- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Ricoh MP9060-ADP CD-RW/DVD
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz almos94 #3150 üzenetére
Pontosan ezt teszi a Fidesz kormányzás. A siker az övé, a kudarc meg mindig más miatt. A magyar válogatott sem azért esett ki az EB-n, mert a 3 csoportmeccsből 2-t elvesztett, hanem mert két csapat más csoportokban nem úgy játszott, hogy nekünk jöjjön ki a matek. Magasabb szinteken is megy a képzelt valóság. Nem véletlen, hogy a laposföldesek a bankkártyahasználattól is rettegnek, merthogy megfigyelik őket, és monitorozzák, mennyi akciós csirkefarhátat és olcsó párizsit vettek, mert csak arra telik saját hibájukból.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
doc
nagyúr
"Több száz évnyi természettudományos eredményeket vesznek semmibe, ráadásul egy tényt tagadnak saját kényelmüknek megfelelően kiválasztott "bizonyíték rendszer" mentén" - igen, igy mukodik a vallas annyi hogy ott a "bizonyitekrendszer" egy random okori/bronzkori mesekonyv.
-
Yutani
nagyúr
A vallás természetfeletti entitásokba vetett hitről szól alapvetően, nem a valóság tagadásáról.
Egyébként a vallás is fa@$$ág, csak arra jó, hogy tömegeket irányítsanak a segítségével, illetve fogadtassák el a hívőkkel a helyzetüket (csóróság, szenvedés, stb). Valamint fontos, hogy lehessen hinni abban, hogy a halál után tovább élünk valamilyen módon, vagy legalábbis feltámadunk, mivel az ember nem akarja elfogadni, hogy a halállal ennyi volt, vége, nincs semmi utána, csak a tovább élők emlékezete. Aztán már az sem.
#tarcsad
-
arnyekxxx
veterán
a random laposföldes szerint a laposföldet valaki csinálta, tett rá burát amire rávetíti/lógatja a napot-holdat. A buddhizmus elég népszerű vallás és nincsenek benne természetfeletti entitások.
A vallás is tagadja a valóság egy részét (ha nem igy lenne nem kellene hinni benne bizonyítás helyett)
-
totron
addikt
Ajjaj, uram, szűnni nem akaró, gyakori hibába esel. Megtévesztenek a népek téged. Ők nem a tudomány-antitudomány tengelyén működnek, ez csak a te fejedben van, a te felfogásod által. Ha történetesen a felmosás vagy kukoricadarálás témakörébe esne a laposföld cáfolata, akkor is ugyanaz a mintázat rajzolódna ki és játszana mintha a tudomány területén található meg az a cáfolat. Egyik sem gamechanger. A fejükben nem semmibe vevés van; eleve nincs is mit semmibe venni, megint csak a saját kiindulásodat veszed alapul, de így csak magadat fárasztod. Az ő fejükkel kell gondolkodni ami egy paradoxon, mert a logikátlanságban kell logikát keresni. Megoldás: feltétlen kritkátlan átvetséggel élnek és érzelmekkel gondolkodnak.
A vallás azért ennél több vagy vallásfilozófiások komplett életműveit, vastagra íródott könyvek sokaságát kiváltottad most 1 hozzászólással? Nem írsz valótlanokat ettől még, de ilyen szinten sarkítani sem menő. Azért a totális irányítás talán így 2024-ben nem áll rá.
-
arnyekxxx
veterán
-
-
biker
nagyúr
válasz cappa72 #3163 üzenetére
Azt is kérdezd meg a levegőnél nehezebb co2 mit keres a felső légkörben
vigyázz, mibe nyúlsz, mert elindulsz tardia feléElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
Yutani
nagyúr
Dehogy is, a körülvevő jégfalak megolvasztásával nyernek ki édesvízet, amit felvezetnek a kupolába, és az esőztető rendszer juttatja le a földre. A HAARP segítségével modulálják az időjárást, és ott eresztik ki a vizet, ahol vihart gerjesztettek. Jégeső akkor van, ha elb*szódik a jégolvasztó rendszer és darabos jég kerül be az esőztetőbe.
Ennyi, mindenre található magyarázat, csak észnél kell lenni, nem szabad bedőlni a tudományos okoskodásnak!
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
arnyekxxx
veterán
Ebben a szép hullámos (aranymetszés alapján megalkotott!!!44!!!!) üvegben a sima víz hópihékké stuktúrálódik és sokkal finomabb és egészségesebb lesz. Ha a csakra-pohárba töltöd ki a hópihevizet azzal még harmonikusabbá teszed az életed!!444!!!!
-
Viperator
őstag
válasz arnyekxxx #3168 üzenetére
A víz rejtett titkai: Dr. Emoto Masaru kutatásai (Japán)
(igenis működik, én energetizált vizet iszok)"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
Pl nem vagyok fáradt (a családban mások is abból isznak és ők is mondták), jobb az energetizált csapvíz íze, mint a sima csapvízé (amikor még nem volt nekem ilyen eszköz, akkor meguntam a csapvíz ízét és mióta megvan az, kicsivel többet iszok a szokásosnál).
Ritkán voltam beteg, 13 éve nem szedem semmiféle gyógyszert. Fejfájásomkor sem vettem be, még ha 2-3 napig tartott. Magától elmúlik.Szerintem nem tudjátok, hogy hogy működik az egész univerzum. A nagy zseni, Tesla megmondta: Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj az energia, frekvencia és rezgés jegyében."
Pl. ha valaki szomorú vagy depressziós, akkor a víz struktúrája változik és betegséget hoz létre.
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
biker
nagyúr
válasz Viperator #3173 üzenetére
"Fejfájásomkor sem vettem be, még ha 2-3 napig tartott. Magától elmúlik."
Jó döntés, egy aszpirin/algopirin után meg fél/egy óra múlva nem fájna, de sokkal jobb "energetizált" vizet inni és 2-3 napig szenvedni.
"A nagy zseni, Tesla megmondta" << mármint a nagy mondások amikre ráírták Tesla nevét, azokra gondolsz? 98%-át rohadtul sose mondta, mint ahogy a legtöbb találmánya is max álom volt, és nem eltitkolták és elpusztították, hanem sohasem megépíthető álmok
"Pl. ha valaki szomorú vagy depressziós, akkor a víz struktúrája változik és betegséget hoz létre."
ez olyan mint a homeopátia? emlékszik a víz? A csapból mi van, ha egy atomdepressziós tömeggyilkos és egy kihalt T-rex emlékeit iszom meg?
De mi van ha egy full örömmámoros család visszaforgatott vizét iszom és még ráenergetizálok? vagy van előtte törlés, mint a magnószalagnál? Előzőt törlöm, és újat programozok be?
Mi hajtja a programozót? Piramisos alátét mint a nagy klasszikus esetben, vagy valami elektronikus eszköz, és le lehet rá tölteni energia programokat?édesjézus gyere le, de tényleg.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
"Ebben a szép hullámos (aranymetszés alapján megalkotott!!!44!!!!) üvegben a sima víz hópihékké stuktúrálódik és sokkal finomabb és egészségesebb lesz. Ha a csakra-pohárba töltöd ki a hópihevizet azzal még harmonikusabbá teszed az életed!!444!!!!"
Nemtom, nekem évekig volt saját készítésű poharam, amire üveggravírozóval shreket rámintáztam. Fene tudja azért vagyok-e 184cm és 110kg, és kib..ott morcos és mély hangú? ja nem, az előbb kezdődött
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
homerhamm
addikt
Ausztrália létezik?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
nagyúr
válasz homerhamm #3176 üzenetére
Úgy hallottan, nem.
De apukán osztálytársa, aki '56-ban menekült ki oda, onnan telefonált pár éve. És az ő lánya onnan ment ki angolokhoz dolgozni - ez egy külön sztori; merthogy AU-ból nem mehetett volna ki közvetlenül, ám mivel magyar állampolgár is, így az EU tagság miatt mégis mehetett; persze BRexit előtti történet.
Szóval mégis lehet, hogy van. Én a létezik (van) mellett teszem le a voskomat.Ex osztálytársnőm szintén ott van. (Lehet, hogy ő is fizetett színész? Nem hinném)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
nagyúr
5150head bedobott egy ilyet a konteó szaktopikba:
Hát...
Nekem csak az volna a kérdésem erre, hogy akkor az volt prototípus, és az oltással jött a végleges?
Vagy melyik érából lehetett ez a vattán adott időpillanatban áthatoló, orrvégen megtapadó csipp? mRNS oltás előtti, vagy utáni?
Mi lehet közöttük a különbség?
Ha nanocsipp volt, akkor hogyan láthatta bármelyikük is? Vagy nem is nanocsipp volt az?Amúgy akkor fiamnak van van 4, mert legalább ennyiszer tesztelték...
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
consono
nagyúr
válasz cappa72 #3180 üzenetére
Azért az szép, ha akkora chipet belenyomtak a fejünkbe, amit csak így látni lehetett Nem nano(vagy mano)techről volt szó? Hát senkiben sem lehet megbízni?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
totron
addikt
válasz consono #3183 üzenetére
Az Elon Musk-i fejlesztések miatt lassan - elméletben - igaza is lehet ezeknek az okosoknak. Természetesen mindvégig is igazuk volt szerintük, tehát ilyen értelemben nincs változás, nincs fejlődés, A Tudás eleve velünk is volt mindig is, csak menet közben ezt-azt elfelejtettünk belőle (részigazság). Elvileg a tudatlanság boldogság, valójában fos az EQ és szelektálódjunk már olyan irányba, hogy ne legyen fos, ezt akarom.
-
Yutani
nagyúr
Mert mi igazolja, hogy ez megtörtént? Mondjuk a könnyes szemet megértem, mert ha nem óvatosan csináltak, akkor az orrüregből történt mintavétel igen kellemetlen tudott lenni, attól biztos könnybe lábad az ember szeme, legalábbis a mintavétel alanyáé.
Milyen elborult sztorikról beszélsz?
#tarcsad
-
arnyekxxx
veterán
-
Dr. Szilikát
őstag
Üdv., csak benéztem véletlenül a topikba, szerintem olyan motívumok fedezhetők fel a szövegben, ami arra utal, hogy valaki csokorba szedte ezeket és szándékosan poénkodik / gúnyolódik a célcsoporton.
Nem mondom, vannak olyanok is, akik egyszerre több ilyen hülyeséget mantráznak, de ez egy komplex mű. Helyesírás, ha nem is hibátlan, de némelyik ilyen elborult értelmiségihez képest jónak mondható, ez is lehet "gyanús".
-
doc
nagyúr
válasz Dr. Szilikát #3194 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy többen is siman bekajaljak. Aki anunnaki fenyenergiat eszik ebédre hogy meg tudjon küzdeni a szabadkőműves gyikember chemtrail hatásaival, annak ez semmi
-
Dilikutya
félisten
-
nagyúr
válasz arnyekxxx #3191 üzenetére
Persze tőlem loptad az ötletet, mi? Aztán meg letoltál, hogy ezmiez...
@#3196 Dilikutya
Általános iskolás voltam még, amikor az a vicc járta, hogy:
Két japán beszélget.
- Na, mi van a markomban?
- Hi-Fi torony!
- Oké, de mennyi?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
arnyekxxx
veterán
FONTOS HÍR! Meg leszünk mentve, sikerült külföldi beszerzési forrást találni az elemre a periódusos rendszerből ami semlegesíti a levegőben az ezüstjodidot amivel a jégkármérséklők mérgezik az országot.
https://www.facebook.com/reel/1927402974391423
#3197 lebuktam, ez van
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz arnyekxxx #3198 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
almos94
aktív tag
Az ilyeneket erősen büntetni kellene!
Nagyszüleim generációja és az esetleg tőlük fiatalabb 60 év körüliek közül is sokan benyelik ezt. Ők más világban nőttek fel, nem tudják sokan feldolgozni, hogy hazugságokkal és átverésekkel van tele az internet.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4, 256GB NVMe gar
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest