Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
kiváncsi lennék arra a 45Hz-re.
-
zuchy
őstag
Fura egy design, bár nem értem, mért nem lehetett a kétutas szateliteket párosítani a mélynyomóval.
PC-STYLE.hu
-
MODERÁTOR
Hát, a formaviláguk igencsak fura, igazán úttörő. Bár nem rondák, ha be kéne lépnem akkor akár ilyen is szóba jöhetne.
<-ƘƘ->
-
dudika10
veterán
Hát ez szerintem kegyetlen ronda.
A névre alapozva, nem lesznek olyan rosszak, de az első esetében az 5W édeskevés lesz szinte mindenhez.zuchy: mert belépőkategória. Egyébként se szokás a mélynyomóval rendelkező számítógépes hangrendszerekhez kétutas sateliteket tenni.
mod: NolF megelőzött.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
FRENK1988
veterán
Inkább a második helyett 1 X-230 100% h lefőzi
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
dudika10
veterán
Az ennél pont 2,4x erősebb. Ráadásul azt írtad, hogy hifi, nem pedig PC-s kis vacak...
Nem hiszem, hogy túl jó érzékenysége lenne. Belépő kategória...
Amit ilyen kategóriában, hasonló teljesítménnyel hallottam, az semmire nem volt használható, csak a windows hangokat lehetett vele hallgatni.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
LackoMester
addikt
dizájnilag szépek,minöségileg,hát nemtudom
Eladtam 2-3 Altec Lansing 5.1(belépö) szettet pár éve,de abból 2 pár hónapon belül ámen..azóta inkább Creative,Logitech,Geniusott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Ribi
nagyúr
Specifications
Two 2” (50 mm) full-range drivers
One 4” (100mm) side-firing subwoofer
Sound Pressure Level (SPL): 93 dB
Total Continuous Power: 28 Watts RMS
Each Speaker: 7.5 Watts per Channel @ 8 ohms @ 10% THD @ 200 Hz - 20 kHz
Subwoofer: 13 Watts @ 4 ohms @ 10 % THD @ 50 Hz – 200 Hz
Single Channel Loaded
System Response: 45 Hz - 18 kHz (-10 dB)
Signal to Noise Ratio @ 1 kHz input: > 65 dB-10dB-n nemtom ki szokta megadni a határokat. Jók marketingesek itt is...
-
zed1983
őstag
Nem is néznek ki olyan rosszul
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
veterán
A cikk nem említi, bár szerintem valamelyes lényeges információ lehet, hogy ezeket elsősorban hordozható számítógépekhez tervezték (2.0), illetve a legolcsóbb kategóriába (2.1), bár a cég amúgy sem olcsó termékeiről híres...
FRENK1988:
Egyértelmű, hogy lefőzi.[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Nem is néznek ki rosszul, ami azért fontos tényező, tekintve hogy a hangfal mindig szem előtt van.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Devid_81
félisten
Az árával van némi gond, de majd megy az lejjebb is remélhetőleg.
...
-
F_Zolee
veterán
Nekem anno volt egy ACS-48-as 2.1-es rendszerem tőlük. 40W-os mélynyomója volt, az aztán remegtette a dolgokat. A mostani Genius 5.1em pl nem tud olyan tiszta és ütős mélyet. El kellett adnom sajnos, mert elköltöztünk és más falak vannak itt, aztán a mély eltünt.
-
Ejj, csinosak
-
kem
addikt
Én meg a frekvenciamenetre. A többi úgyis csak parasztvakítás. Ahogy nézem be is jön az emberek 99%-ánál, és a fölösleges dolgokról trécselnek. Bár a minőséget úgyis csak az a maradék 1% hallja... A lényeg,h passzoljon a stílushoz amit az ember szeret, és jól essen a fűlnek. De ne mondják nekem,h hú milyen tisztán szól hallod a basszust? Közbe meg a fél "zenekart" elnyomja a mélynyomó. Remélem ki lehet próbálni őket valahol a közelben, épp ma akarok hangfalakat venni, mert megbolondulok,h minden szarul szól a környékemen.
Köszi!
-
-
dudika10
veterán
Sikerült megértenem már elsőre is. Úgy látszik Neked nem ment át, hogy én konkrétan ITT keveselltem az 5 wattot, nem pedig általánosságban. Éreztem már 20W-os hangszórótól fizikai fájdalmat, de az nem ez a kategória volt. Ebben az esetben fel se merült bennem, hogy olyan "alapanyagokból" dolgozzanak, hogy az a 2*2,5W normális hangerőt produkáljon, mert akkor nem alsó kategória lenne.
Az 5000W-ra meg csak annyit, hogy a nagy számok törvénye alapján a hozzá nem értők azt fogják megvenni amelyiken a nagyobb szám szerepel, ez mindig is így működött...
Béke!Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
atike
nagyúr
A 2.1-es jöhet is...
-
Sipi16
őstag
És ha tudnád, hogy az 5 wattból nem hallasz mindent vissza. Mivel a teljesítmény 70-80% a lekercsen hő formájában jelenk meg...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest