- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz MZperX75 #199 üzenetére
Mikro-lag, ez nem valami "urban legend?"
Nyugi ezt a microlagot minden heten 2-3x beírja, amúgy én nem vettem észre microlagot mikor CFX-em volt.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem ez is elég meggyőző..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Löncsi
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor általánosságban egy HD7850/70-hez is izmos táp kell.
Hm.. Akkor mindenhol összevissza mérik a fogyasztást, és akkor mindenki csak a saját eredményeinek hisz... De amúgy ennyi erővel meg lehet nézni olyan oldalon is, ahol szerinted nem össze-vissza mérik.. Tökmindegy.
A PH-s eredmények hihetőbbek? Igaz %-os arányban vannak az eredmények.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Dilikutya
félisten
válasz atti_2010 #194 üzenetére
Szerintem csúcskártya-szinten az a pár ezres nem nagyon érdekli már az embert - kivéve, ha valakinek ez az élete, és spórolt pénzből veszi.
Majdnem mondtam, hogy jobban megéri egy nagyot venni, és amellé később párba tenni mégegyet, de rájöttem, hogy az esetek többségében fölösleges, ezek az emberek úgyis előbb cserélik le, minthogy az egy kártya önmagában gyengén muzsikálna. Aki meg 150-200 ezres kártyákból épít SLI/CF konfigurációt, annak minden mindegy.
Középkategóriában meg azért nem érdemes így kigazdálkodni a csúcserőt, mert úgyis egyszerre évülnek el, de a két kártyán valószínűleg többet buksz. Nagy árcédulánál, nagy teljesítménynél sok értelme nincs azon matekozni, hogy éri meg jobban.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Löncsi
őstag
válasz hackeeeee #208 üzenetére
Ezt nem értem, ennek semmi köze a vinyóhoz, itt a kátya tényleges fogyasztását mérik.
For this test we measure power consumption of only the graphics card, via PCI-Express power connector(s) and PCI-Express bus slot.
No mind1, ha neked jobban megfelel a CF használd azt, én egyszerűen iknkább vennék 1 GPU-s megoldást, mert komfortosabb, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
válasz XtremLor #211 üzenetére
Persze, én is így tennék, itt egyedül csak az marad, hogy a távoliakban mennyiben okoz majd gondot a CF, hiszen kényesebb a dolog illetve folyamatosan monitorozni kell a GPU kihasználtságot.
Mert ha minden OK, megtartom, ellenkező esetben eladnám (2x30 ropi), amit picit megtoldva meg is van a HD7850 újonnan. Ráadásul ott a +2GB VRAM is, 7770 CF esetén 1GB-ból kell gazdálkodni.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
atti_2010
nagyúr
hiszen kényesebb a dolog illetve folyamatosan monitorozni kell a GPU kihasználtságot.
Ha beizzítod egy jókora ikon jelzi mikor működik a CFX, nem kell monitorozni semmit.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Löncsi
őstag
válasz atti_2010 #215 üzenetére
Okés, köszi a pontosítást.
De itt az a lényeg,hogy 1 GPU esetén mindig maximális a kihasználtság, 2 GPU esetén nem feltétlen és ez hátrány, figyelni kell erre is.
-
Recon666
Közösségépítő
2db Hd7770 egy mai 1 vagy 2 ágas 400w-os jó minőségű táp elvisz tuningal együtt. Egy 6870 Cf hez elég egy 450-500as tuningal együtt, nekem a fejenként 215w fogyasztó GTX470 sli-et viszi tuningal egy Adata HM650 egy ágas táp. Manapság egy 400-as táp elég átlagosnak mondható, szóval nem olyan hatalmas fogyasztásra meg tápokra kell itt gondolni.
A másik ez a monitorozás vagy mi a szösz. Ezt nem értem. Ha be van kapcsolva az sli vagy cfx akkor mit kellene monitorozni? Menni dog úgy is, a kihasználtság meg teljesen alkalmazás\játékfüggő. Nekem Bf3-nál mind a két kártya 90% körüli kihasználtságot mutatott. Ennyit a kihasználtságról, ha kell a játéknak vagy az alkalmazásnak a kakaó akkor meg is kapja.
[ Szerkesztve ]
-
Vincent_
aktív tag
Csak hogy visszatérjünk a témaindítóra, most néztem, és kb. bruttó 10.000 Ft-tal drágább a 2 GB-os 7770-es a sima verzióhoz képest. Azért ez a +25% ár szerintem még mindig túlzás, ennyit nem gyorsít az a +1 GB (a CF-et ne is nézzük, bár ott meg már +20.000 Ft a diffi).
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Apone33
őstag
válasz FireKeeper #226 üzenetére
Jó, de én csak arra írtam hogy így már van azért értelme a 2gb vram-nak.
Play Hard!!!
-
-
Löncsi
őstag
válasz Recon666 #222 üzenetére
Persze, de a BF3 más tészta, de amúgy ott is volt akinek kékhalált okozott a CF. Vagy Skyrim/Crysis2, kezdetben elég sok gond volt azzal is.
De mind1, mondom, használjon CF-et aki szeretne, engem nem zavar.
-
Apone33
őstag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Elég jó, de szerintem vannak jobb példányok is.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
mariomahmoud
tag
Nem rossz kis kártya az biztos...
Üdv. Mario
-
Csepy
őstag
Elég bejövős kártya, ha még asztali konfigom lenne, tuti beszereznék egyet.
Imádom a notimat, csak az egyetlen hátulütője, hogy egy GF8400GS-sel kell bérjem, ami hát...Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Simivok
senior tag
Nekem csak 1 gigás a kártyám,de ugyanilyen, de nem emlékszem, hogy a memória használat 512MB felé ment volna.
Galaxy S23 256GB Cream
-
szab.tam
nagyúr
válasz atti_2010 #235 üzenetére
gondolom pl. msi ab-vel monitorozza.
én is szoktam, még osd-re is kiteszem.
vagy másra irányul a kérdés?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
cerb
tag
Mi a helyzet CAD alkalmazásoknál, pl ARCHIcadnél, ahol néha sokkal részletesebb modellekkel kell elbánni, mint egy játékban, de durva textúrák nélkül. ott talán jól jöhet a 2 giga ram. És lehet hogy jobb ötlet, mint a sokkal drágább firepro kártyák gyengébb hardverrel.
-
szab.tam
nagyúr
válasz atti_2010 #237 üzenetére
attól függ, mit támogat a vga.
én inkább annak örülnék, ha látnék minden hőmérsékelti értéket az osd-n. (vagy akárhol.)
újabb, és egyes régebbi ati-k asszem mutatják.
sajnos pl. sok gtx480 + tf2 tulaj ott szívott, hogy agyonhúzta (850mhz+) és feszelte (1.1v) a jól hűtütt gpu-t, közben a fetek monitorizálatlan hőfokokon füstjeleket küdtek a szomszéd inka törzsnek...de akkora kotyvasz van.
ott a zalman vf3000. volt. gtx480 verziónak hhetelneül jó nyákbordát csináltak, talán a létező legjobbat az összes hűtő közül.
és tegnap nézem az "A" verziót. az aitihoz valami gyalázatos kis pilncka, ragsztható bordákat adtak, hogy szélesebb legyen a kompatibilitás. ahelyett, hogy abból is lett vonla több alverzió.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
doboza az jol néz ki.
-
Bandi995
aktív tag
Még jó, hogy egy HIS 5870-el küzdök lassan 2.5 éve és a BF maxon nem esik 50 alá FullHD-n
[ Szerkesztve ]
-
mariomahmoud
tag
Nem lehet rossz kis kari!
Üdv. Mario
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs