tekintettel vagyunk a környezetre, szóval ez nem olyan dolog, hogy forduljon el (lassan már ott tartunk, hogy fel), akinek nem tetszik. Én sem böfögök meg trottyolok az utcán mások jelenlétében, pedig jogomban állna. De nem teszem, mert vagyok annyira kulturált, hogy ne tegyek olyat, ami bár törvényileg és rendeletileg (ha jól tudom) nem problémás, de egyéb, ezeken kívül álló szempontokból nézve elfogadhatatlan.

    "Ezenkivul ugy latom, h mindenki a meleg ferfiakat tamadja. Ha egy meleg ferfi fel akar szedni egy pasit, aki hetero, mondjuk megfogdossa extremebb esetben, az fuj, undorito, gusztustalan. Ha egy pasi fel akar szedni egy not, megfogdossa, az gondolom tok rendben van. Ha egy hetero pasi nyul modjara mindenkivel kefel es hazaviszi az asszonynak az AIDS-et, az azert adta at a virust, mert vedekezes nelkul felrekefelt. Aki mondjuk biszex es ugy viszi haza a virust, az gondolom egyesek szerint azert vitte haza, mert biszex????!!!!"
    Valamit már írtam erről feljebb, de akkor folytassuk.
    Itt most külön lehet választani két dolgot. Az egyik dolog az, hogy a fogdosás gusztustalan-e? *(lásd legalul a megjegyzést) Véleményem szerint a mai világban már belefér, ha egy fiú seggen csíp egy lányt, ha nem zaklatás. Ez talán még inkább a csínytevés kategóriába tartozik, különösebb gusztustalanságot nem fedezek fel benne. A másik dolog meg az, hogy milyen irányultságú az érintkezés. Ebben a kérdésben már állást foglaltam, tudjuk melyik a természetes jelenség, és melyik abnormális megnyilvánulás. Ezek alapján összeáll a kép, nem arról van szó, hogy ha két ember egymás seggét fogdossa, akkor azt egyik esetben elnézzük (feltételezve, hogy egy seggencsípés már önmagában is elítélendő), a másikban nem -pusztán azért, mert itt heterokról van szó-, hanem arról, hogy a ferde hajlamú viselkedés, az az, ami önmagában elítélendő, bármilyen formában is nyilvánuljon meg. Szóval maga a ferde hajlam nincs rendben.
    Aztán. Ott van a második felvetett probléma. Amit igazából nem egészen értettem meg, de az, hogy az AIDS-et valaki terjeszti, meg az, hogy bisex-e, vagy hűtlen és hetero, két különböző dolog (ráadásul még összetett is), ismét szét lehet választani. Az AIDS terjesztése mindentől függetlenül bűn, a bisex viselkedés önmagában, a hűtlenség pedig szintén önmagában véve is bűn. Szóval itt most megint csak jól összekapcsoltad a dolgokat, ui. a bisexualitás és a hűtlenség nem egy kategória, nem az érem egyik, és másik oldala, hanem két érem.[I]

    "Szerintem teljesen rendben van, ha valakinek nem tetszik, h a melegek felvonulnak. Ami viszont nincs rendben, az a habzo szajjal buzeransozas, sorosuveg es egyeb targyak dobalasa rajuk. Utobbi leginkabb buncselekmeny."[/I]
    Szerintem meg teljesen nincs rendben.
    Amit pedig írsz, hogy sörösüveg, és egyéb tárgyak dobálása, az kérlek szépen a provokáció következménye. Ez a felvonulás kőkeményen provokatív, az emberek meg azért nem birkák, tűrik az ilyesmit, a reakció mértéke meg egyértelműen szemlélteti, hogy mennyire nem kérnek az ilyenből. És tudd meg, hogy attól még hogy nem megy ki a fél ország "akciózni", attól még utálja a felvonulókat. Igen, nem kérnek természetes megcsúfolásából és a deviancia propagálásából. Ha ezt hagynák, akkor itt minden nemnormális jogot vívna ki magának, lassan már így is a normális embernek van a legkevesebb joga. Persze kötelességből meg a legtöbb jut.
    Én nem kívánok megfosztani senkit sem a jogaitól, de tartom magam ahhoz, hogy normális embernek ne legyen kevesebb joga az abnormálissal szemben.

    "Szamomra furcsa, h egyesek, akik a "fuj melegek"-et fujjak, azert egy jo kis leszbi pornora csak megtutujgatjak a bohocot otthon. Vagyis a diszkriminalt retegen belul is tovabb diszkrimnalnak. Meg sok pasi szereti az analis szexet a baratnojevel, felesegevel, holott ok sem illatos liliomot tartanak a fenekukben. De az, gondolom nem gusztustalan."
    Ez megint egy érdekes eset, mert bár maga az egynemű páros elítélendő, de egy férfi számára két nő nem ugyanaz, mint két másik férfi, ezt azt hiszem belátod. Szóval nincs itt szó további diszkriminációról, bár abban igazad van, hogy ez így egy kissé következetlenség, az ember tartsa magát az elveihez. A bohócot meg nem kell megtutujgatni, mert itt ismét egy elítélendő dologról van szó, azt üzenem az említett egyeseknek, az eredeti funkciója nem ez.
    Analis szex kérdése meg megint olyan kérdés, hogy ha a barátnőjével csinálja, akkor az elítélendő a házasságon kívüli érintkezés miatt, és az igénytelenség miatt, ha a feleségével, akkor csak az igénytelenség miatt, végül a melegek esetében, a házasságon kívüli érintkezés, mint probléma a hagyományos formában nem jelentkezik, mivel azt ugye nem is szeretnénk, ha engedélyeznék, másodsorban, itt is igénytelen a helyzet, harmadsorban meg a sokat említett homo felállás a probléma.
    Egyébként rosszul gondolod, mert gusztustalan, de az egyik esetben csak gusztustalan, a másik esetben még az összetétel is hibás, ez már többszörösen gusztustalan.

    Tudatában vagyok, hogy az átlagnál is konzervatívabb felfogással kezelem a dolgokat, de ha "ez-meg-az még belefér" alapon elengednék dolgokat, akkor már könnyen következetlenséggel vádolhatnának meg, és ebben igazuk is lenne. Valójában én is elnézek dolgokat, szóval még a *-gal jelölt részben is bizonytalan vagyok, hogy jól van-e ez így, egyelőre hagyom, ha valakinek nem tetszik, úgyis szólni fog, bár nem tapasztaltam, hogy azon a szinten mennének a viták, hogy egy seggencsípés belefér-e vagy sem :) .

    APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.

  • agressiv

    addikt

    válasz ask #991 üzenetére

    Nos jogos a kérdés és valóban elgondolkodtató!

    Semiképpen sem bántanám, valószínüleg szégyelném de ettől még nem zavarnám el a gyerekemet csak mert homokos mindössze annyit kérnék tőle amit a többi melegtől is, hogy ne lássam amikor úgymond "szerelmes".
    Viszont abban is biztos vagyok, hogy megváltozna köztünk viszony másképp néznék rá mint előtte!!

    És azt még1x elmondanám, hogy ne tekintsük a meleg kapcsolatokat ugyanolyannak mint az "átlagos" mert nem az mindennek oka van sőt még annak is, hogy a romát nem vennék fel a magyar helyett de szeritnem most az okokat nem kell ecsetelnem...

    A meleg nökkel kapcsolatban teljes mértékben igazad van az ugyanúgy nem normális jelenség mint a férfiaknál és ugyanúgy kiállok az mellet, hogy ne házasodjanak és így tovább..
    Hogy megnézzük mi férfiak a Leszbikus pornót az nyílván azért van mert a NORMÁLIS esetben egy férfi egy nő iránt érez szexuális vonzalmat!!

    De meg kell értened, hogy ha az embereknek elnézünk minden olyan dolgot ami nem "szokványos" akármit is jelentsen ez akkor miféle világban fogunk élni mondd...
    Elnézhetjük a pedofiloknak is a kislányok molesztálását miért ne néznénk el ő neki ez a vágya jogot kell adni neki...

    Szerinted ez ésszerűen hangzik??

    [ Szerkesztve ]

    Hát még a borz.....

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz CYBERIA #1008 üzenetére

    "Hát nem. Azt, hogy szabad akaratánál fogva eldönti, hogy hova teszi, de azt már nem ő dönti el, hogy hol a helye. "

    jól megfogalmaztad.... :K

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz CYBERIA #1008 üzenetére

    csak belegondoltam: ez a "hová teszi" megközelítés sántikálva zsákutcába is tud kerülni. ha vesszük a férfi és nő közötti orális szexet, akkor azt nagyanyáinkon kívül szinte már senki sem ítéli el. pedig akkor annak sem ott van eredetileg a helye... :F

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

  • shtml

    őstag

    válasz szab.tam #1011 üzenetére

    Inog az erkölcs sziklaszilárdnak hitt bástyája... :F

    Baromi nehéz elfogadni (én sem vagyok érzelmileg képes rá), hogy nincsenek kőbe vésett erkölcsi törvények. A ferengiknél pl. tudomásom szerint erkölcstelen dolog nem megkísérelni az üzleti partner becsapását. Valószínűleg nemcsak a tudományos elméletekre áll, hogy az újak kihalásos alapon szoktak győzedelmeskedni.

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

  • SystemRoot

    őstag

    válasz shtml #1012 üzenetére

    Igen csakhogy MI alakítjuk az erkölcsöt. Az hogy ne lennének hozzá szempontok amúgy nem igaz. És éppenséggel itt van érdekrendszer. Ergo MI a többség azt mondjuk hogy zavar minket a szabadjáraengedett homo-közönség, ezért erkölcsileg betiltjuk. Punktum.

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • ask

    csendes tag

    válasz CYBERIA #1008 üzenetére

    Nos akkor vegyuk at meg egyszer, a meleg fiu esetet anti-homo edesapjaval, aki fianak elnezne, de ettol fuggetlenul gond nelkul utalja tovabb a homokat.

    Ez a kettos mercevel gondolkodas egyertelmu peldaja. Ugyanis az illeto apa fia abba az embercsoportba tartozik, akiket az apa utal es innentol kezdve a sajat fiat is utalja.
    Ez nem ugy van, h vannak a melegek es van az en meleg fiam.

    En beszelni magyar, te erteni kulonbseg? Es innentol kezdve senki szajaba nem adtam olyasmit, amit nem mondott, ugyanis szamomra ez pontosan arrol szolt, amit leirtam.

    Az en szemlyeskedo, bunko es agressziv stilusomrol pedig a kovetkezo a velemenyem:

    Ha valakivel szemben itt szemelyeskedes folyik sokak reszerol, az pontosan en vagyok: ugyanis leszbikus vagyok es az angliai es Unios jogszabalyok ala is tartozvan torvenyes hazastarsi kapcsolatban elek a partneremmel.

    En vagyok az, akit a hozzaszolasokban betegnek, deviansnak, abnormalisnak, kozossegre veszelyesnek es a pedofilokhoz hasonlitva emlegetnek. Az hogy valaki buzizik, kocsogozik, az kevesbe zavar, hiszen ha en indulatos vagyok es ettol vezerelve olykor kulturalatlanul nyilatkozom meg, siman nem a futyi szot hasznalom, hanem barmelyik mas durvabb alternativajat es nem a francba kuldok valakit, hanem a budosbe.

    Aki betegnek tart, annak elmondom, h a verkepem rendben, nem gennyes a vizeletem es ha elmennek MRI-re vagy CT-re az agyamban sem talalnanak buzi-tumort.
    Bar igaz, h neha megfazom vagy elrontom a gyomrom esetleg megegeti a boromet a Nap.

    Elmebeteg sem vagyok talan, van diplomam, beszelek 3 nyelven meg egy negyediken is egy kicsit. Tisztes polgar voltam otthon is, fizettem az adot, atadtam a helyem a kismamanak es az idosnek es amikor megprobaltam az ugymond tobbsegi normanak megfelelve, a ketsegeimet melyen elnyomva hetero viselkedest kovetve kapcsolatban elni, akkor sem nyelveltem az utcan a pasimmal.

    Majd kijottem a szekrenybol a csaladomnak es a barataimnak, akiknek valtozatlanul nem a melegsegem jut eszukbe rolam, hanem az, hogy a lanyuk, testveruk, baratjuk vagyok es talan nem vagyok bekepzelt, ha azt mondom, h egy jo ember. Senki nem taszitott el magatol, azok kozul, akik nekem fontosak, semmi sem valtozott. ha a kulvilagbol erkezik majd esetleg felem indulat, eroszak, diszkriminacio, akkor remelem tulelem es torvenyes keretek kozott megprobalok megkuzdeni vele.
    A noverem nem zarja el elolem a ket kislanyat, es a hugomra es ra sem ugrom ra, pedig igazan jo nok.

    A kovetkezoben anelkul szeretnek tovabbi velemenyt formalni, h barkit hiteben, hitvallasaban megbantani szandekoznek.

    Itt egysek szerint az onkielegites is bun.
    Az ember szexualis leny es megint egyesek velemenye szerint csak a fajfenntartast kene szolgalnia. Pedig legtobben azert is csinaljuk, mert jo. Ezenkivul a szexualitas bunkent valo megelese, adott esetben elfojtasa vezet tobbek kozott ahhoz, h a kispapok egymast kergetik a kerengoben vagy eppen titokban elkapnak egy-egy apacat.

    Cyberia irta: „Ha ezt hagynák, akkor itt minden nemnormális jogot vívna ki magának, lassan már így is a normális embernek van a legkevesebb joga. Persze kötelességből meg a legtöbb jut”

    Attol, h a szerinted nem normalis mondjuk hazassagot kot, neked nem kell elvalnod, ill. Nem leszel eltiltva a hazassagkotestol. Attol, h en meleg vagyok, ugyanannyi adot fizetek es az osszes torveny ugyanugy vonatkozik ram is. Nem fogok emiatt tobb fizetest sem kapni, mondjuk meleg-potlekot. Max. ha a jogaimban a hazassagkotesen kivul valami pluszt kapok, az az, h. a szexualis iranyultsagom miatt nem rughatnak ki, ill. ha megteszik, torvenyes uton tehetek ellene. Ja, es fel is vonulhatok a melegfelvonulason, mert jogom van hozza. De ettol meg neked nem tiltjak meg, h vonuljal.

    Agressiv: „ha az embereknek elnézünk minden olyan dolgot ami nem "szokványos" akármit is jelentsen ez akkor miféle világban fogunk élni mondd...”

    Hat igen, Jezus is olyan nezeteket vallott, ami az o koraban a szokvanyostol eltert, mas volt. Aztan amikor felhangzott a kerdes, h ot engedjek-e szabadon vagy Barabast, aki -ugy emlekszem embert olt- akkor a tomeg egyontetuen Barabas nevet kialtotta. Jezus meg kereszthalalt halt, csak azert, mert maskent gondolkodott.

    Nos en ilyen vilagban nem szeretnek elni, de kenytelen vagyok.

    Es vannak kobe vesett szavaink, ugy hivjak oket, hogy jogok es torvenyek.
    Szamomra viszont – mondjuk a fizika, matematika stb. Kivetelevel – nincsenek egyetemes igazsagok, amiket mindenkire ra lehet eroltetni.
    Pontosan attol erzem magam gondolkodo embernek, mert nem fogadok el mindent, minden regi es uj velemenyt, kijelentest anelkul, h elgondolkodnek rajta. Vitatkozom, kerdest teszek fel, elfogadom, elutasitom stb.

    ask

  • shtml

    őstag

    válasz SystemRoot #1013 üzenetére

    A többség diktatúrája?

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

  • shtml

    őstag

    válasz ask #1014 üzenetére

    A noverem nem zarja el elolem a ket kislanyat, es a hugomra es ra sem ugrom ra, pedig igazan jo nok.

    Vagyis vélhetően te is jó nő vagy és súlyos veszteség a "férfitársadalom" számára. ;]

    (Több alkalommal is hallottam homókat azt mondani, hogy azért utálják a nőket, mert a legjobb pasikat lecsapják a kezükről.)

    A leszbikusok és a meleg férfiak társadalmi megítélése mindig is eltérő volt, a leszbikusokat összehasonlíthatatlanul jobban tolerálták. Ha meleg férfi lennél, akkor a családod tagjai talán több lelki tusa után adnák az öledbe a fiúgyerekeiket.

    Edit: Amúgy meg általában heteróéknál sem szokás a szex a testvérekkel és azok gyerekeivel.

    [ Szerkesztve ]

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

  • agressiv

    addikt

    válasz ask #1014 üzenetére

    Nos jézussal érvelni elég bátor dolog. Én nem vagyok vallásos soha nem is leszek maradjunk a realitásnál.

    Attól tartok egy pici félreértés történt azt én nem állítottam soha, hogy utálom a buzikat!
    Élni és élni hagyni én így gondolom de attól még nem kell felvonulni és villogtatni másságunkat. Bár nem vagyok sem meleg sem leszbikus attól még rengeteg dolog van az én életemben ami nem mindennapos és itt most nem szexuális dolgokra kell gondolni.
    Én úgy gondolom, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy én hogy és miként élek de ettől még nem reklámozom és nem vonulok fel az utcára, hogy fogadjatok el!!

    Hát még a borz.....

  • Gambit

    őstag

    ''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

  • agressiv

    addikt

    válasz Gambit #1018 üzenetére

    Ezt valóban nem kéne...

    Hát még a borz.....

  • agressiv

    addikt

    "Aki betegnek tart, annak elmondom, h a verkepem rendben, nem gennyes a vizeletem es ha elmennek MRI-re vagy CT-re az agyamban sem talalnanak buzi-tumort.
    Bar igaz, h neha megfazom vagy elrontom a gyomrom esetleg megegeti a boromet a Nap."

    Szerintem ha ennyi oskolád van tisztában vagy azzal, hogy itt nem fizikai betegségről van szó
    a depressziósoknak sincs tumor az agyukban mégis betegek....

    Hát még a borz.....

  • ask

    csendes tag

    válasz shtml #1016 üzenetére

    Hat nem tudom, h jo no vagyok-e, de ha igy lattatlanban is annak gondolsz, azt koszonettel boknak veszem:)

    Igen, a leszbikussagot jobban toleralja a tarsadalom, de attol, h ez igy van, ez a megiteles meg nem okvetlenul helyes szerintem. Mert a jelenseg ugyanaz, ami a ket nemnel jelentkezik, csak a ferfinak van valamije, ami a nonek nincs es pusztan emiatt ok a "rossz melegek". Tapasztalom Angliaban, h a homoszexualis ferfiak akar megjelenesben, akar viselkedesben is jelentosen extremebbek tudnak lenni, mint a nok. de szerintem ennek is megvan az oka. ez pontosan annak a kovetezmenye, h oket diszkriminaljak jobban es fogadjak el kevesbe. Es ha valakit folyamatosan kopkodnek azert, mert az aki, az csak azert, h a kopkodonek jobb legyen, nem fogja meghuzni magat, de arcon csapni sem fogja. Magyarul azt tudja tenni, h ahogy tudja megmutatja, h marpedig eszed, nem eszed itt vagyok, en vagyok es nem fogok eltunni a fold szinerol, csak mert te azt szeretned.
    Mindenkinek jogaban all ugy leelni azt az egy darab nem tul hosszu eletet, amit kapott.

    Az en csaladom tagjai, ha meleg ferfi lennek, akkor egy dologban viselkednenek maskent: jobban feltenenek, mint amennyire mar igy is feltenek. mert a szulo ovja a gyereket es nem viseli el, h barki bantsa, kopkodje. es tudjak, hogy nagyon sokan pontosan ezt teszik.

    Tudom, h nem szokas heteroeknal a csaladtagokkal valo szex. A felvetest nem egeszen ertem, nem allitottam ennek ellenkezojet. Es bizom benne, h ezzel a mondatoddal nem azt kivantad sugallni, h homoeknal viszont divat...

    ask

  • ask

    csendes tag

    válasz agressiv #1017 üzenetére

    Mar miert lenne Jezussal ervelni bator dolog? A vilagon semmi rosszat nem mondtam rola.
    Egy hasonlat kapcsan hoztam fel az o sorsat, mint egy a tobbsegtol elteroen elo-gondolkodoet.

    Hozzateszem a reakciod igazabol egyaltalan nem lep meg, szamitottam ra. A nem eppen rovidre sikeredett kis mondandombol annyi ragadt meg, hogy Jezus nevet emlegettem. Nem tudom, vetted-e a faradsagot, hogy megprobald legalabb egy kicsit megerteni, h mire gondoltam.
    Es ha a vallasos embereket valaki Jezus felhozatalaval megsertette, az pont nem en vagyok, hanem te: ugyanis siman kettevalasztottad a vallast - es ezzel egyutt a kereszteny vallasuak szamara Jezust - es a realitast. Marpedig szamukra Jezus maga a realitas. Mondandodban "pusztan" ennyi volt a logikai bukfenc. Illetve meg az is, h ha nem vagy vallasos, akkor miert zavar, ha Jezusrol beszelek??

    En sem allitottam, h utalod a buzikat, ha megtettem volna valahol a fentiekben, akkor elnezest kerek itt es most erte.

    En szemely szerint kifejezetten sajnalom, h nem szeretnel szemelyes peldat felhozni.

    Elni es elni hagyni..Pl. kivancsi lennek, h teged a melegek az elet mely teruleten nem hagynak elni, ervenyesulni.

    Az, h a melegeknek nem kell az utcara felvonulni, az ismet a te velemenyed, amihez jogod van.ugyanugy jogod van nem elfgadni oket, ahogyan a melegnek joga van kimenni az utcara felvonulni. Ezenkivul o nem azert megy ki az utcara, h mutogassa magat, pontosan azert megy ki, hogy a homoszexualtasa kikeruljon "a nem mindennapos" kategoriabol.

    Az pedig ismet a te dontesed, hogy nem mesz ki az utcara a problemaiddal, amiket nem ismerek es semmi kozom hozza. De ha szeretned es a megnyilvanulasod nem lenne torvenybe utkozo, siman megtehetned es senki nem szolhatna egy arva kukkot sem.

    ask

  • ask

    csendes tag

    válasz agressiv #1020 üzenetére

    Az iskolaimmal nem hivalkodni akartam, ugyanis semmi koze az iskolak, diplomak szamanak ahhoz, h valaki milyen ember. Itt is rendkivuli modon igyekeztel fogni a mondanivalomat.

    igen, a depresszio betegseg, ami gyogyszeresen kezelheto ill. enyhitheto, valamint pszichologus-pszichiater is segithet a gyogyitasaban. Magyaran szerencses esetben gyogyihato.

    No de hol a "buzigyogyszer"? Hol van az a pszichiater, aki valakit ki tud beszelni a homoszexualitasabol? A homoszexualitas ugyanis szexualis iranyultsag, nem betegseg. Az egyetlen kulonbseg kozted es egy meleg ferfi kozott az, hogy teged a nok vonzanak szexualisan, ot meg a ferfiak.

    ask

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1014 üzenetére

    "Ez a kettos mercevel gondolkodas egyertelmu peldaja. Ugyanis az illeto apa fia abba az embercsoportba tartozik, akiket az apa utal es innentol kezdve a sajat fiat is utalja."

    Hahaha, ilyen gagyi "levezetést" már rég nem olvastam. El sem akarom hinni hogy te ezt komolyan gondolod és erősködsz itt rajta. Amúgy ebből két dolog látszik belőled, korlátolt vagy és pszichológiához nem értesz semmit.

    Két dolgot mondanék. Egy: viccesen reagáltam anno a kérdésedre, nem komoly válasz volt. És tudod miért? Mert erre nincs ilyen módon válasz. Ha sakkállást kérdeztél volna hogy az esetben mit lépek akkor meg tudom mondani előre, mert az egy racionális logikát követő reakció. Az efféle dolog amit te felhoztál érzelmi kihatású, tehát abban nem lehet megmondani pontosan hogyan is reagál valaki igazából. Persze bele lehet gondolni de az sosem olyan mint amikor átél valaki ilyesmit és az érzelmek ott motoszkálnak az agyában.

    A másik: a te levezetésed, miszerint abból hogy utálja X halmazt és a fia az X eleme, a pszichológiában nem jelenti azt hogy feltétlen(!) utálja a fiát. Ha te tényleg azthitted hogy az emberi agy ilyen könnyedén kiszámíthatóan működik akkor el kell keserítselek. A pontos agyi működés feltérképezése a legkezdetlegesebb fázisban lévő kutatás. De amúgy szerintem még egy laikus is tudja hogy az emberi természet mifféle valójában, tehát ebből pedig az következik hogy valójában te itt csak erősködsz egy hülye elszólásod miatt, ami legalább annyira nevetséges mintha komolyan gondolnád.

    "ugyanis leszbikus vagyok"

    Mivvvan?:DDD Teljesen férfi stílusában írsz, nyersen, semmi nőiesség nincs benne. Mondjuk lehet akkor most ez esetben ez a normális? :DDD

    Najó, mostmár visszafogom magamat a személyeskedéstől, csakhogy Te voltál eleinte bunkó velem, ezért reagáltam így hogy érezd át a dolgot. Persze ha tovább folytatod a rossz stílust akkor én is folytatom az effélét.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1021 üzenetére

    "Igen, a leszbikussagot jobban toleralja a tarsadalom, de attol, h ez igy van, ez a megiteles meg nem okvetlenul helyes szerintem. Mert a jelenseg ugyanaz, ami a ket nemnel jelentkezik"

    Hát ezzel nem értek egyet, bár biztos kevesebb a tapasztalatom ezzel kapcsolatban mint neked.:)
    Nekem ahány barátnőm és élettársam volt mindegyik teljesen másként tekintett egy nőre, mint én egy férfira. Legtöbbjük tudott rajongani és csodálni egy nőt a szépsége miatt. Szinte tudtak volna hozzá vonzódni is, némelyik legalábbis szinte már így fogalmazott, miközben velem voltak egy ágyban.:DDD
    Valahogy teljesen más szemmel tekintenek azonosnemű társaikra. Valamiért én úgy láttam hogy a nők esetében a leszbi hajlam sokkalta jellemzőbb és részben saját részükről jobban megérthteő. Férfiakat meg nem zavarja különösebben.
    Ezért jogosan enyhébb probléma.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1022 üzenetére

    "A nem eppen rovidre sikeredett kis mondandombol annyi ragadt meg, hogy Jezus nevet emlegettem."
    "Nem tudom, vetted-e a faradsagot, hogy megprobald legalabb egy kicsit megerteni, h mire gondoltam. "

    A stílusod tök rossz. És ezt most nem bántásból mondom. Ha angliában élsz, akkor vedd át az ő beszéd stlíusukat. Ugyanis ott jobb körökben biztos nem találsz ilyen türelmetlen, és rejtett indulatos reakciókat.

    Már csak mellesleg említem meg hogy teljesen jogos volt a megjegyzése. Jézustól és a Kereszténységtől olyan messze van a homoszexualitás mint Mekka Jeruzsálemtől. És innentől kezdve teljesen hülye a hasonlat, eleve hogy Jézus ideológiát, terjeszetett, a homoszexualitás pedig annyira ideológia mint én golfozó. És még nem golfoztam soha, és nem is fogok.

    "Es ha a vallasos embereket valaki Jezus felhozatalaval megsertette, az pont nem en vagyok, hanem te"

    Itt szépen folytatod a rossz stílust. Nem rosszindulatból mondom, én is gyakran ilyen rossz stílust használok. Csak gondoltam kiemelem neked hogy lásd.

    "miert zavar, ha Jezusrol beszelek??"
    Engem is zavar pedig ateista vagyok. Főleg mert rossz volt a párhuzam, de akár azért is mert a Kereszténység a kultúránk része, őseink vére. Ezért nem illik vele csakúgy példálózni. De ezt csak zárójelben jegyeztem meg.

    "Pl. kivancsi lennek, h teged a melegek az elet mely teruleten nem hagynak elni, ervenyesulni."
    Ez mintha kötekedő sítlus lenne megint, semmilyen módon nem hozta összefüggésbe a mondatát azzal hogy őt nem hagyná élni egy meleg. Sőt egyenesen azt írta hogy ő békén hagyja a melegeket ezen elv mentén. Ez aprólékoskodás a részemről tudom, csak azért írom, mert egyértelműen egy "homo-sértődöttséget" tükrözöl.:)

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1023 üzenetére

    "Az egyetlen kulonbseg kozted es egy meleg ferfi kozott az, hogy teged a nok vonzanak szexualisan, ot meg a ferfiak."

    Tehát lényegében te egyenlőséget teszel.

    Csakhogy az a helyzet, hogy az evolúcó nem ilyenre formálta az embert. Tehát egyértelműen valami rendellenességről van szó. Az hogy az átlagos betegség definíciójába nem szorítható bele az egy dolog. De pl ha aztmondanánk rá hogy gyógyíthatatlan betegség, akkor az már majdnem helytálló nem?:D

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • shtml

    őstag

    válasz ask #1021 üzenetére

    Hat nem tudom, h jo no vagyok-e, de ha igy latatlanban is annak gondolsz, azt koszonettel boknak veszem

    Valóban annak szántam.:)

    Es bizom benne, h ezzel a mondatoddal nem azt kivantad sugallni, h homoeknal viszont divat...

    Természetesen nem. Ha olvastad a korábbi hozzászólásaimat is, láthattad, hogy többnyire igyekszem senkit nem megbántani. Egyébként pontosan azt írtam, hogy "Amúgy meg általában heteróéknál SEM szokás a szex a testvérekkel és azok gyerekeivel," ami éppenhogy azt sugallja, hogy ez a melegeknél vagy a leszbikusoknál sem szokás.

    Akkor sugallná azt, amire gondoltál, ha a mondatomban a SEM szó helyett a NEM szót használtam volna. Angolul:

    Members of hetero families don't usually have sex with their siblings or their children. - Te így értetted.

    Members of hetero families don't usually have sex with their siblings or their children, either. - Pedig én ezt írtam.

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

  • shtml

    őstag

    válasz ask #1021 üzenetére

    Tapasztalom Angliaban, h a homoszexualis ferfiak akar megjelenesben, akar viselkedesben is jelentosen extremebbek tudnak lenni, mint a nok. de szerintem ennek is megvan az oka. ez pontosan annak a kovetezmenye, h oket diszkriminaljak jobban es fogadjak el kevesbe.

    Szerintem ez már csak következmény, mármint az, hogy a homó férfiakat kevésbé fogadja el a környezetük. Nem ismerem a te és a barátnőd viselkedését, de gyanítom, hogy egyőtök sem férfias, sem megjelenésben, sem viselkedésben. Vagyis ti leszbikusként is megmaradtatok nőnek. A homó férfiak jelentős része viszont nőies allűröket vesz fel, viselkedésben, stílusban és öltözködésben egyaránt. (Jó, nem sok meleget ismerek, pontosabban csak kettőt, de mindkettőn érezni ezt.) Állítólag sokkal többet féltékenykednek és úgy tudnak civakodni, mint két nő. (Bár lehet, ez csak sztereotípia.)

    Hadd meséljem el egy tapasztalatomat. Egy cégnél jártam és a titkárnéni épp egy barátjával beszélgetett telefonon. Kihangosította a telefont, mert a többieket is érdeklő témáról beszélgettek. Én nem ismertem az illetőt és a beszélgetésben sem utalt rá semmi, de amint letette a telefont, azonnal megkérdeztem, nem meleg-e véletlenül a srác. És bejött! A beszédmódjáról, a hanghordozásáról azonnal kiderült, le sem tudta volna tagadni, pedig nem affektált vagy hasonló. A titkárnéni aztán elmondta, hogy ismeri a meleg srác egy rakás barátját és mindegyik ilyen. Tudom, ez nem általános, de valamit csak jelent.

    Ezzel azt akarom mondani, hogy a leszbikus nők (többnyire) megőrzik a nemükre jellemző viselkedési jegyeiket. A homó férfiak viszont (többnyire) némiképp a nőkhöz hasonulnak, ami visszataszító.

    Csak megjegyzem, hogy párszor filmekben láttam - persze megjátszott - férfias leszbikákat és azok éppúgy taszítottak, mint a nőies férfiak.

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

  • ask

    csendes tag

    válasz SystemRoot #1024 üzenetére

    annnyira tudtam!!:)

    az egyetlen, szemelyeskedonek mondhato megjegyzesem, ami esetleg messzebre mehetett az a konyvirasos reszre vonatkozhatott.

    Ugyanis - annak ellenere, hogy szerinted gagyi a logikam, en magam pedig korlatolt, szuklatokoru, a pszichologiarol semmit sem tudo ember vagyok - a kettos merce ervelesben nem elfogadhato es tartom magam hozza,h ez az volt. Neked nem jon be, ettol en meg nem sirom vizesre ma ejjel a parnam. Ugyanis anti-homozasban, rasszizmusban es a tobbiben nincsenek arnyalatok, mint a szinekben h van a vilagoskek, kozepkek, sotetkek, csak picit vagyok rasszista, mert csak a romakat nem birom, a negerek johetnek. a fiam jo meleg, a tobbi nem jo.

    Nem arra szerettem volna valaszt kapni, hogy abban a szent pillanatban, amikor megtudja a hirt, milyen lepeseket tervez el nagy hirtelen a sajat erzelmei es tettei kapcsan. Es tanultam pszichologiat, beszelgettem pszichologusokkal es meg baratom is van pszichologus.

    De az egyik legszebb megjegyzesed, hogy te mondod rolam, h korlatolt vagyok:) itt anti-homozol, siman utalod oket - hozzateszem igy engem is, holott azt sem tudod ki vagyok - es te nevezel engem korlatoltnak??):):)

    Ez a szanalmas! Ugyanakkor textbook!!!:) (azert batorkodtam angolul, mert ahogy latom, birod a nyelvet.)

    Az a te problemad, h nem hiszed el, h leszbikus vagyok, pedig igy van. Nem kenyerem a hazugsag. Es sosem voltam az hajladozo nyirfacska feminin jelenseg, sem megjelenesben, sem stilusban. Mindig kialltam magamert es masokert is, ha ugy hozta a sors fizikalisan, ha kellett. akkor meg persze gyerek voltam.

    A sertegetesed meg egyik fulemen be, a masikon ki. pindurkat sem hat meg.

    A fent emlitett konyves megjegyzesem meg arra utalt, hogy - bar nem tudom, milyen temaju konyvet irsz - ha kettos mercevel mero illeto konyvet ir, az elindit bennem egy kis aggodalmat. Marmint ha a konyv mondjuk ilyen temaju es megjelenik. Ezenkivul a (95%-os)"legtobbseg" c. szo - lehet, h rosszul tudom - tudomasom szerint nem letezik kedves iro forumozo tarsam:) persze miert ne legyunk kreativak:)

    ask

  • ask

    csendes tag

    válasz SystemRoot #1026 üzenetére

    szerintem teljesen rendben van a stilusom, max neked nem jon be. az angliai stilusrol pedig nekem nem kell lecket adnod, ugyanis ha te egy sokkal kevesbe antihomozo stilust elengedsz a munkahelyeden, ugy repulsz az allasodbol, mint egy kis madarka:)

    Ezenkivul a parhuzamot nem a homoszexualitas, Jezus es a Keresztenyseg kozott vontam. Hanem akozott - es mar rossz, h ezt magukat valoszinuleg ertelmisegi embereknek nevezo szemelyeknek a szajaba kell ragni - h hogyan reagalnak az emberek kozossegi, tarsadalmi szinten arra, ha olyasmivel, olyasvalakivel talalkoznak, aki a megszokottol elterot, mast, ujat kepvisel vagy csinal. Adott esetben ugy megretten tole, annyira veszelyesnek erzi sajat magara nezve, h keresztre fesziti.

    Ez nem "csak ugy" peldalozas.

    Az elni es elni hagyni pedig a melegek felvonulasa, az itt vitatott meleg tema kapcsan merult fel, igy kenytelen vagyok ebben a kornyezetben reaglni ra.

    Mas is jott mar a "tudnek en is peldakat meselni arrol hogy..." Majd amikor rakerdezek illendoen, h miert, milyen tapasztalataid vannak, akkor meg jon az azt most inkabb nem irnam le, meg messzire vinne es hasonlo kitero valaszok. Most van pelda vagy nincs? Vagy a baratom ismerose felesegenek van egy sogora,aki hallotta valakitol esete forog fenn?...Sehol egy konkretum. Persze teny, h nem kotelezo.

    A stilusomat pedig degradalhatod, attol az meg olyan marad, amilyen. Es nem vagyok megsertodve. De homo az vagyok. Megbantani csak hozzam kozel allo emberek tudnak.

    ask

  • ask

    csendes tag

    válasz shtml #1028 üzenetére

    Igazad van, ez a kicsi, de annal fontosabb kulonbseg elkerulte a figyelmemet!!

    ask

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1030 üzenetére

    "Ugyanis anti-homozasban, rasszizmusban es a tobbiben nincsenek arnyalatok, mint a szinekben h van a vilagoskek, kozepkek, sotetkek, csak picit vagyok rasszista, mert csak a romakat nem birom, a negerek johetnek.
    ...
    "

    Hihetetlen hogy folytatod ezt a teljesen rossz logikai fonalat.
    Hogy a bánatban ne lennének átmenetek ezekben az érzelmi megítélésekben. Te azt állítod hogyha valaki utálja a cigányokat(nem pejoratív szó), akkor feltétlen utálnia kell a négereket, mert a rasszizmus fogalomtárába az is beletartozik szerinted. Észre sem veszed hogy éppenséggel azt is rasszizmusnak nevezzeük, de nem kötődnek össze, specifikus rasszizmus van általában. Tehát a logikátlanságod mostmár túlmutat az eddigieken is. Grat! ;)

    "Nem arra szerettem volna valaszt kapni, hogy abban a szent pillanatban, amikor megtudja a hirt, milyen lepeseket tervez el nagy hirtelen a sajat erzelmei es tettei kapcsan."

    Ó igen? Akkor mire? Hogy milyen gyümölcsteát tesz oda?

    "De az egyik legszebb megjegyzesed, hogy te mondod rolam, h korlatolt vagyok:) itt anti-homozol, siman utalod oket"

    Aham.
    Te itt elfogultságról beszélsz, nem korlátoltságról. A korlátoltság szűklátókörűséget jelent, attól hogy valaki utál valamit vagy a valakit, akár valakiket az nem jelenti hogy szűklátókörű lenne. Ráadásul egy utálat lehet megalapozott is, fajtája válogatja. A szűklátókörűség a gondolkodásmódban nyilvánul meg, a tied épp tökéletes példa rá.
    Mellesleg megsúgnék neked valamit, bár már mondtam csak mint észrevettük veled kapcsolatban a magyar szövegek értelmezése sajnos nehézséget jelent számodra.
    Idézem magam:"viccesen reagáltam anno a kérdésedre, nem komoly válasz volt." Abszolút ironikus hangnemben mondtam ezeket a hszeimet amikre te reagáltál. Ha visszaolvasol láthatod hogy milyen hozzáállásom van valójában a dologhoz. Szó sincs utálatról, bár tény hogy a közhangulatba való egyenlőségi szinthez jutásukat ellenzem, mert úgy gondolom serkentheti számukat és az előnytelen a civilizációra és az által rám nézve.

    "Az a te problemad, h nem hiszed el, h leszbikus vagyok, pedig igy van."

    Uhh, mostmár egészen súlyosan kételkedni kezdtem az felfogó és értelmező készségedben.

    "A sertegetesed meg egyik fulemen be, a masikon ki. pindurkat sem hat meg."

    Haha, ez olyan mintha egy gyerek mondaná, visszavágásnak, aztán bemegy a wc-be bőgni.:D:DDD

    "Ezenkivul a (95%-os)"legtobbseg" c. szo - lehet, h rosszul tudom - tudomasom szerint nem letezik kedves iro forumozo tarsam"

    Látom fullscale-assault-ot indítottál, csakhogy én is mondjak valamit angolul.
    Az ilyenekbe egész egyszerűen, ilyen esetben szánalmas belekötni. Mindenki tudja hogy fórumírogatáskor az ember nem figyel hogy mit is írt éppen, és néha megáll, majd folytatja netán stiláris hibákat elkövetve vele. Ebbe nyugodtan bele lehet kötni olyankor amikor normális beszélgetés van mert akkor ez OK, de amikor látszik hogy lépten nyomon utálni próbálsz, akkor ez nagyon gyenge húzás. Bocs.
    Jah és hogy elszomorítsalak angolul írok könyvet, és nem te vagy célközönsége.

    :)
    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • szab.tam

    nagyúr

    látom, jól elvagytok. :)

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1031 üzenetére

    "szerintem teljesen rendben van a stilusom, max neked nem jon be. az angliai stilusrol pedig nekem nem kell lecket adnod, ugyanis ha te egy sokkal kevesbe antihomozo stilust elengedsz a munkahelyeden, ugy repulsz az allasodbol, mint egy kis madarka"

    Igazából rájöttem hogy mi még a baj a stílusoddal. Az hogy egész egyszerűen személyeskedőnek is gyenge. Így nem tudom élvezni.

    "Sehol egy konkretum. Persze teny, h nem kotelezo."

    Igazából itt nem értem hogy mit akarsz.

    "A stilusomat pedig degradalhatod, attol az meg olyan marad, amilyen."

    Hát ebben egyetértünk, sajnos az olyan marad amilyen, én nem tudok rajta javítani, sajnálom.

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • SystemRoot

    őstag

    válasz szab.tam #1034 üzenetére

    Ó, hát én remekül, kössz.:)

    Épp most találtam valami gumibogyó ízű teát a fiókban, elég érdekes íze van, és engem feldobnak az érdekes dolgok. :DD

    szerk: amúgy én megpróbáltam a "visszasértésem" után normálisra visszaváltani vele a beszélgetést, szerintem látta is, bár ebben mostmár nem vagyok biztos.:D

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • ask

    csendes tag

    válasz SystemRoot #1033 üzenetére

    Hat nagy orommel tolt el, hogy egyetlen temaban - amelyben mellesleg erintve vagyok - kifejtett velemenyem miatt, altalad nevetsegesnek, logikatlannak tartott gondolkodasom miatt, siman kialakitasz magadnak rolam egy altalanos kepet: ask szuklatokoru, sertodott igen vagy nem homoszexualis es korlatolt, aki elonytelen a civilizaciora nezve.

    aki a homoszexualitast 2008-ban ertelmisegikent betegsegnek nevezi - ha nem tetted, itt kerek toled is elnezest - es megfosztana oket mar a "vonulasi" joguktol teszem azt, az erosen ketlem, hogy szeles latokoru, nyitott ember volna. Es mielott a nyitottsag emlitesebe is belekotnel, ezzel nem azt akarom mondani, hogy imadnod kell a homokat es korbecsokolni oket. a te, szemelyes joizlesedre a felvonulason riszalonak nem kell tekintettel lennie, csak a jogaidra.

    Az altatos, szivinfarktusos megjegyzesed a meleg fius kerdesemre vicces volt. a masodik resz szamomra nem volt az.

    egyebkent nem helyesirasi, kis nagybetu, betucsere es egyeb piszlicsare dolgokra gondoltam, amit magam is szamtalanszor elkovetek. de szerinted te gond nelkul megkerdojelezheted a magyar tudasomat, nyelvi kepessegeimet, amikor nem nyelvi, hanem szamomra logikai hibara mutattam ra. hangsulyoznam szamomra. es amikor en erre azt mereszelem irni - miutan lehulyeztel, nevetsegeseztel es korlatolt-oztal - hogy te meg iro letedre nem letezo szavakkal operalsz, akkor meg verig vagy sertve.

    Es a legoszintebben mondom, hogy nem proballak utalni. Elo ember irant,akit ismertem es jol, egyetlen egyszer ereztem utalathoz kozeli erzest. Vitatkozni probalok es neha lehet, h megcsuszom, messzebre megyek, s bar ez engem nem ment fel, masra is jellemzo.

    Egy vitapartner biralata, minositese, akivel par napja talalkoztam egy forumon, nagyon keves ahhoz, h sirva rohanjak a WC-be. Ha mondjuk az edesanyam mondana ugyanazokat rolam, ugy, hogy ismer egy ideje, azt viszont megkonnyeznem.

    Egyebkent meg birom a kritikat. sokaig:)

    ask

  • shtml

    őstag

    válasz SystemRoot #1033 üzenetére

    Nem akarok beleszólni a vitátokba, mindketten írtatok olyasmit, amivel egyet tudok érteni, és olyasmit is, amivel nem. De úgy látom, kezd elmérgesedni a dolog és ezt sajnálnám, mert szívesen olvasom a vitátokat.

    mint észrevettük veled kapcsolatban a magyar szövegek értelmezése sajnos nehézséget jelent számodra.

    A mi pár nappal ezelőtti vitánkban - amely azért sokkal barátságosabb hangnemben folyt - is többször állítottad, hogy nem értem, amit írsz, bár a megértési problémák megemlítéséig nem mentél el. Én azt tapasztaltam, hogy kissé következetlenül hol azt vártad el, hogy szigorúan értelmezzem azt, amit írtál, hol pedig azt, hogy vegyem kissé lazábban. Hiszen eközben ezt is írtad az előbb:

    Mindenki tudja hogy fórumírogatáskor az ember nem figyel hogy mit is írt éppen, és néha megáll, majd folytatja netán stiláris hibákat elkövetve vele.

    Lehet, hogy nem egészen arra gondoltál itt, amire én, de ebből én azt olvastam ki, hogy megengedhetőnek vagy elkerülhetetlennek tartasz a magad részéről némi megfogalmazásbéli pongyolaságot. Én valószínűleg ebben jelentősen különbözöm tőled (és igen sok itteni embertől is), mert általában igen ügyelek a megfogalmazásra és a stílusra. (Hiába no, nem tudom megtagadni bölcsész és kisebb mértékben újságírói múltamat, de már gyerekkoromban is vonzódtam a magyar nyelvtanhoz és a nyelvhelyességhez.)

    Ebből azt akarom kihozni, hogy talán ask is hasonló problémával küzd és nem tudja, mikor mit és mennyire kell úgy értenie, ahogyan azt írtad. Említed, hogy többször is ironikusan állsz a dologhoz. Én úgy látom, ask nem ironikusan fogalmaz és szerintem ez is elmérgesíti a vitátokat.

    Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, próbálj tárgyilagosabban fogalmazni, ez segít elkerülni egymás félreértését. Még azt is tanácsolnám, hogy egy vélt vagy valós támadásra ne válaszolj viszonttámadással. Ha ask azt látja, hogy nem "cikized" őt (akár valóban ezt teszed, akár nem), akkor ő is békésebb hangot fog megütni.

    Végül kérlek, ne vedd ezt személyed elleni támadásnak vagy kioktatásnak. A vitapartnered is használ vitatható szavakat, de egy nővel lehetőség szerint mindig legyünk előzékenyek és udvariasak. Egészen bizonyos vagyok abban, hogy idősebb vagyok nálad és némi tapasztalat is beszél belőlem.

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

  • shtml

    őstag

    válasz SystemRoot #1033 üzenetére

    Sajnos közben lejárt a módosítási idő.

    Szerintem azt is érdemes figyelembe venni, hogy ask érintett a vita tárgyában, míg te vagy én nem vagyunk azok. Lehet, érték őt személyes bántások, megalázások a leszbikus hajlama miatt. Ezért emberileg érthető, ha érzékenyebben reagál.

    A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

  • ask

    csendes tag

    válasz SystemRoot #1035 üzenetére

    na most az angliai dologban mi volt olyannyira szemelyeskedo?
    te kezdtel el kioktatni azzal kapcsolatban, h itt angliaban szerinted hogyan reagalnanak az en stilusomra. ha valakinek itt a stilusaval pl. egy munkahelyen problema van, elbeszelgetnek vele, figyelmeztetik, ha mondjuk annyira durvanak talaljak.

    viszont ha te mondjuk egy meetingen elovezetned a melegek szamanak novekedese karos rad nezve es a civilizaciora nezve es jo lenne, ha betiltanak a pride-ot, mert serti a kozizlest, nagy esellyel valnal hirtelen munkanelkulive. Amennyiben a TE szemelyes nevmas hasznalata tette szemlyeskedove ezt a megjegyzesemet, akkor mondjuk azt, hogy en vezetem elo es engem rugnak ki.

    ugyanis ebben az orszagban kb. 10 percen belul megmozdulnanak a meleg erdekvedelmi szervezetek es egy munkahely sem akar itt szivesen anti-homo nezeteket vallo dolgozo miatt rossz megiteles ala esni. itt bizony mindenkinek mindenhez ugyanannyi joga van:)
    nem egyeterteni is lehet.

    A konkretumot arra ertettem, h tettem mar fel kerdest szemlyes rossz tapasztaltokkal kapcsolatban (melegekkel kapcsolatban) es kitero valaszt kaptam, vagy eppen semmilyet.

    Igen, abban egyetertunk, h a stilusom ilyen marad. De abban nem, hogy sajnos:)

    ask

  • ask

    csendes tag

    válasz shtml #1038 üzenetére

    Nekem nagyon tetszene, ha reszt vennel a vitaban. annal szinesebb, elvezetesebb a vita, minel tobb velemeny megfogalmazodik benne. (a vita elvezetere gondolok, nem a stilusera).
    Lehet, h neha messzire mentem, de emberi minosegeben nem bantottam meg senkit.

    A tema engem erint, s bar koszonom az elozekenysegedet es udvariassagodat, megsem szeretnem, ha emiatt ugymond kesztyus kezzel banna velem itt mindenki. Nyugodtan irja le e velemenyet, ahogy erzi, h le kell irnia. En meg reagalok.
    Nekem szerencsere meg semmilyen negativ elmenyem nem volt a leszbikussagom miatt. Nem "hirdetem", de nem felelembol, szegyenbol, hanem mert a hetero sem hirdeti, h o hetero. egyszeruen nincs jelentosege. nem ez minositi az embert. Ha valaki megkerdezi, elmondom, van hogy magamtol beszelek rola.

    A parommal hivatalosan, kozjegyzo elott osszehazasodtunk, tanuk, baratok, gyuru, buli minden, ami dukal:) Az utcan legtobbszor kezenfogva setalunk es nem polgarpukkasztunk, hanem ugyanugy, elunk,ahogy minden par, ez is jele annak, h osszetartozunk. es nem vagyok hajlando felelemben, jogfosztottan leelni az eletem,egyesek szerint masodrangu, karos elemnek titulalva.

    Tudom, hogy a homofobia, rasszizmus es egyeb sajnalatos nezetek sohasem fognak eltunni. Nem ultetem be magam ebbe a hintaba. Azt viszont senkitol sem turom el, hogy a sajat igazsagat vitathatatlanna teve ez enyem fole helyezze. hogy majd o megmondja nekem, h mi a szep,meg mi a jo, mi gusztustalan es mi nem, ki maradhat a civilizacioban es ki nem. Az effele gondokodasmod mar eleg sok tragediahoz vezetett milliok eletet kovetelve.

    A heterok kozott is van rengeteg olyan ember, aki olyan szinten idegesit a viselkedesevel, hogy majd felrobbanok. Van a melegek kozott is ilyen. Mert ami az izlesemet vagy akarmi masomat serti, az nem azert serti, mert azt meleg vagy hetero valtotta ki. Es nem ugy reagalok erre, h fennen hirdetem, hogy mindenki szamara az lenne a legjobb, ha beszuntetnek az Ask szamara izlestelen viselkedest. hanem ha tehetem, odebb allok, ha nem tehetem, civilizaltan megprobalom vele megbeszelni, ha ezt sem lehet, probalok megnyugodni.

    ask

  • CYBERIA

    őstag

    válasz ask #1014 üzenetére

    (#1011) szab.tam: hát erre nem tudok mit mondani, nem én alakítom a dolgokat, pl. a "szopás", vagy "szívás" szó is elég érdekes módon épül be a magyar nyelvbe. Ezek a dolgok azért kapnak kis hátszelet, a média irányából.

    (#1012) shtml: azért a Biblia majdnem olyan, mint ha kőbe vésték volna. Más kérdés, hogy nem e szerint nevelődik a mai fiatalság, itt ismét meg kell említenem a liberális média nem elhanyagolható szerepét. Egyes rétegeknek a Mónika show (és társai) adja az erkölcsi alapot, és ez így nagyon nincs rendben. Meg a másik dolog, hogy a vallásosakat bunkónak tartják, "nincs saját véleményük". Az, persze.

    (#1013) SystemRoot: igen, ez így lenne a helyén való, mert nehogy már a nyúl vigye a puskát, ugye...

    (#1014) ask: nem én állítottam a kettős mércét, ebben a témában még nem fejtettem ki a véleményem (nem is nekem szólt a #991), de ami késik, nem múlik:
    Az én esetemben ilyen nem fordulhat elő, ugyanis én a nevelésen nagyon sok múlik, a hajlam mindössze 10%-ban határozza csak meg. Tőlem meg biztos nem fogja megörökölni azt a 10%-ot.
    "Draga szuleim, meleg vagyok!!! Bemutatnam a paromat, Belat!!"
    Na most ezek alapján úgy tűnik, mintha te sem találnád normálisnak a dolgot. Különben a kérdés feltevése értelmét vesztené.

    "En vagyok az, akit a hozzaszolasokban betegnek, deviansnak, abnormalisnak, kozossegre veszelyesnek es a pedofilokhoz hasonlitva emlegetnek."
    Ne vedd személyeskedésnek, de a tudomány jelenlegi állása szerint nincs okod sértődésre.

    "Aki betegnek tart, annak elmondom, h a verkepem rendben, nem gennyes a vizeletem es ha elmennek MRI-re vagy CT-re az agyamban sem talalnanak buzi-tumort."
    Mivel genetikailag mutatható ki, ezért még akár rendben is lehetnek a fent említett dolgok.
    Minden esetre orvosilag kimutathatók eltérések hetero- és homosexuális emberek között.

    "A noverem nem zarja el elolem a ket kislanyat, es a hugomra es ra sem ugrom ra, pedig igazan jo nok."
    Na még szép. Ellenkező esetben valószínűleg elzárná a kislányokat előled. Na mindegy, ez már tényleg személyeskedés, abbahagyom.

    "Az ember szexualis leny es megint egyesek velemenye szerint csak a fajfenntartast kene szolgalnia."
    Az ember társas lény, még akkor is, ha a liberális média már nem ezt reklámozza. Az már más kérdés, hogy a homóknál, a fajfenntartás kizárható, így a "szexualis leny" minősítés már ráilleszthető, mert ugye a kapcsolatnak a fajfenntartás nem lehet célja.
    "Itt egysek szerint az onkielegites is bun. "
    Hát értelme amúgy sem sok van, és én voltam az, aki szerint bűn. Erkölcsileg. Egy egészséges embernek különben nincs is rá szüksége.
    Ebben a kérdésben a roma kisebbség elfogadható álláspontot képvisel, ott jól működnek a természetes reflexek. Más kérdés, hogy ebbe belerokkanunk.

    "Attol, h a szerinted nem normalis mondjuk hazassagot kot, neked nem kell elvalnod, ill. Nem leszel eltiltva a hazassagkotestol."
    Megtiszteltetve érzem magam.
    "Ja, es fel is vonulhatok a melegfelvonulason, mert jogom van hozza. De ettol meg neked nem tiltjak meg, h vonuljal."
    Én nem fogok, max. a május elsejein, ha lesz még az életben olyan (a rendszerváltás óta nem tudok róla, hogy lett volna).
    Nekem meg a Magyar Köztársaság alkotmányának I. fejezet 15., 16. és 18. paragrafusának alapján nem kéne tűrnöm, hogy alapvető jogaim sérüljenek.
    Legalábbis az ország területén belül.

    "Hat igen, Jezus is olyan nezeteket vallott, ami az o koraban a szokvanyostol eltert, mas volt. Aztan amikor felhangzott a kerdes, h ot engedjek-e szabadon vagy Barabast, aki -ugy emlekszem embert olt- akkor a tomeg egyontetuen Barabas nevet kialtotta. Jezus meg kereszthalalt halt, csak azert, mert maskent gondolkodott."
    Ha a melegek azt mondanák magukról, hogy ők a magyarok királyai, azt én sem tűrném.
    A gondolatmenettel az a gond, hogy a pedofilok, meg nekrofilok is olyan nézeteket vallanak, amik a szokványostól eltérnek, és ettől még nem kell menteni őket.
    Ami akkor és ott történt, az nem a mi sarunk, én pl. biztos nem Barabás nevét kiáltottam volna.

    "Nos en ilyen vilagban nem szeretnek elni, de kenytelen vagyok."
    Én sem szeretnék egyenrangú lenni a melegekkel, de ezek elszántan küzdenek ellenünk.

    (#1015) shtml: miért, a kisebbség diktatúrája jobb lenne?

    (#1022) ask:"Ezenkivul o nem azert megy ki az utcara, h mutogassa magat, pontosan azert megy ki, hogy a homoszexualtasa kikeruljon "a nem mindennapos" kategoriabol."
    Hát elég gyenge, mert ezzel a manőverrel épp hogy a nem mindennapos kategóriába csusszan. Ha nem menne ki, akkor abban lenne, de így azért megmutatja magát, még akkor is, ha nem azért megy ki.
    Egy felvonulás már önmagában sem mindennapos, egy melegfelvonulás meg főleg nem. Szóval így elég nehéz kikerülni.

    "No de hol a "buzigyogyszer"? Hol van az a pszichiater, aki valakit ki tud beszelni a homoszexualitasabol? A homoszexualitas ugyanis szexualis iranyultsag, nem betegseg. Az egyetlen kulonbseg kozted es egy meleg ferfi kozott az, hogy teged a nok vonzanak szexualisan, ot meg a ferfiak."
    Tudod, a ráknak sincs ellenszere. Ez ugyanúgy a DNS-ben van kódolva (aminek szerepét fentebb ismertettem), mint a hajszín, szemszín stb. Csak ez annyiban különbözik, hogy míg a haj, és a szem színe (ami érdekes módon nem csak pusztán a színvariáció, hanem annál több) nem betegség, a homosexualitásért felelős gén hibája inkább a vérzékenység vagy az albinizmushoz hasonló probléma.

    (#1024) SystemRoot:"Mivvvan?:DDD Teljesen férfi stílusában írsz, nyersen, semmi nőiesség nincs benne. Mondjuk lehet akkor most ez esetben ez a normális? :DDD"
    Ilyen elképzelhető. Lehet, hogy ő vállalja fel a férfi szerepét, és bizony, a viselkedésre is hatással van, hormonális alapon is. Biztos láttál már olyan homokost, akinek a viselkedése nyegle, ez annak a fordítottja lehet.

    "Nekem ahány barátnőm és élettársam volt mindegyik teljesen másként tekintett egy nőre, mint én egy férfira."
    Igen, ez egy érdekes dolog, magam is megfigyeltem.

    "a homoszexualitás pedig annyira ideológia mint én golfozó"
    Nana, azért a metrosexuálisok már részesülnek valamiféle ideológiából.

    (#1037) ask:"aki a homoszexualitast 2008-ban ertelmisegikent betegsegnek nevezi - ha nem tetted, itt kerek toled is elnezest - es megfosztana oket mar a "vonulasi" joguktol teszem azt, az erosen ketlem, hogy szeles latokoru, nyitott ember volna."
    Jó, hát végül is Dr. Czeizel Endre nem ért hozzá, meg a többi tudós/orvos sem, hülyék ezek mind. Dehogy. ¤
    Épp most volt a híradóban, hogy valamelyik budapesti kerületi képviselő betegnek nevezte a melegeket. Úgy állították le, mint ha elmebeteg lenne. És akkor most megy liberálisok részéről a szokásos, hogy Nyugaton ilyet nem illik meg minden, meg hogy a konzervatívok határolódjanak el a kijelentéstől. Igazság betiltva? :U

    (#1040) ask:"viszont ha te mondjuk egy meetingen elovezetned a melegek szamanak novekedese karos rad nezve es a civilizaciora nezve es jo lenne, ha betiltanak a pride-ot, mert serti a kozizlest, nagy esellyel valnal hirtelen munkanelkulive."
    Hát ennyit híres toleranciáról. Egy meleg gondolom nem tud mondani olyat a normálisokkal szemben, amiért kirúgnák. Szóval még kettős mérce is.

    "ugyanis ebben az orszagban kb. 10 percen belul megmozdulnanak a meleg erdekvedelmi szervezetek es egy munkahely sem akar itt szivesen anti-homo nezeteket vallo dolgozo miatt rossz megiteles ala esni. itt bizony mindenkinek mindenhez ugyanannyi joga van:)"
    Ez már nem igaz, itt már alulmarad, aki ellenzi a melegséget. A kisebbség diktatúrája.

    "Tudom, hogy a homofobia, rasszizmus es egyeb sajnalatos nezetek sohasem fognak eltunni."
    Hát igen, amíg a természet törvényei is uralkodnak, addig ez így lesz. Aztán majd ha szintetikus, természetellenes, a hagyományos értékrendet csúfoló törvények uralkodnak, akkor majd szeretni kell a melegeket, vagy eleve annak lenni, és lehetőleg minden fehér asszonynak néger bevándorlótól kell gyereket szülni (természetesen házasságon kívül, hogy másként)?, csak hogy azért a népesség el ne fogyjon teljesen, a "fejlett" országokban. De k* jó lesz, mi?

    "Azt viszont senkitol sem turom el, hogy a sajat igazsagat vitathatatlanna teve ez enyem fole helyezze. hogy majd o megmondja nekem, h mi a szep,meg mi a jo, mi gusztustalan es mi nem, ki maradhat a civilizacioban es ki nem."
    Ezt nyilván nekem címezted! Először is jogom van a szabad véleménynyilvánításhoz, másodszor könnyen előfordulhat, hogy nem tévedtem, az idő majd igazol valakit.
    "Az effele gondokodasmod mar eleg sok tragediahoz vezetett milliok eletet kovetelve."
    A liberális gondolkodásmód viszont biztos jó, mert kábítószer nem öl, az AIDS nem öl, az abortusz nem öl, a média pedig felelősségtudatra nevel, de egyéb pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. Szép kilátások...

    APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.

  • agressiv

    addikt

    válasz ask #1041 üzenetére

    Ask én úgy vettem észre, hogy te vagy a legjobb ellenpéldája a felvonulásnak!
    Azért mert te írtad, hogy nem reklámozod csak akkor szólsz ha kérdeznek és így tovább, sőt még ha jól emlékszem akkor azt is írtad, hogy így békénhagynak az emberek...

    Most akkor kivel van a baj te nem reklámozod így békénhagynak, akik reklámozzák (felvonulók) azokat megdobálják fujjognak stb.stb. :K

    Éljék a melegek nyugodtan a kis életüket de ne b@sztassanak másokat már elnézést a kifejezésért ilyenekkel, hogy "fogadd el a melegséget"!!

    Mellesleg ha olyan természetes dolog lenne a homoszexualitás akkor nem alakultak volna különféle szervezetek hogy kiálljanak mellettük és segítsék azt, hogy az emberek elfogadják ebbe nem gondoltál még bele?
    Hát még abba, hogy ha ennyi ember ellenzi az ilyesfajta megnyilvánulásokat azt nem ok nélkül teszik??

    A természet törvénye szent és sérthetetlen és itt most erről van szó!!

    kíváncsian várom válaszodat :R

    [ Szerkesztve ]

    Hát még a borz.....

  • agressiv

    addikt

    válasz ask #1022 üzenetére

    Nem is figyeltem mekkora félreértés történt :DD

    Én nem azon akadtam ki, hogy a vallásomat sértetted meg :DDD

    Jézusos példa azért nem volt jó mert én nem tekintem megtörténtnek a bibliában leírtakat egyszerűen az nem tetszett, hogy a bibliából idéztél szerintem maradjunk napjainkban és érveljünk olyan dolgokkal aminek megtörténése megkérdőjelezhetetlen!!

    Hát még a borz.....

  • agressiv

    addikt

    válasz ask #1023 üzenetére

    A probléma az, hogy te nézel engem ostobának pedig neked nem esett le, hogy miért írtam azt a szöveget és te milyen éretlen szöveget írtál azzal, hogy a vérképeddel minden rendben van........ :W

    Nagyon úgyfestett, hogy te nem vagy tisztában a betegség fogalmával :(

    Hidd el képes vagyok felfogni a megnyilvánulásaidat :R

    [ Szerkesztve ]

    Hát még a borz.....

  • SystemRoot

    őstag

    válasz shtml #1038 üzenetére

    "úgy látom, kezd elmérgesedni a dolog és ezt sajnálnám, mert szívesen olvasom a vitátokat"

    Nem akarok mentegetőzni, de ő indított egy ilyen csúnya hszel: #1005
    Én egy gyenge idegzetű ember vagyok, általában nem bírom az ilyet, ezért gondoltam reagálok egyet rá még kb visszafogottan: #1007

    Ő ezután folytatta, és én is átléptem keményebb személyeskedésbe válaszul.

    "amely azért sokkal barátságosabb hangnemben folyt - is többször állítottad, hogy nem értem, amit írsz"

    Figy, az egy sokkal bonyolultabb vita volt ennél, itt kb egyszerű átlagbeszédről van szó amihez elég egy középfokú magyar, azon az elméleti síkú vitán pedig elvont fogalmak armadája volt. Én sem értettem sokszor világosan hogy te pont mit írsz, ott csak azért írtam hogy nem érted jól, mert félreértelmeztél egyet s mást, és fontos volt a vita szempontjából, meg hogy a kifejtésem kohéziója meglegyen. Itt amúgy nem is félreértelmezésről van szó, hanem nem-értelmezésről.:D

    "Én azt tapasztaltam, hogy kissé következetlenül hol azt vártad el, hogy szigorúan értelmezzem azt, amit írtál, hol pedig azt, hogy vegyem kissé lazábban. Hiszen eközben ezt is írtad az előbb:"

    "megengedhetőnek vagy elkerülhetetlennek tartasz a magad részéről némi megfogalmazásbéli pongyolaságot"

    Figy én a mondatok logikai struktúrájának és azok mondanivalójának értelmezésével voltam anno "szigorú". Amitt pedig ott írtam mentegetésül az a szavak és a helyesírás használatára vonatkozik. Ő abba kötött bele hogy egy olyan szót mondtam épp hogy "legtobbseg" ami ugye nem létezik, mert a többség az többség. Namost szerinted ez eldeformálja a logikai struktúráját és az értelmezhetőségét a mondatnak? Hát én nem hinném. Tehát erről ennyit.

    "Én úgy látom, ask nem ironikusan fogalmaz és szerintem ez is elmérgesíti a vitátokat."

    Igen azt látom, de amúgy ha ironikus lenne akkor egész jó lenne, mert néhol olyan logikátlan butaságokat ír hogy ihaj.:D

    "Ha ask azt látja, hogy nem "cikized" őt (akár valóban ezt teszed, akár nem), akkor ő is békésebb hangot fog megütni."

    1, Nem én kezdtem ezt a személyeskedő undorítóskodást. 2, eleinte normálisan prbáltam reagálni, mint azt a hsz elején be is mutatom. 3, Amikor már "elmérgesedett" 1024ben még reagálok egy keményet, de utána 1025-27ben visszafogatam magam, és ha megnézed már semmi sértő nincs benne, csak normális vita. Tehát én megpróbáltam, ő folytatta ezt az undorító stílust. A normális párbeszéd kétoldalú, érdekes módon veled egyáltalán nem ment át ilyenbe, pedig ott is éles vita volt és hosszabban.

    "e egy nővel lehetőség szerint mindig legyünk előzékenyek és udvariasak."

    Hát igazából úgy gondolom hogy én semmi olyat nem kezdeményeztem ami udvariatlan lett volna. Ha ő felvesz egy ilyen stílust, akkor talán számít rá hogy nem mindenki birka türelmű. Mellesleg szerintem nem igénytelenül reagáltam, az hogy ironikusan és kifigurázóan az a minimum. Én nem fogok soha erősebben reagálni mint ahogyan ő majd reagál. Szerintem ennél több előzékenységre nincs szükség egy fórumon. Az életben természetesen más az ilyen. De egy fórumon mások a szabályok, szerintem ezzel mindenki tisztában van.

    "Végül kérlek, ne vedd ezt személyed elleni támadásnak vagy kioktatásnak."

    Nem találom sértőnek, mondjuk nekem az szűrődik le hogy itt jópofiztál vele, bókoltál, és nem mersz inkább neki írni, pedig őrá jobban ráférnének a tanácsok....

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • SystemRoot

    őstag

    válasz shtml #1039 üzenetére

    "Ezért emberileg érthető, ha érzékenyebben reagál."

    Igen erre rá is mutattam valamelyik hszben, hogy nagyon érződik benne egy sértődöttség.
    Ezt teljesen tiszteletben tartanám ha egy ismerősöm lenne, vagy akárcsak kolléga.

    Csakhogy itt egy fórumon vagyunk, ahol az efféle eltorzult stílus az ilyen sértődöttségek miatt nem tolerálandó. Egyedül az lett volna bunkó ha valaki sértegetni kezdi ezzel élezve a sértődöttségét. De erről itt szó sincs. Az hogy valaki, pl én, rámutat neki erre a személyiségébe beépülő defektre, az igazából jótékony hatású is lehet. Persze valaszeg nem az, mert engem utál mint a fenét, szal legkevésbé sem fogadja be a kritikát. De ettől függetlenül van rá esély. Barátai nyilván nem fognak erre neki rámutatni, mert jóban akarnak lenni vele.

    És nem menti fel a szánalmas stílusát az hogy ő érintett.

    Üdv.

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1040 üzenetére

    "na most az angliai dologban mi volt olyannyira szemelyeskedo?"

    idézlek téged:

    "ugyanis ha te egy sokkal kevesbe antihomozo stilust elengedsz a munkahelyeden, ugy repulsz az allasodbol, mint egy kis madarka"

    Ha ez szerinted teljesen normális stílus, akkor valami más nem normális veled kapcsolatban... :U

    "te kezdtel el kioktatni azzal kapcsolatban, h itt angliaban szerinted hogyan reagalnanak az en stilusomra"

    Hát, a szövegértelmezés továbbra sem megy. Azt mondtam hogy vedd át a stílusukat mert tőlük ilyet nem hallasz. Egy szóval nem mondtam hogy miként reagálnának erre a stílusra. Amúgy meg mosolyognának és ugyanolyan kedvesek lennének, legalábbis az értelmiségiek.

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

  • CYBERIA

    őstag

    válasz ask #1041 üzenetére

    Hadd kérdezzem már meg, hogy a férfiakkal mi a bajod?
    Ez egy olyan kérdés, amit még nem volt alkalmam feltenni senkinek, semmilyen szituációban.

    APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.

  • pentax7

    csendes tag

    válasz CYBERIA #1042 üzenetére

    egyszerüen undoritó dolognak tartom ezt a meleg felvonulást jó erkölcsű ember nem csinálja ezt sodoma féle másságot amit én csak gyalázatnak nevezznék
    én nem szeretném hogy gyerekem ezt lássa és megrontsák a gyerekeket ezzel

    én inkább szégyelném mint még büszke lennék rá

    valamivel nem kell ennyire liberálisnak lenni akkor ti most hogy szaporodtok??? teljesen abnormális az egész ??

Aktív témák