- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
mrc4y
tag
válasz Szellem. #4746 üzenetére
csak azt is vedd olyankor figyelembe mikor akksiidőt mérsz hogy nem mindegy milyen felbontású,típusú és minőségű stb kijelzőt etet, etéren iphone le van maradva persze hogy jobban bírja mint az s7e qhd amoled kijelzőjét kielégítő akksi itt sokan úgy érzik mekkora bomba robbant de ha mögé nézünk azér mégse persze örülünk hogy végre bírja az iphone és nem merül le 5 óra alatt de egyszerű volt beletenni egy nagyobb akksit és ezt bármikor megtehették volna de eddig is megvette mindenki, majd ha itt is dübörög az 5.9 col QHD amoled meg 8 magos proci talán 5 év múlva majd akkor hasonlítsuk ezeket össze szerintem. egyenlőre maradjunk az iphone vs iphone akksiidőnél. és most nem a parasztvakítós 12 mag meg 100gb ram meg 10 colos kijelző volt a lényeg csak hogy azért van mitől függnie az akksiidőnek attól független h az ios sztem most igen csak nagyon jó ezzel az akksival még a pici i7embe is ahoz képest amit vártam
- nagyobb akksi meg lehetne csak fujjogna mindenki milyen vastag a telefon bocsi ha túl kötekedően írtam nem szándékom[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Nem vettem kötekedésnek, de nem értek veled egyet!
Az okok:
Az iPhone LCD kijelzőt használ, ami nem éppen energiatakarékos. Az S7-nél Samoled van, ami mint tudjuk nagyságrendekkel kevesebb energiát eszik!
A kijelző felbontása nekem nem releváns főleg mivel nagyon szabad szemmel nem vesz észre különbséget az ember. Samoled és LCD között már igen.
Mivel az S7-ben nagyobb a telep, jóval nagyobb, hoznia kéne ezt az elért üzemidőt vagy jobbat. A két telefon fogyasztása között nem a telep a probléma, nem is a kijelző felbontása, hanem a rendszer! És erre céloztam is tegnap, hogy sok esetben merült mint a balta, mert beakadt a google folyamat, stb.
Nem akartam az almát körtével összehasonlítani és nem is állítottam, hogy az S7 egy rossz telefon. Sőt! Csak ugye a Samsung nem figyel oda vagy eddig nem figyelt oda a szoftverre kellő képen.A processzor esetében pedig fölösleges a magokkal példálózni szerintem. Jelenleg az iPhone 7, 7 Plus a leggyorsabb telefon. Kevesebb maggal mint az S7! Szerintem tök mindegy, hogy hány magon dolgozik egy telefon addig amíg a telefon gyors, és az alkalmazások faszán futnak rajta! Ha egy benchmark teszt több pontot ad 4 magra, mint 8 magra, akkor már bocsánat, de az ember a hajára kenheti a 8 magot!
Egyébként, meg nem szeretném lehúzni a konkurencia telefonját, mert mint írtam használtam. Ha szoftveresen rendben van a készülék, akkor most nem lennék itt. Nekem voltak vele gondjaim és ezért váltottam.
-
mrc4y
tag
válasz Szellem. #4756 üzenetére
sztem a jól megfizetett benchmarkokra nem érdemes adni mert annyi pontot ad amennyit a cèg fizet, videokbol meg szépen látszik hogy annyira nem gyors mint mondják s7e., huawei p9 stb. simán hozza a sebességet ha nem gyorsabban is nyit meg vagy hoz be dolgokat persze itt is ki melyiket akarja gyorsabbnak kihozni benne van a pakliban, összességèben lehet gyors de sztem a gyorsasága nem túl számottevő mivel van 2 teló között 0.2 sec betöltési idő, valakinek rossz valakinek jó tapasztalata van/volt androiddal de sokban igazad van egyébként de amig az apple fele annyit újít mivel gazdaságilag felesleges neki addig mindegy mit mondtunk szerintem látványosan szebb egy qhd amoled mint pl az i7 mai telefonokhoz képest elmaradott kijelzője. igazából ebbe ennél jobban nem is akarok belemenni, viszont ha az iosra visszakanyarodunk engem még le nem nyűgözött annyira hogy merjem azt állítani hogy jobb mint a droid, nekem egykutya, note4emmel volt ugyan ennyi kijelzőidőm, nem akadt, nem szaggatott, gyorsasága vetekszik i7el szóval nem túl nagy eresztés a gyorsasága szerintem, persze látványosan és érezhetően gördülékenyebb volt mikor tesztelgettem őket de megint olyan kis időkülönbségekről beszélek hogy hanyatt nem dobtam magam 2 év után, főleg a kamera minősége csapta ki a biztosítékot nálam a legjobban, pedig ahogy olvastam örülhetek neki hogy ilyen "jó"
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
A valós processzorteljesítménynek semmi köze ahhoz amit a videoteszteken látsz! Más a szoftver valós működése és más az, hogy milyen erő rejlik magában a hardverben.
Ez a fizetett benchmark tesztet meg szerintem hagyjuk. Nem kell mindenben a rosszat látni. Az A10 sajnos bika, bármennyire is tetszik valakinek vagy sem.Azt meg leírtam, hogy az Apple le van maradva dolgokban. Nem is kicsit.
Azt sem mondtam az IOS-re, hogy jobb mint a droid. Más! Almát körtével összehasonlítani felesleges. Az S7 Edget is csak azért írtam, mert onnan jöttem és valamihez viszonyítottam.[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Jó mínőségű micro usb->lighting adaptert tudtok ajánlani lehetőleg itthonról? A gyáriért sokallom a 3-4 ezer forintot...
-
mrc4y
tag
válasz Szellem. #4759 üzenetére
Rendben én nem állok egyik mellett vagy ellen csak elmondtam a véleményem, furcsálva nézem itt a túl pozitív hsz.-ket mivel engem még földhöz nem vert az i7 viszont akkora gondom sincs vele h megváljak tőle és sztem marad is. igazából kezdem azt érezni velem van a gond hogy így 2 év elteltével nagyobb és több változásra, újításra,nagyobb sebességre számítottam. sajnálom magam emiatt mert szeretném sokkal szebben látni a dolgokat de nem tett érte semmit az i7. hozzáteszem más telefon sem a piacon nem véletlen lett ez a végső döntés!
-
xxman
senior tag
+1, frankó teló lett, de nem vágtam földhoz magam... azok a dolgok amik egyenlőre az újdonság varázsában tartanak, azok mind megvoltak 6S-en is. (Amim sosem volt)
Akksi időm sem kiemelkedő, az SE-m ugyan ilyen használat mellett szerintem jobban bírta. De mindezektől független, nagyon jó választás, de érdemes lehet elgondolkodni egy nagyobb tárhelyes 6S-n olcsóbban annak aki új iPhone-t vesz szvszI just wanna have some fun.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha már üzemidő megy itt sokszor, én az elmúlt több mint 24 órában elég sokat játszottam, és még így is van benne 11% (nem energiatakarékosban volt a telefon), szerintem ez baráti.
-
Szellem.
nagyúr
Félreértesz! 6S-hez képest nem történt világmegváltó változás. Kihozhattak volna többet, sokkal többet.
Nem lettem Apple fanatikus, mint ahogy Samsung fanatikus sem voltam. Rendszert váltottam és a korábbihoz képest jobban érzem magam. Pusztán ennyi történt.(#4764) B-L-A-C-K: Most írhatnám, hogy itt villogsz a kis akkumulátoros i7-el? De, nem teszem, mert tudom, Te is vicceltél velem tegnap és én is azt teszem! Amúgy szép eredmény!
Ellenben, most melyik tokodat nyúzod?[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Szellem. #4771 üzenetére
Még nem jöttek meg a tokjaim, ezt , meg ezt várom már nagyon, most egy i6/6S tok van rajta, úgy hogy kisollóval a kamera része hozza van igazítva, mert ugye csak ennyiben nem passzol. + rajta van a nemrég említett Nillkin üvegfólia, idő közbe teljesen hibátlanan már alatta, eltűntek a széleinél a kis levegők, tapintása meg szerintem jobb mint a simán a kijelzőnek.
-
-
-Ben-
veterán
Ha lehet, akkor a jövőben igyekezzünk élni a „szerkesztés” gomb adta lehetőségekkel. Ne halmozzuk feleslegesen a hozzászólásokat
[ Szerkesztve ]
-
mrc4y
tag
válasz ToniSoprano #4778 üzenetére
erről beszélek, hogy többen írják a hatalmas benchmark teszteket aztán élőben meg több telefon is veri sebességben az i7et de ugye itt látni megint hogy nincs szinte olyan hű de nagy sebességeltérés igazából megértem hogy védeni kell az iphonet és volt egy cikk h a világ leggyorsabb telója plusz benchmark tesztek de kb az abban a másodpercben hitelét vesztette hogy beírtam youtubera hogy iphone 7 vs...
7etape: értettem , telón keresztül glom nem lehet ilyen jól beilleszteni a hsz. amire válaszolok vagy kivastagítani ahogy csináljátok, nem tudom hogy kell :/
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ToniSoprano #4778 üzenetére
Mennyivel szebb az IOS ,az egész iPhone egy életstílus ,kár mellé bármilyen terméket erőltetni ,androidot minden gyártó tud készíteni. Maga a telefon desing is egyedi ,mindenki csak másolja ,probálkozik ,főleg ez a one azokkal az antenna csíkokkal ráladásúl ,szegény.
-
-Ben-
veterán
Érdekes ez a „sebesség” dolog. Szerintem az, hogy az alap alkalmazásokat nem az iPhone nyitja meg gyorsabban, nagyrészt az iOS animációinak (is) köszönhető. OnePlus 3T eléggé bika telefon lett, de így se veri össze a szifont. Sőt, általában az i7 ereje a játékok betöltésében mutatkozik meg /vagy benchmark tesztekben..
[b]valami[/b]
-vel csinálom a félkövér betűket. De, ha asztali nézeten vagy, akkor mobilon is látszik. Mobil verzión lehet, hogy nincs, de én azt nem is használom inkább..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TechN7ne #4781 üzenetére
"az egész iPhone egy életstílus"
OMG...
Ezt ugye nem gondolod komolyan!Mindannyian szeretjük a telónkat,nem véletlenül használjuk megelégedéssel,de nagyrészünk tisztában van a hiányosságaival is,nem tartjuk mindenek felett álló készüléknek.Ez a mondatod olyan mintha téged sikeresen megfertőzött volna az Apple által oly' sikeresen kommunikált bullshit. -
mrc4y
tag
de ilyen felszínes dolgok miatt vegyen bárki is +50-100e Ft-al többért telefont? tud bárki egy értelmes pozitívumot az iphone mellé tenni? engem érdekelne mert meg kellene győződnöm arról hogy igen valóban megéri a felárat az alma a telefon hátuljára, szerintem sok droid telefon szép és egyedi (volt) igaz mostanában próbál mindenki egy kaptafára alapozni az jogos és ebben igazat adok. most a stabil rendszer meg szokásos sablonon kívül, így most lehet ellenségeskedésnek tűnik de engem valóban érdekelne ha már egy iphone közösségbe bekerültem és többen gyökeresen apple termékbarátok hogy tőletek hallani/olvasni miért is jó, mert egy apple fan videójából is csak azt hallom amilyen véleményen vagyok énis, hogy azért ezt is beleraktál de más készülékbe ezer éve van, ez is lett benne de már rég lehetett volna, gyors de annyira mégse...lehetne sorolni egyszerűnek mondják az iost mert buta amcsiknak van, igaz hogy szokás kérdése válasz ide is megfelel de androidon sem nehezebb semmilyen műveletet végrehajtani vagy egy beállítást sem nehezebb megtalálni max más helyen keresendő itt mint ott és én eddig mivel onnan jöttem azt néha egyértelműbbnek és egyszerűbbnek találom.
-
-Ben-
veterán
Tény, hogy szebb az iOS, bár nekem „szép” iOS 6 -ig volt. Ez a cukormázas színes csillámpónis megjelenés nem az esetem, de igen.. igényesebb az iOS.
„az egész iPhone egy életstílus” ..
Újaj, ezt ne erőltessük.. Ezután mi jön? Igazi státuszszimbólum?
mrc4y:
[IMG:http://kép linkje][/IMG]
-> ezzel beilleszted a képet[L:http://kép linkje/sima link]Kép címe/neve/stb[/L]
-> ezzel pedig linkelheted a képet[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Egyébként, ha már tesztek.
Ebben pedig az i7 jobb. -
xxman
senior tag
Én annyit tudnék mondani neked, hogy nekem nagyon sok telefonom volt már, általában csak flagshipek (vagy 1-2-3éves flagshipek) és voltak androidosok is amiket szerettem és jók voltak (anno HTC One, vagy nemrég Oneplus 3), de végül megint & mindig iPhone-nál kötöttem ki. Az egész úgy egyben van, amit ígér az működik is, rendesen! Illetve biztos lehetsz benne hogy 3-4évig kiszolgálhat (családban több i5 van, és eszük ágában sincs még cserélni. Aztán meguntam a dolgot én is, vettem egy SE-t, amit most váltottam le egy i7re, ami marad is
Nem tökéletes, nem olcsó, de jó, működik! (Illetve ha több Apple eszközöd is van, akkor igazán kijön az ökoszisztéma előnyei, kényelmei.)
Nemutolsó sorban pedig még az árukat is nagyon tartják, könnyen eladhatóak.[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
mrc4y
tag
ezért írtam feljebb hogy ez ilyen hol ez hol az itt a piros hol a piros, glom az is benne van hogy az a feltöltő cég kitől kap támogatás azt hozza ki nyertesnek címen is fellehet fogni de azért látni szerintem mind 2 videóban ahol a one plus nyer meg ahol az i7 hogy nagy mérföldkövet nem tett le az iphone most sem sőt mérges vagyok hogy most jöttem át és nem csinálták meg minden idők legütősebb telóját hanem csak olyan "jah" kateg. de azert szeretjük csak had dübörögjön a topik kell a hsz.
7tape: bocs elfelejtettem a **va szerkesztés gombot[ Szerkesztve ]
-
mrc4y
tag
válasz csabiks #4789 üzenetére
youtube-> iphone 7 vs -> keresés és jó nézelődést bocsi de nincs kedvem már ehez hidd el lesz pár és mivel mai világban elég nagy hangsúlyt kell másra is fektetni mint hogy 0.2 microsec. alatt betöltsek valamit gondolok itt a kamerájára ami ugye említettem nekem nagy fájdalmam, ebben is találsz több riválist aki győztesen kerül ki a párharcból sajnálom ezt a témát mert iphonera irigykedtek mindig az emberek milyen kamerával volt felszerelve a kevés és emberszomorító megapixel számokkal ellentétben ami ugye nem minden de most...na nem is folytatom mert felesleges
-
Ed Parker
nagyúr
Lol ökoszisztéma?
I7+ MacBook pro, kösd már össze
Az Apple saját magával nem kompatibilis.Az Apple az árát csak azokban az országokban tartja jobban, ahol nagy a hype és ahol ugye státusszimbólum, nyugaton, a 10éves gyerek kezében is van, akinek ugye nem annyira villogni kell.
Ezeket is ugyanazon a dzsunkán gyártják, mint a többit, ugyanazokból az alkatrészekből, csak itt jobb a marketing és a hit.Mrc4y: 5percen belül használd a szerkesztés gombot.
[ Szerkesztve ]
-
mrc4y
tag
xxman: köszi!!
ed parker: rendben igyekszem!
-
xxman
senior tag
válasz Ed Parker #4795 üzenetére
Az a macbook tényleg öngól, ne érts félre nem vagyok fanboy, de attól függetlenül, ha úgy tetszik régebbi gépekkel működik a dolog és halál kényelmes.
És igen máshol nem státuszszimbólum (bár szvsz itthon sem) de az árát jobban tartja, ez tény.mrcr4y: Bocsi lehet hülyén fogalmaztam, de csupán csak tapasztalatot szerettem volna megosztani.
[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
-Ben-
veterán
„régebbi gépekkel”
Ezt ragadnám ki.. Ez egy fontos dolog. Nem akarom azon emberek táborát erősíteni, akik szerint „régenmindenjobbvoltmostbezzeg....”, de az Apple termékekre ez valóban igaz, sokak szerint pedig épp ezért kevés nagyon az i7/i7+. Mostanában sok az öngól az almáéknál..
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
Ebben egyetértünk, ezért vettem én is inkább 2015mid gépet az új helyett.
Sztem azért sokak villantanak vele, ezt fórumos kommentekből is lejön hogy ki az aki büszke hogy iPhone-ja van és ki az aki csak egy telefonként tekint rá.
Félre ne érts,azzal nincs baj ha valaki örül az újnak, azzal van baj,aki már hitvitát csinál belőle és foggal körömmel kitart amellett ami pl pont el van qrva az iPhone-ban.Nekem is van, szeretem, az s7e mellett ezt tartottam meg, a mérete és a háttértár miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest