- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Maverick14 tag Hagyományos mikroprocesszoron is azoknak a neurális hálóknak a szimulációi fognak jól menni aminek az adatai beférnek az L2 cache-be. Az igazi kihívás az, hogy nagyobb adathalmaz esetén úgy alakítsd ki az algoritmusod adatfolyamát, hogy ne veszíts a sebességből a szűkebb memória sávszélesség miatt. 
 Én Celluláris Neurális Hálózatot (CNN) szimuláltam Cell-en, ez egy lokálisan összekötött hálózat, ott meg lehetett oldani úgy a dolgot hogy mindig csak a cellatömb néhány sorát tároltam az SPE memóriájában. A sorok betöltését és az eredmény kimentését ügyesen át lehet lapolni a cellák állapotának kiszámolásával.
 A neurális hálóknak hatalmas irodalma van én csak a CNN-es részt ismerem valamennyire abból is a különféle platformokon történő megvalósítással foglalkozom. Szóval azt tudom javasolni hogy keress egy neurális háló modellt ami jól illeszkedik az adott feladathoz és ha használhatónak de lassú akkor foglalkozz a gyorsításával akár Cell-en, GPU-n vagy FPGA-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest