- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Gerisz
addikt
Csak annyira volt beharangozva, hogy mindenki azt várta, még a boltok nagy része nem is tudta, fogalma sem volt mit mikor miért, itt már sokan (köztük én is) a hazai érkezést vártuk, jócskán a megjelenés előtt. Akkor a 38-ról nem nagyon volt infó (utólag kiderült miért, alulmaradt)
-
sh4d0w
félisten
Áh, a fu*kzilla, mint megbízható forrás... értem én a viccet, csak nem szeretem.
Érdekes módon a ződek a dx10.1-re is azt mondták, hogy nem köll az, oszt a végén mégis csak beálltak a sorba... Most pedig vagy beállnak, vagy olyan mértékű piacvesztést szenvednek el jövőre, amit a tulajdonosok nem feltétlenül fognak csukott szemmel végignézni.
https://www.coreinfinity.tech
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Hagyd már a Fudzilla-t nem lehet komolyan venni amit ott írnak, kb. annyira hiteles, mintha a Blikk közölné le. A 8800GT meg más helyzet volt, akkor technológiailag nem voltak annyira elmaradva, mint most. Később, meg sztárolták a 9600GT-t is holott akkor is volt jó vétel ATI oldalán ez pedig a HD3870-es volt. Az a kártya még ma is használható és sokkal jobb is ha modernebb játék kerül elő. (pl. H.A.W.X.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest