- OLED TV topic
- Gamepad
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hericstamas
tag
A teszt nem minden téren életszerű. Az ios-nél hagyják élni a fejlesztőket és mondjuk adott feladatra általában van fizetős minden igényt kielégítő verzió. Az alap szoftver csak az átlag embernek készül, semmi extra. Amit én használok pl. ProCam, PlayerXtrem.
Valamint nem szabad elfelejteni, hogy azért ez az eszköz sokaknak csak telefon. Nem azért vesz újat mert jobb játékokat akar rajta, hanem mert könnyebb lett vele üzenetet írni, átfutni a maileket, jobb a kamera stb. Aminek meg bőven elég a 16gb, mondjuk van mellette egy minimum 64-es valamilyen iPad. 1 USD-ért van 50 GB iCloud a kettőt szinkronban tartatni.
Aki nem szeretne a telefon mellet ipadet, az vesz nagyobbat több pénzért. De aki csak telefonál, fényképez annak könnyen elég lehet a 16GB.
Sokan elfelejtik, hogy egy iPhone nem önmagában értékes és használható, hanem az teljes ökoszisztémát érdemes nézni, iPad, Apple Watch, Apple TV. Mondjatok még egy ilyen céget aki most itt tart. Ezek a fent említett eszközök szinte maguktól együttműködnek.Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
hericstamas
tag
Ja még annyit, hogy ios alatt minden értelmes Google és Microsoft szoftver elérhető. Sokszor előbb mint a saját platformra. 😀
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
hericstamas
tag
válasz aprokaroka87 #108 üzenetére
Ezen cégek saját szoftvereire gondoltam. Pl. Office, Google Maps, Keep, stb. Mára kb. tetszőleges másik cég szoftverére oda-vissza igaz, hogy ami megvan iosen, az megvan androidon is. Ebből sajnos a Windows egyenlőre le van maradva. A BB most felzárkózott. 😀
[ Szerkesztve ]
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
hericstamas
tag
Az Iphoneokra és az iPadekre (pro kivételével) a szerkesztésére is alkalmas ms office ingyenes. Szerintem nem jófejségből, hanem mert az iosen a Pagest használnák ami ingyenes.
Valamint nem azt írtam, hogy az office csak androidra és iosre van, hanem hogy minden más elterjedt app megvan iosre és androidra, ellenben Windowsra közel sem biztos.Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
hericstamas
tag
Hogy mire is célozgattam a közelmúltból egy blogpost.
[link]
Ha a link nem menne:
http://winmagazin.blog.hu/2014/11/10/vegre_teljesen_ingyenes_az_office_androidra_es_ios-re
De őszintén örülök, hogy màr Windows Phone 8.1-en is megy a word szerkesztés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest