- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNashville
senior tag
Aligha hiszem, hogy az Asus "szakszerviz" szintjét ne szárnyalta volna túl akár egy évvel ezelőtti állapotában is.
Nekem is volt Asus notim, lett is volna vele garanciális problémám (magától!!! megrepedt a műanyag burkolat az egyik zsanérnál, jó kis első generációs EEE PC, aha), be se vittem szervizbe, nem érte meg az ideg. Inkább buktam rajta ennyit eladásnál.
Bár ez már lehet hogy off.
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
JNashville
senior tag
Igen, de ezt a top case problémát mind a mai napig bemész egy apple szervizbe és garancián túl is javítják, nem?
Az Asus még szerintem az sem volt hajlandó elismerni, hogy szarul tervezték meg a 1215N töltőcsatakozóját.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
mrhitoshi
veterán
Miből gondolod, hogy nem használtam ? Nem vagyok az az ember, aki úgy alkot véleményt, hogy ne tekintene körül, de sorry ha nem rám értetted. A játékok nagy része nem elérhető OSX-re ez tény.
Igen ez nekem fontos, és fontos lehet rajtam kívül, még vagy 1.000 embernek, ami statisztikailag már elég jó.[ Szerkesztve ]
PS4
-
stifi
senior tag
én 27 vagyok, aktívan játszom és rengeteg 30-40 közötti játékost ismerek, közvetlen környezetemben is és távol is.
csak arra céloztam hogy ez az arány szerintem nagyobb, mint amit elképzelsz, nem ilyen 3-5%, hanem kézzel fogható hányada a számítógépet használóknak, de persze nem akarok számokkal dobálózni mert nem tudom pontosan. rengetegszer hallom hogy ez a korosztály gépet keres "és azért néha játszom is, fusson el rajta 1-2 dolog"..
évi 3-4000 notebook eladásból szűrtem le ezt a véleményt. mindenki máshogy kapcsolódik ki, például én is kevesebbet játszom már és mondjuk többet sportolok, de különbözőek vagyunk, és játékosokból sem csak a vérpistikék léteznekNincs időm kedvesnek lenni!
-
Brumi
senior tag
A saját preferenciám szerint ebben az esetben az árkülönbség miatt egyértelműen az Asus a nyerő, korábban asztali gépet kerestem, és ott merült fel az iMac mint lehetőség, de aztán az a vásárlás elmaradt.
Egy termék felhasználóját jellemzi az, hogy azok, akik rajta kívül olyat használnak milyen emberek. Itt és az ehhez hasonló fórumokban mást sem olvasok, hogy a Win szar, az OS X szuper és elég megbotránkoztató a stílus. Ezzel nem tudok és nem is akarok azonosulni, és ha még valamiért Apple terméket is választottam volna, ez végképp elvette a kedvemet.
Ez ugyanaz, hogy szépek a hatalmas fekete német autók lesötétített üveggel, de 100-ból 99 ember azt mondja, hogy tuti bűnöző ül benne, így én már nem biztos, hogy olyat vennék.Több mint 20 éve használok PC-t, DOS után 3.11-es Windows-zal kezdtem és nekem semmi gondom a platformmal. A mostani gépemen több mint 3 éve van fent a rendszer és csak most kezd döglődni, így okom nincs váltani OS X-re, amit egyébként láttam, próbáltam, szép és jó, csak meg kellene szokni, mellesleg megvannak a jól bejáratott cuccaim a mostani gépemre.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
kchris78
veterán
+1 !!!!!!
Ha nem mobil környezetben használja az ember a notit miért touchpad? Csak kikészül tőle az ember csuklója,ujja. Ha irodában vagyok cuppantom is rá a külső billentyűzetet, egeret, monitort... Sokkal ergonómikusabb mint ilyen gombokkal (thinkpad keyboard rulez) touchpaddel...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 455 G10! Magyar! Garancia! Ryzen 3 7330U 16GB Ram
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- 2024 - MacBook Pro retina 16" M4 Pro / 14 magos CPU / 20 magos GPU / 24 GB RAM / 512 GB
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest