- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncsicso
tag
Amíg nincs 3-4 ezer ft-os árkülönbség a 260-26x között (márpedig amost az olcsóbb 260x-ek egy árban vannak a 260-nal) addig a 260-as tök felesleges...
ha véleményed van, ellenséged is van
-
joysefke
veterán
Ezek a VGA-k (elsősorban a 240-re gondolok, de a másik sem sokkal különb nála) a pápa töke kategória, szvsz vásárlói szemszögből semmire nem jó, a gyártó próbál egy régi cuccból újra pénzt csinálni, kb ennyi.
Becsülöm a teszter türelmét, hogy ilyen érdektelen vackokat is van ereje tesztelni meg cikket írni róluk...
Régi gépbe lehet apróról is venni használtan sokkal jobb ár/érték arányú kártyát (650Ti/7770/7790/7750 stb) ha pedig újat vesz az ember, akkor van az a minimum ár és teljesítmény szint, amit meg kell ugrani, mert nem éri meg alatta vásárolni. Ahhoz képest amit ezeket tudnak masszívan túl vannak árazva.
Egy GTX660OC/760/ R9-270X-280X még 1-2 évig teljessen jó kártya lesz, ezek meg csupán a reménybeli gémer folyamatos fusztrálására tudnak szolgálni...
Mondjuk addig amíg nem tudok adót csalni, ahhoz hogy én boltból vegyek VGA-t valami nagy dolognak kéne történnie.
J.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz djculture #53 üzenetére
Ha 1 hónap múlva a 6870 kártyáról leesik a GPU és mehet a kukába a kártya, akkor melyik a drágább?
Ha garis, gyorsabb kártyát tudsz ugyanazért/kevesebb a pénzért venni, azzal jobban jársz. Amit látok, az a 7750, 7770, R7 250, így tehát van választék, de tuti, hogy több éves, nagy hőtermelésű kártyát nem vennék, mert azok sorra sz@rnak be. De ott tartunk, hogy a kisebbek sem húzzák olyan sokáig.
#tarcsad
-
joysefke
veterán
válasz Tommmysun #54 üzenetére
Ha nem játékra veszi, akkor miért nem marad az IGP-nél?
Pont ez a hsz-em lényege. Ha játszani akarsz és kell a teljesítmény, akkor van egy minimum teljesítményszint (amihez tartozik egy árcédula) amelynél nem érdemes gyengébbet venni, mert a végeredmény annyi lesz, hogy rosszul költötted el a pénzedet. 15E forintot adni egy ilyen 240-ért kb a vicc kategória, mert a kvázi ingyenes IGP-hez képest semmit nem kapsz a pénzedért...
30E-et adni a 260-ért szintén mókás, de ott legalább kapsz a 30E-ért valamit cserébe, azzal már minőségileg más lesz a játék mint IGP-vel.
Ha valaki (egyébként érthető okokból) csak keveset szán VGA-ra, akkor vagy megbarátkozik a használtpiaccal, vagy el kell fogadnia, hogy az alsó teljesítménykategóriákban új bolti árú esetén rossz az ár/érték arány. nincs ezen mit ragozni. (Egyébként én a 260-at lénmyegesen jobb vételnek tartom a 240-nél, hiába kerül 2x annyiba)Sokan sokfélék vagyunk, mindegyikünknek más a fontossági sorrendje, de én azt az elvet vallom, hogy ha valamire tényleg szükségem van, akkor abból nem fogok egy kis spórolás reményében vackot venni (hogy aztán egy év múlva lecserélhessem egy kicsit jobb vacakra), hanem egyből olyat veszek amiről tudom, hogy megfelelően kiszolgál és örömömet lelem benne.
J.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Normális nem atomtuningos embernél nem esik szét egyik kártya se kivéve ha gyári hibás már eleve. Nekem is már jópár éve megy az 5850, egyszer volt kitakaritva a venti beolajozva és gyönyörüen működik. Pedig ezen még tuning is van igaz a feszültség nincs állitgatva ami kinyir minden kártyát szépen lassan.
-
törölt tag
vótmá?
Végül, de nem utolsósorban pedig a Sleeping Dogs helyére a legújabb Thief epizódot pakoltuk be.
majd:
A könnyebb és pontosabb mérés, valamint összevetés érdekében a Sleeping Dogsnál a benchmark toolt használtuk
találjatok meg a hibát.javítva
[ Módosította: Oliverda ]
-
SirRasor
addikt
Hmm...ez alapján jó vétel volt anno a 7770
Make Love not war!
-
asvald
senior tag
Kicsi a bors ,de erős !
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
gtasystem
őstag
na pont ezért nem értem én ezt a tesztet..
youtube-on simán tolják 240-essel a legújabb játékokat itt meg semmire sem jó..
valami itt nem kerek, arról nem is beszélve hogy komoly tuningpotenciál is van benne, szóval nem értem én ezt..
igp-vel megy, ezzel meg nem?..[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
$p@rr0w
őstag
-
joysefke
veterán
válasz gtasystem #63 üzenetére
Ja az az A10-6800K nem éppen egy olcsó mulatság, ráadásul elég tudathasadásos koncepció:
Ha elsősorban gémelni akarsz akkor gyenge az IGP-je, illetve egy CPU+dVGA kombó ugyanakkora keretből gyorsabb is lehet illetve a későbbiekben nagyobb szabadságot ad.
Ha munkára lesz a gép, akkor pedig felhasználási területtől függően könnyen gyenge lehet a CPU-rész, ráadásul már nincs feljebblépési lehetőség sem.
YT-on vizuális különbségeket bemutatni meg eléggé vicces, a mai játékok FHD-MAX-on már produkálnak olyan képrészletességet, hogy egy YT-os összehasonlítás a videó tömörítettsége miatt könnyen elmossa az élőben egyébként látható különbségeket...
J.
-
gtasystem
őstag
válasz djculture #64 üzenetére
na jó csak pont azt néztem ma hogy külföldi webshopokban hogy áradoznak a vevők erről a 240-esről itt meg kuka..
és nagyjából ugyanazt tudja mint egy 6800k igp azt meg hogy reklámozta az amd is új játékokkal..
szóval nem tudom..
de legalább nem rendeltem meg..joysefke: de elvileg ez a 240-es erősebb mint akármelyik igp..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
joysefke
veterán
Pontosan így írtam:
Régi gépbe lehet apróról is venni használtan sokkal jobb ár/érték arányú kártyát (650Ti/7770/7790/7750 stb) ha pedig újat vesz az ember, akkor van az a minimum ár és teljesítmény szint, amit meg kell ugrani, mert nem éri meg alatta vásárolni. Ahhoz képest amit ezeket tudnak masszívan túl vannak árazva.
Tehát nem azt mondtam, hogy 7770-et kell venni, de ha valaki ebben a teljesítményszintben gondolkodik, akkor _használtan_ sokkal jobb vásárt lehet csinálni ebben a teljesítménykategóriában. Ha kevés a 7700, akkor nyilván van még fölfelé szint használtan is (7790-650Ti boost-7850 stb)...
miért i7-el vannak tesztelve az alsó-közép kat. vga-k? Nem egy hihető párosítás...
Valóban nem az, cserébe nem lesz CPU limit és csak egy tesztplatformot kell fenntartani és nem kettőt, ez valamennyire lehetővé teszi a kártyák későbbi teszteken átívelő összehasonlítását is.
(a gyakorlatban a javuló driverek miatt nyilván nem)#69 gtasystem
Hja, de IGP-t manapság (FX-et leszámítva) megkapot a CPU-val árukapcsolva, anélkül hogy elköltenél akárcsak egy további forintot is. Márpedig ebből a szemszögből nézve kérdéses, hogy egy az IGP-knél minőségileg nem erősebb dVGA pontossan milyen többletet ad ,miért is ér meg még további plusz 15E forintot...J.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Márpedig ebből a szemszögből nézve kérdéses, hogy egy az IGP-knél minőségileg nem erősebb dVGA pontossan milyen többletet ad ,miért is ér meg még további plusz 15E forintot...
Például egy régebbi gépbe amiben csak CPU van.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
Zso2
őstag
Aki játszani akar felejtse el ezeket a vga-kat,meg igp-ket, meg Apu-kat és dolgozzon még egy kicsit ,és vegyen egy erős középkategóriás vga-t legalább. Mit kell itt állandóan száj-karatézni a leggyengébb vga-król vs igp-kről.
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
törölt tag
akkor legalább 7750.
van egy limit, ami alatt nincs értelem videókarit venni. -
psylocke
csendes tag
Érdekes. Nemrégiben volt nekem egy GB OC ddr5 250esem.
Én 1080p a Skyrimet high + 4aa16af, a crysis összes részét meg mediumon vittem, a metrokat low-mediumon vagy ha néha röccent 720p med-en.
Meg sok mást: GTAIV, NFS, ... kipróbáltam, mind ment legalább mediumon 1080p mellett.
Most vagy rossz a Catalystotok, vagy nem tudom.
Ráadásul az én konfigom: G850, 2x2 ddr1600, 64GB OCZ.... szóval a vas körülötte sem volt erőmű. -
Sinesol
veterán
válasz gtasystem #69 üzenetére
A prohardveres tesztben egy ertelmes játékbeállítást tesztelnek, ahol azt a latvanyt kapod amit a jatekfejlesztők megálmodtak. Talán kicsit még erősebb is a beallitás a kelleténél, a teszt miatt, hogy terhelje erősen a vga-kat, viszont azeret nincs feleselegesen fullra allitva minden.
Lehetne olyan elsimitasokat, megg effekteket kapcsolni sok jatekra hogy még feleennyi fps se lenne, de ott már sokkal nem lenne szebb a játék, tehát ez egy nagyjából ésszerű setup.
A sok-sok ilyen garázsteszten, vagy youtube-os teszten alacsony részletességen/ felbontason elmegy 30-40 fps-t és maris örülnek. Hasonlo kategoria az Igp-s demózás az Amd-től.
Játszani persze lehet azon is, de szerintem elég buta az, aki többezer forintot fizet egy jatékért hogy aztán egy homályos, low grafikás akadozó valamit próbáljon jatszani.
720p-ben mindenre elég egy 7770/650ti, ami kb 2-3 játék árából kijön használtan, garisan, tehat 0 a kockázat..
De szerintem az is a baj hogy sose látták még hogyan fut 60fpssel értelmes high beallitason egy game és azt hiszik az a maximum a jatekban ahogy nekik megy.
Haverom most vett egy Razer gamer egeret, először mondta stb semmi különbség, meg hogy rosszabb mint a regi tescos egér , mondom neki inkabb maradj csendeben ne sirj itt nekem, hasznald egy hétig.
Na épp tegnap mondta hogy visszaprobalta regi egerét es valami iszonyat rossz volt...azt mondta kb jatszhatatlan vele minden annyira pontatlan meg lassú..nehézkes...
Mielött meg rabeszéltem szentül meg volt gyözödve hogy nincs semmi különbség az egerek közöttKb ugyanez a helyzet szerintem sokaknál játék/vga témában is. Szerintem azert mondjak sokan hogy jok ezek a vga-k, vagy az igp-k mert nincs elég széleskörű tapasztalatuk...ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
Ha pl. van egy kicsit régebbi "munkagéped", amin nincs az alaplapon integrált kártya, de van egy elég erős processzorod (mert a munkához az kell), amit még nem akarsz cserélni, de a videokártya valamiért cserére szorul. Csak egy példa .... hidd el sokan vesznek ilyen kártyát és nem játszani fognak vele!
-
Televan74
nagyúr
R7 240 -n,nesze semmi fogd meg jól kategória. 260 -ban még lehet fantáziát látni.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
MongolZ
addikt
Nagyon jó, hogy beleraktátok a 6870-et, köszönet érte. Legalább látszik, hogy még mindig nem nagyon érdemes - legalábbis ezekre - váltani.
-
huskydog17
addikt
Köszönöm a tesztet!
Ezúttal a PH értékelésével nem értek egyet, ugyanis szerintem az R7 260 és 260X sokkal jobb vétel, mint egy GeForce GTX 750:
Ahogy az az utolsó oldalon tökéletesen le van írva: a Radeon R7 260 és GeForce GTX 750 között gyakorlatilag semmilyen sebességbeli különbség sincs, hibahatáron belüli, elhanyagolható. Ezen felül egy árban vannak, de a cikk sajnos nem említi a technológiai különbségeket, pedig ezeket szerintem fontos lenne feltüntetni:
Radeon R7 260(X): DirectX 11.1 ; DirectX 11.2 ; Mantle ; TrueAudio
GeForce GTX 750: PhysXVan itt még egy durva dolog:
Azt ugye szintén látjuk az utolsó oldalon, hogy a Radeon 260X lényegesen gyorsabb a GF GTX 750-nél (kb. 30%), csakhogy több helyen is lehet vásárolni új 260X-et 30k környékén:
Sapphire Radeon R7 260X -> 29.145 Ft
XFX Radeon R7 260X -> 29.133 Ft
Sapphire Radeon R7 260X -> 30.229 Ft
Gigabyte Radeon R7 260X -> 30.900 Ft
Sapphire Radeon R7 260X -> 29.900 FtSzerintem ezeket nem ártana legalább megemlíteni a cikkben, vagy annyit, hogy bizonyos kereskedésekben ez a helyzet.
Tehát összegezve: 30k pénzért NV oldalon kapsz egy jó teljesítmény/fogyasztás mutatóval rendelkező VGA-t, ami támogatja a PhysX-et és a DX 11.0-t. AMD oldalon ugyanennyi pénzért kapsz 30%-al gyorsabb VGA-t, amely minden szabványt támogat (DX 11.1-11.2), tehát nem csak sebességben van nagy előnye, de technológiai szempontból is. Mantle és TrueAudio támogatása pedig hab a tortán.
Számomra ezek fényében nem kérdés, hogy a Radeon R7 260-as széria sokkal jobb vétel, mint egy GF GTX 750. Na persze ha valakinek fontosabb az a pár wattnyi különbség a fogyasztásban, mint a 30%-os sebességelőny és a technológiai előny, akkor neki valóban a Maxwell való.[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
huskydog17
addikt
Lejárt a szerk. idő.
Annyival egészíteném még ki az előző mondandómat, hogy én úgy gondolom, hogy az R7 260-as széria azért is nagyon jó, mert 128 bit széles memóriabusszal sokkal gyorsabb, mint a 256 bites Radeon HD 6800 széria kisebb fogyasztás mellett!
Ne feledjük, hogy a Radeon HD 6870 - amikor még kapható volt - bőven 40.000 Ft felett tanyázott. Ma 30.000-ből kapunk egy kisebb étvágyú, de sokkal gyorsabb VGA-t. Szerintem ez fantasztikus dolog.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
törölt tag
válasz huskydog17 #84 üzenetére
teljesen igazad van.
-
Sinesol
veterán
válasz huskydog17 #83 üzenetére
Az a baj hogy a sokéves technologiai előny még az égvilágon sehol nem hozott extra fps-t.
Pedig mar az 5870 ota technologiai előnyben van az Amd...Persze szerintem is jobb vétel a 260, mivel erősebb, de ezt a technologiai maszlagot inkabb hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz huskydog17 #84 üzenetére
Én inkább hozzáraknám azt a 10 ezret és megvenném ezt: [link]
7850 átnevezése, ez ami biztos bírni fogja még 1 év múlva is a játékokat, 260x már nem biztos.
Sőt már hamarabb is jöhet meglepetés a Dead Rising 3 személyében, ott ahogy kiirták már a 7850 a minimum..[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz djculture #87 üzenetére
Csak itt nem 40, hanem 30k pénzösszegről van szó, illetve annak környékéről. Akkor már mondhatjuk azt is, hogy adjunk hozzá még 60-70 k-t és akkor lesz egy felső kategóriás dög, ami még több évig biztos jó lesz, de ennek nincs értelme, maradjunk a 30k-nál. Ennyiért szerintem a 260X-nél jelenleg nincs jobb vétel játékra.
Értelmes PC portoknál a 260X-el sem lesz gond. A Dead Rising 3 esetéből pedig nem szabad kiindulni. Az egy tökéletes példa a végtelenül trehány és nemtörődöm PC portra. A fejlesztők is megerősítették, hogy ha a cég engedné, akkor ki tudnák iktatni a 30 FPS lockot, de nem fogják, mert a cég lesz*rja a PC verziót, valamit összegányolnak ozt kész.
Inkább profi csapatokat érdemes nézni, mint például Frostbite Team, vagy Nixxes Software. Ez a két stúdió most az abszolút top PC vonalon.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
jacint78
addikt
válasz gtasystem #63 üzenetére
A jutubos videón nem tűnik fel a 20FPS és az sem, hogy 1 másodperces input laggal játszanak, nem kell komolyan venni egy jutubos videó készítőit.
huskydog17
Én 46-ért vettem használtan a GTX580-at és bármivel eljátszok legrosszabb esetben is annyi kompromisszummal, hogy nem használok MSAA-t amit amúgy sem tennék. Ha azt akarod, hogy megbízható legyen egy kártya, akkor nem kell spórolni rá a custom hűtőt és 60 fokon még így is tovább fog menni, mint az új prémium kártyák 90fokon,.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Mans20
addikt
válasz huskydog17 #88 üzenetére
Nekem jó lesz a 750 30-ért,fiziksz az egy vicc,mantle dx11.x nem hat meg,nem mindenkinél ezek a szempontok.
[ Szerkesztve ]
-
Olajka02
aktív tag
Szerény meglátásom szerint....
A fogyasztás őrület egy kicsit túl van lihegve.
Nem azt mondom, hogy ez nem fontos, de én ár/teljesítmény arány szerint választok kártyát.
Kevés olyan embert ismerek, aki a fogyasztás szerint választ.
Ha van két ugyan olyan technikai adatokkal bíró, hasonló árú kártya, akkor ez lehet egy a döntést elősegítő tényező, de számomra ez nem meghatározó, és ezzel szerintem sokan így vagyunk.Mindenki nézi a fogyasztást így, meg úgy, aztán meg tuningolják a procit, ahogyan csak lehet, ha ezt meg nem is teszik meg, akkor meg tuti, hogy a tápjuk túlméretezett (legtöbbjének tudtán kívül, pl: 350w teljes fogyasztás és van a gépben egy 500w-os jó minőségű táp, mondjuk 440w-os tényleges teljesítménnyel), ahol szintén - ha már így nézzük - rengeteg energia megy a levesbe.
Arról nem is beszélve, hogy ha nem játszol 0-24-ben, akkor a rendszer illetve a kártya fogyasztása minimális.
Szerintem pedig kevesen vannak olyanok akik naponta 4-5 órát játszanak heti 5-7 alkalommal.Nekem már volt vagy 10-15 kártya a rendszereimben (hd 4870-től a hd 6850-esen és hd 7850-en kersztül a hd 7970-ig) és ez nem volt észrevehető a havi villanyszámlán, ha már annyira fontos az energia....
Tehát szerintem ez egy kicsit túllihegett szegmense a videókártyáknak.
Inkább egy 5-öd, 6-od rangú szempontnak tekinteném, ha választanom kellene 3-4 kártya közül.Üdv: Olaj
-
Tommmysun
senior tag
válasz djculture #80 üzenetére
Amit te linkeltél, azon nincs D-Sub meg HDMI sem!
Ragozhatjuk, de biztos megtalálja ez a kártya is a vásárlóközönségét .... nyilván nem az R7 240-essel fognak eladási rekordokat döntögetni, de mivel kb. nulla fejlesztési költséggel tudták piacra dobni, ezért kis eladási szám mellett is megérheti árulni.
Olajka02:
Ki így ki úgy, nekem pl. fontos a fogyasztás is. Nem játék megy 4-5 órát a gépemen, de átlag napi 8 órában simán megy. Jah és a 360W-os tápommal azt hiszem nem méreteztem túl a dolgot .
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Bizonyos határon belül a kártya TDP-je nem számít. Ha van két kártya azonos teljesítménnyel, de eltérő fogyasztással (140W vs 170W), és azt mondjuk, napi 4 órát hajtjuk játékban őket, akkor az egy év alatt (4óra*365nap*30W/1000*50Ft=) 2190 Ft-tal fogyaszt többet a konfig a nagyobb fogyasztású kártyával. Ez alapján ki lehet számolni, mennyivel alacsonyabb áron érdemes megvenni a nagyobb fogyasztású kártyát. Persze ezt simán felülírhatja a márkahűség, mert ha a nagyobb fogyasztású kártya éppen a preferált márka, akkor a vásároló azt választja. De költségekben nem lő nagyon mellé, mert őszintén: ha annyira számít az a 2190 Ft/év plusz költség, akkor valószínűleg ezt a drága kártyát (mert ebbe a fogyasztási osztályba nem a 10-20k-s termékek tartoznak) sem fogja tudni megvenni.
Szerintem.
#tarcsad
-
Olajka02
aktív tag
Köszönöm az alátámasztást (én, ha nem haragszol, akkor ezt annak veszem).
Évi 2.200,-HUF szerintem nem mérvadó, úgy hogy azt napi 4 óra játékkal számoljuk, ahol a kártya fogyasztása valóban magas.Tommmysun:
Akinek nem inge ne vegye magára.
Valószínűleg Te az a tudatos fajta számítógép tulaj vagy, aki a felhasználásnak megfelelően próbálja összeválogatni a komponenseket.
Szerintem ezt a felhasználók 15-20%-a mondhatja el magáról. -
Mokó
aktív tag
r 7 260 simán jó kártya....szerintem a 240es is,csak nem kell csodát várni.CsS 1.6 menjen azt jóva'
Amúgy meg akinek régi 17 colos LCD-je van 1024*768 mediumon csak-csak eljátszana újabb címekkel is.
-
Oliverda
félisten
válasz huskydog17 #83 üzenetére
A Mantle ezeknél a kártyáknál jóformán semmit nem ér. Jó, ha valaki egy 8 éves Pentium mellé rakja a kártyát, akkor talán, de van hozzá per pillanat 3 szál játék. A DX 11.1 és 11.2 szintén zenész. Egyik sem nyújt kézzelfogható, gyakorlati előnyt, de legalább jól hangzanak leírva, rá lehet nyomtatni őket nagy betűvel a dobozra.
Az R7 260 nem támogatja a TrueAudio-t, csak a 260X. Ez elég nagy blama, én is meglepődtem rajta. Így lehet szépen adni egy pofont annak a bizonyosnak.
Az NVIDIA-nak is vannak hasonló "extrái": PhysX, G-SYNC, CUDA. Az pedig hogy a Maxwell jelenleg mennyivel energiahatékonyabb, szerintem nem lehet vita tárgya.
Múlt héten amikor a cikk készül volt 28 alatt GTX 750 OC (Gigabyte), és 30 alatt nem volt 260X. Azóta változott a forint árfolyama, és még ki tudja mi, de ezért nem módosítunk utólag cikket, mert akkor minden nap görcsölhetnénk ezen 2-3 órát.
A csak 2, csak 4, meg csak 10K forintot kellene hozzátenni az ilyen meg olyan, sokkal jobba kártyához elmélázás pedig meddő vita. Akik ilyen összegért vásárolnak azoknak legtöbbször nincs meg a plusz pénz. Ha mindenkinek meglenne, akkor senki nem venné meg a szóban forgó olcsóbb modelleket.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
djculture
félisten
Az érdekes:
[link]SAPPHIRE R7 260 with new AMD TrueAudio Technology, enable games feature more realistic environmental dynamics, sound effects, and directional audio. With 1GB of the latest GDDR5 memory and 768 stream processors, and support for DirectX 11.2, the architecture is built to play the very latest games with perfectly smooth action even at higher resolutions.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs