Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Hát ez szerintem kegyetlen ronda.
A névre alapozva, nem lesznek olyan rosszak, de az első esetében az 5W édeskevés lesz szinte mindenhez.zuchy: mert belépőkategória. Egyébként se szokás a mélynyomóval rendelkező számítógépes hangrendszerekhez kétutas sateliteket tenni.
mod: NolF megelőzött.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Az ennél pont 2,4x erősebb. Ráadásul azt írtad, hogy hifi, nem pedig PC-s kis vacak...
Nem hiszem, hogy túl jó érzékenysége lenne. Belépő kategória...
Amit ilyen kategóriában, hasonló teljesítménnyel hallottam, az semmire nem volt használható, csak a windows hangokat lehetett vele hallgatni.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Sikerült megértenem már elsőre is. Úgy látszik Neked nem ment át, hogy én konkrétan ITT keveselltem az 5 wattot, nem pedig általánosságban. Éreztem már 20W-os hangszórótól fizikai fájdalmat, de az nem ez a kategória volt. Ebben az esetben fel se merült bennem, hogy olyan "alapanyagokból" dolgozzanak, hogy az a 2*2,5W normális hangerőt produkáljon, mert akkor nem alsó kategória lenne.
Az 5000W-ra meg csak annyit, hogy a nagy számok törvénye alapján a hozzá nem értők azt fogják megvenni amelyiken a nagyobb szám szerepel, ez mindig is így működött...
Béke!Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest