Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DshadoW

    tag

    Látom eléggé kihalt a topic - mondjuk nem is csodálom, mégiscsak egy 4 éves készülékről van szó :D
    Az a helyzet hogy az én kis kenzom egyszerűen nem akar meghalni :D Az akksija sem a régi már, de még így is simán tudok hozni egy 5-6 órás SoT-t, bár szinte naponta kell tölteni.

    A helyzet a következő: néha (1-2 hetente) csinál olyat, hogy a telefon nem reagál a gombokra, nem tudom felébreszteni a telefont, olyan mintha ki lenne kapcsolva, és közben őrült módon felforrósodik. Mikor észreveszem, hogy ezt csinálja akkor újraindítom a telót és látom, hogy elég durván leszívta valami az akksit. Nos, a kettőt elég könnyen össze tudom rakni, valami nagyon megfogja a processzort és pörgeti. Ezért forrósodik fel a készülék.

    Van aki már találkozott ezzel a jelenséggel? Lehet ez ellen valamit tenni? Nem akarok megváltást egy 4 éves készüléktől, de kicsit idegesítő, hog annyi év update után végre az utolsó global stable build sziklaszilárd (tényleg semmi baja a telónak softwaresen) és ha én váltok is (nagyon szemezgetek egy mi 9t-vel, de kéne a pure android is szóval lehet megvárom a mi a4-et) ezt a telót elpasszolnám édesapámnak vagy édesanyámnak, mert lényegében még mindig van olyan gyors, hogy simán használható a mindennapokban.

    Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni

Új hozzászólás Aktív témák