Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz Blyan #2147 üzenetére

    te is tudod, hogy ezek már nem telefonok. Ez a legkevésbé fontos funkció lassan... ennek ellenére igen, akinek az számít, az ne vegyen iPhone-t, mert ebben gyenge. És igen, az sem fair, hogy kiemeljük, hogy adott listán hol szerepel a készülék, hiszen ahogy mondom, üzemidőben agyonveri a nálam lévő Xiaomi az 7-et, a plust meg a SE-t is, összességében mégis egy jóval gyengébb készülék.

    igen, nagyvonalúan eltekintettem attól, hogy te a Plus-ra terelted a szót, holott mi végig a sima modellről beszéltünk, mert ennek kitárgyalása újabb fölösleges komenteket termelt volna.

    A lényeg annyi, amit korábban írtam, hogy a haterektől mindig a szokásos baromságokat lehet olvasni, ezek közül az egyik az, hogy "fos az üzemidő", pedig ez egy bullshit, az átlagot hozza a saját kategóriájában. Van más gondja amit persze csak a tulajok emlegetnek, azokat sem tagadtam, és azok valóban mindennapi használhatóságot megkeserítő tényezők és az valóban gáz ilyen árkategóriában. Sokkal nagyobb problémák is vannak annál, hogy csak éppen befér a top 20-ba netezési időt tekintve.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák