Új hozzászólás Aktív témák
-
durmi_88
csendes tag
válasz alkatraz3000 #178 üzenetére
Igazából én is úgy gondolom, hogy meg fogom szokni... Mert ugye az ember mindent meg tud szokni, és ez legyen a legnagyobb problémám az életben
-
laci1892
őstag
Valszeg előttem már páran leírták de irdatlan nagy pofátlanságnak tartom hogy ENNYI pénzt kérnek a 16GB-os változatért. Értem a létjogosultságát. De több mint 2 kilóért??
Ennyi pénzért már közel sem biztos hogy pont Almát vennék. IOS ide vagy oda. Ráadásul a G4-nek még a képminősége is szebb. ( ha valaki rengeteget fotózik )
-
Keem1
veterán
Sose kéne szifon, ez már régóta így van, de ennek az egynek (6s plus) legalább van értelme. A "sima" 6s emellett kb. felesleges. Egérmozi. Aki komolyan gondolja az okostelefonozást, annak a kisképernyő csak hátrány. Akinek meg másra kell, mint netezés, stb., annak nem okostelefon kell. A tökéletes élményhez kell a megfelelő kijelző, meg persze más is, és az Apple esetén életemben először ezt az élményt a 6s plus-nál vélem felfedezni. Magam is meglepődöm rajta, hogy ilyet leírok
Mi történt srácok, nem tudott tesztkészüléket adni az XXL? A kisebbik modell tesztje már másfél hónapja kész.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
-
Keem1
veterán
"de ezen azért túl lehetne már lépni"
Jaja, folyamatosan erről megy a sírás, pont úgy, mintha csak és kizárólag 16 GB-os változat lenne. De nem, van nagyobb is, akinek az kell, vegye azt. Ja hogy drágább? Ez van. Autóknál is feláras a turbómotor, meg a sport extrák, satöbbi. Sőt, autóknál is elég pofátlan felárat kérnek ilyenekért.
-
laci1892
őstag
Félre értés ne essék abszolút IOS párti vagyok. De mostanság az árazást azért jócskán sokallom. Főleg annak fényében hogy más gyártókhoz képest nem sok minden okolja a felárat.
persze jóval tökéletesebb rendszer ( szerintem ) az IOS de azért nem majd 100 ezer forintnyi felárért
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz alkatraz3000 #193 üzenetére
ios áll biztonság terén az élen
Azt már tudjuk másfél éve, hogy az android stabilabb az iOS-nél, de néhány napja az is kiderült, hogy biztonságosabb is. Nem csak kamerában nem áll élen az iphone, de stabilitás és biztonság terén is az android mögött van.
-
alkatraz3000
senior tag
Azért te fárasztó egy ember vagy. Beraksz egy ezeréves cikket, amiben ráadásul 7.1rol van szó.
Szerk1:
http://features.en.softonic.com/which-is-safest-android-ios-or-windows-phone
Az android itt sincs említve.
http://tablet.hvg.hu/tudomany/20150627_Lehet_hogy_meglepi_ez_a_legbiztonsagosabb
Ebben meg az android van leszolva, es legalább idei írás.
[ Szerkesztve ]
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
buvartacsko
addikt
Az alaprendszer stabilitása és biztonsága nem hiszem hogy egyenlő a 3rd party appokkal... Android Stagefright nem tudom ismeros-e. Azelőtt is volt valami érdekes... Szóval nem tudom miről beszélünk, mert ilyenek nem sűrűn vannak iOS-re, ha megis van van valami iszonyat gyorsan tudjak javitani, ellenben egy Samsung Galaxy Xyz-vel. Minek is tepjuk a szankat nem értem, ez is csak egy tipikus iPhone topic a mobilarenan ami arról szól hogy az android fanatikusok jönnek bizonygatni hogy az Apple meg az iPhone is egy szar. Aztán ha mondunk valamit 6s userkent tapasztalatból a 6srol mi vagyunk bannolva nem pedig az aki egyszer fogott egy iPhone 3G-t jo pár éve... További jo iPhone fikazast kívánok.
-
legenda
válasz Lord Sidious #212 üzenetére
a hardvert nem lehet szoftveres frissítéssel változtatni, márpedig több olyan elem is adott - amik elég, ha csak közvetve dolgoznak be a bluetooth modul alá -, ami fejlettebb és takarékosabb a 6s-ek esetén, mint a korábbi 6-os verziókban.
Lirion; biztonság? egy dolgot írok csak; sok területre csak ios-t engednek be, ahol a biztonság igazán számít, androidot nem, illetve utóbbit csak és kizárólag akkor és azóta, ahol és amióta adott a samsung féle knox, mert az android önmagában erősen hibalehetőség.
nem véletlenül nyúlt rá anno a google a knox-ra, csak azóta még nem lép(het)ett nagyon előre a dologban.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ikarasz
csendes tag
Sziasztok léccilécci öntsetek fényt fejembe olvasom a cikket és nem tudok elmenni a gyári lejátszó támogatja az mkv. kiterjesztésű videókat....hogy van ez akkor ???
-
Mr.Silkó
veterán
Na itt bukik ki, hogy pont te veszel/vennél presztizsből telefont.
Kit érdekel mit használnak mások, ha nekem bejött egyvalami.
Pont Magyarország az, ahol az Iphone presztizs termék, mindenhol máshol csak egy jól működő, stabil, egyszerű, prémium minőségű okostelefon. Se több, se kevesebb.
-
legenda
válasz Lord Sidious #219 üzenetére
a sorok között is olvastál?
a firmware frissítés még mindig csak szoftveres, funkciókat lehet hozzáadni, de a hardver attól nem változik, márpedig elég sok elemnek kell bedolgozni a bluetooth alá, amikben jelentős eltérés van a 6s-ek és a 6-os verziók között.igaz, az egyik ios 7 frissítéssel vízálló is lett anno az iphone 5, ezzel az erővel pedig a szoftveres frissítéssel akár alaplapot is cserélhetnek...
[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
Igazabol BT 4.0-rol 4.1-re nem hardveres frissites kell csak szoftveres ugyan igy a 4.2-re is. Az mas kerdes hogy kihasznalja e teljes ertekuen a hardver a lehetosegeket. De szignifikans kulonbsegek nem lesznek az A8 es A9 kozott. tudtommal. mivel az A8-as SoC is fel volt ra keszitve. Bar lehet hogy nem.
Fokent, hogy az iPod touch 6g is alapbol 4.1-es BT- vel jott ki.
[ Szerkesztve ]
-
lexter00
őstag
válasz aprokaroka87 #98 üzenetére
Nem ezt elmebetegségnek hívják...
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
legenda
válasz Lord Sidious #221 üzenetére
az a8 és a9 között teljesítményben és fogyasztásban is adott különbség, utóbbi muatkozik meg a bluetooth esetén, mert közvetve pláne muszáj neki.
-
Воланд
titán
ilyenkor mondjuk nem artana megnezni, hogy mivel foglalkozik a "felmerest" keszito ceg es akkor talan rajonnel, hogy a "felmeres" csak egy reklam a ceg termekenek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ikarasz
csendes tag
Erre gondoltam : "A gyári videolejátszó az MP4, a MOV, az MKV, az M4V, a H.264, valamint a hivatalos leírás szerint az AVI kódolású fájlokkal birkózik meg" ..szóval hogyan ha nem tudok az iTunes-ba másolni mkv. kiterjesztésű videót????
-
Hallosz
senior tag
válasz hericstamas #162 üzenetére
WP app vitát, majd másik topikban.
-
legenda
válasz Lord Sidious #226 üzenetére
lehetséges, új funkciókat hozzáadhatnak firmware frissítéssel.
bok92; egy kézzel is lehet kezelni, arra van a dupla home érintéses funkció, amikor a képernyő tetejét lehúzza elérhető pozícióba.
amíg a 6s plus - mint mobiltelefon - mindenhol nálam van/lehet, addig az ipad hasonló méretű más eszközök már nem.lugosi; így igaz, a jobb akkumulátoros üzemidő és az ois elég sokat nyom a latba, ha nem kellene a nagyobb kijelző, akkor is betudnám értük kompromisszumnak.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz alkatraz3000 #198 üzenetére
Nembaj, hiszen nekem is volt a kezemben Lumia 800, meg Sony Xperia Mini Pro, megyek is át a fórumukba észt osztani!
Viccet félretéve a kolléga csak baromi naív az Iphone-okkal kapcsolatban, mások viszont sokszor kifejezetten gyűlölettel nyilatkoznak az Iphone-okról némely fórumon és cikkekben, ez a durva. Emberekből ilyen haragot vált ki az, hogy a másik embernek más az izlése, mást szeretne használni.
-
joey04
titán
Azt hagyd, ez a hivatalos:
Támogatott videoformátumok: H.264 szabványú videó legfeljebb 4.2-es szintű High profillal (legfeljebb 4K felbontás, 30 képkocka/másodperc) és AAC-LC szabványú hangsávval (legfeljebb 160 Kb/s, 48 kHz, sztereó), .m4v, .mp4 vagy .mov fájlformátumban; MPEG-4 szabványú videó Simple profillal (legfeljebb 2,5 Mb/s, 640 x 480 képpont, 30 képkocka/másodperc) és AAC-LC szabványú hangsávval (csatornánként legfeljebb 160 Kb/s, 48 kHz, sztereó), .m4v, .mp4 vagy .mov fájlformátumban; Motion JPEG (M-JPEG) szabványú videó (legfeljebb 35 Mb/s, 1280 x 720 képpont, 30 képkocka/másodperc), u-law hangsávval (PCM sztereó hang), .avi fájlformátumban
-
Lirion
addikt
válasz alkatraz3000 #211 üzenetére
(#223) catroot
Az azért feltűnt, hogy egy 3rd party alkalmazásboltból beszerezhető, magát másik programnak álcázó malware-ről van szó? Szerinted JB-s iphone-on ilyenek nem léteznek? Az egyetlen ok, amiért a droid kevésbé biztonságos, az a külsős programtelepítés engedélyezhetősége root nélkül, de ha ésszel használod a telefont, akkor nem leszel jobban veszélyeztetve, mint ios-en.
[link]
[link]Egyik sem jobb a másiknál...
Amúgy ha annyira szuperbiztonságos lenne a rendszer, akkor nem készülne el napokon belül minden új ios-re a jailbrake...
[ Szerkesztve ]
-
KraX
őstag
Deja vu-m van. Mintha ugyanez mar lezajlott volna parszor itt a forumok hasabjain:
- Touch ID?! Minek, sokkal egyszerubb ket koppintassal feloldani a telefont...
- Nekem egyaltalan nem hianyzik...
- Folosleges feature...Jelenleg mi a valosag? Szinte az osszes kinai, koreai zaszloshajoban elkezdett megjelenni a fingerprint sensor.
Mit olvashatunk most?
- 3d touch?! Minek, sokkal egyszerubb lett volna a long press-re rakni ezeket a funkciokat!
- Parasztvakitas, tokeletesen megvagyok nelkule...
- Folosleges feature, hisz mar van long press...A befejezest a fantaziatokra bizom...
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
legenda
közel sem egyenértékű, ahogy korábban olyan találóan írta valaki az egyik iphone témában; a jb csak a felszínt kapargatja a root ellenében.
Lirion; vagy a fentiek miatt, hiszen nem kell - de nem is tudnak - olyan mélyen belemászni hozzá a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
Fel kell törni a rendszert a jb-hez vagy nem? Ha annyira biztonságos az ios, hogy tudják olyan gyorsan feltörni? Volt olyan alkalom, amikor az új rendszer megjelenésének napján már kész volt a jb.
A külsős appok telepíthetetlensége miatt lehet mondani, hogy biztonságosabb az ios, de ha droidon is mindent csak a playből, esetleg amazonról töltesz, akkor nem leszel nagyobb veszélyben, sőt. Maga a rendszer kevesebb sebezhetőséget tartalmaz, mint az ios. A két legnagyobb "kártevő" a külsős appok és a böngészők és ez mind a két rendszerre egyaránt igaz. Ésszel kell telepíteni programokat, és nem mindenféle ismeretlen helyről ilyen-olyan hackelt verziókat, mint ahogy a böngészőben sem kell minden sz@rra rákattintani és nincs probléma..
(#245) aprokaroka87
Valóban, olyan is van, de az mind kínai gyártótól van. Mutass a neves gyártóktól olyan készüléket, ami gyári roottal jelent meg.
Azon kívül ez mit is bizonyít? Hogy a gyártók a saját maguk által módosított rendszert fel tudják törni? Az apple is adhatná jb-elve az iphoneokat, neki nem lenne kihívás feltörni a saját rendszerét, mint ahogy egyik droidos gyártónak sem.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz alkatraz3000 #193 üzenetére
Biztos? azért olvass utana...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
razzorr
őstag
válasz Mr.Silkó #218 üzenetére
Mesélj még kérlek,látom ismersz,hogy nekem mi is kell. De inkább elárulom,hogy
én pont azért használok wp-t mert "egy jól működő, stabil, egyszerű" okostelefon. Prémiumnak kevésbé az,de nekem leginkább munkaeszköz mint mutogatás és kivagyiság tárgya.
Én nem akarok semmit kompenzálni egy tárggyal,jól vagyok anélkül is,köszi. De te majd biztos jól megmondod hogy nekem mi való. -
legenda
kár ezen erőlködni, semmi sem ennyire egyszerű, illetve semmi sem csak fehér vagy fekete, bármennyire is próbálod azzá tenni...
amit nagyon akar a gyártó, azt megfelelően lezárja, lásd például; iphone 5 óta nem lehet régebbi, a gyártó által már nem aláírt ios verziót felhúzni, hiába a jb, az is kevés hozzá.
android esetén ilyen nincs, még knox mellett is megoldom, legfeljebb nyoma marad.érdekes szemléleted van, hogy a gyártó töri fel a saját rendszerét, holott más irányból illene nézni.
olyat én még nem láttam, hogy valaki készít egy zárat, de kulcsot ahhoz senkinek, még magának sem...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
A prémium szót látom sikerült teljesen félreértelmezned, az anyaghasználat és az összeszerelési minőség az, amire én használtam, nem tudom, honnan jött a kivagyiság, a kompenzálás és a mutogatás neked belőle. Ez csak egy telefon, egy használati tárgy, de látom számodra nem ezt jelenti.
A kommented többi részére a stílus miatt nem is reagálnék.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest