- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz Gadgetfan_ #294 üzenetére
nem a kommentek száma a mérvadó. kb 1 hét mire kezdenek ideszokni a tulajok s még 1 mire elcsendesedik a vihar. vagyis a teszttől számított 2 hetet érdemes megvárni általában minden felkapottabb készülék esetében.
-
Depression
veterán
Tegnap kipróbáltam. Hát ez hatalmas, pedig 5,5"-hoz vagyok szokva.
A Samu a8 minden méretben kisebb 5.7"-lal. (most tudástól függetlenül)[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Wesder
félisten
Am az értesítő leddel mi a baj? Tök hasznos dolog.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Quqesz
nagyúr
válasz #32839680 #286 üzenetére
Ez egy meddő vita,mert mindég lesznek olyan emberek/csoportok akik a biztonsági réseket keresik mindegyik os-ben. De ez jó,mert a fejlődés motorja és 100%-ban sose lesz egyik sem tökéletes,de sokat javulhat a biztonság mindegyik os-ben. Amíg nem élnek vele vissza csinálják csak,nekünk és a gyártónak segítség.
ui: a bőr hátlap tényleg jó és a fa meg hasonló nem üveg/műanyag hátlap tényleg kellemes érzetet és egyediséget kölcsönöz.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
Wesder
félisten
Nem mondtam hogy kukàzd, de tenni tudtok, màrmint a közösség, de ezek szerint nincs rà szükség. Nekem ezzel sincs bajom, mert mint mondtam mindenki hasznàlja azt amit szeret és ne basztassuk a màsikat.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz buvartacsko #332 üzenetére
Függetlenre gondoltam. Utàlom az összes szolgàltatót, mert bemegyek és Iphone-t vagy Szarszungot paszíroznak az ember arcàba hogy az a tuti azt vedd meg. Hiàba akarok pl.: Sony-t vagy Huawei-t elkezdenek téríteni és roppant idegesítő -.-
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Rám nem tukmaltak semmit, kb mindenem Apple. Felmentem a telekom.hu-ra, megrendeltem amire szükségem volt és 2 nap múlva hozták, szóval fogalmam sincs miről beszélsz őszintén szólva. Ha utálod az összes szolgáltatót akkor megis hogyan mobil telefonalsz?
Azért érdekes hogy a hsz-edben 2 márka nevet helyesen tudtál leírni 2-t meg nem. Nem troll, dehogy troll.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz buvartacsko #335 üzenetére
Ha bent sem jártál a szolgáltatónál, akkor még jó hogy nem tukmáltak rád semmit. Csúnya lenne, ha a postás kezdené el ezt. (Még megérhetjük, a Samsung talán vevő is lesz rá.)
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz janeszgol #336 üzenetére
Őszintén szólva amikor személyesen vettem telefont akkor sem próbáltak teriteni, mondtam hogy mi kell és azt adták, szóval nem értem, de ma mar lehet mindent online intézni kb, főleg ezt, így nem látom értelmet hogy jo pár órát elcsesszek egy ilyen művelettel, könnyen rendelni előfizetéssel telefont mint Facebookra beregelni, és 1-2 nap alatt meghozzák.
-
Wesder
félisten
válasz buvartacsko #335 üzenetére
4-ből egyet írtam pont úgy ahogy mert rettentően irritàl az egész màrka meg marketingstratégia. Leírtam hogy én hogy jàrtam az nem trollkodàs. Kàrtyàm van, de soha többet nem veszek szolgàltatótól telefont. Tök lehúzàs. Vodafone-nal telefonon egyeztettünk hogy hozzanak hàzhoz egy HTC-t (ajàndék lett volna) azt mondtàk 8 ezer lesz mindenestül. Aztàn màsnap felhívnak hogy emeltek az előlegen így 17 ezredes lesz. Mondom még belefér. Harmadnap jön a futàr és mondja hogy 25 ezres lesz. Mondon mivan? o.O nem vettem àt egyértelmű. Am kàrtyàsan 55k függetlenül 40k. Micsoda biznic vazze
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz buvartacsko #339 üzenetére
Gondolom nem aznap voltàl elöször a szolgàltatónàl...
-
joey04
titán
válasz buvartacsko #339 üzenetére
én sem értem milyen lehúzás. megnézem a csomagomat, mellérendelem a telefont (vagyis az oldalon technikailag fordítva), megnézem olcsóbb-e és mennyivel és döntök. nincs rejtett költség, lehúzás, stb. Minden fillérre annyi, ahogy az oldalon szerepel. iPhone-ba bele se piszkál a szolgáltató, a frissítés sem késik azért mert függő a készülék, szóval semmi átverés és hátrány nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
-
buvartacsko
addikt
Nem látom a topic nevében sehol a HTC-t, senkit nem érdekel itt ez szerintem, azt hittem hogy itt lehet sz iPhone-rol beszélni, de úgy tűnik mások beszélgetnek arról hogy a szolgáltató hogy veri át őket a hüvely meg a sony meg a hátécé telefonokkal. Lehet hogy a hüvely topicba lehet az iPhonerol beszélni?
-
Wesder
félisten
válasz buvartacsko #343 üzenetére
Megkérdeztél vàlaszoltam, ràadàsul off-ban írtam meg hogy jàrtam... Nem kell szívrohamot kapni.
-
bebuci
tag
Igen. Az m7 akkor jelent meg amikor az alma még fikázta a 4 collnál nagyobb képernyő átlóval rendelkező telefonokat. Addig minden ilyen lapát egy ertelmetlenség volt az Apple szerint. Bezzeg amikor ők kihozták... De inkább hagyjuk ezt, mert tudjuk, hogy az időszámítás onnan kezdődik amikor az iPhone kihozza és utána minden majmolás. M7 az s5 időszakban jelent meg, másfél évvel az s6 előtt. Nem igazán fair az összehasonlítás, habár tény, hogy az m7 szinte mindent tudott amit az s6 később. Árról ne is beszéljünk. Ezek használati eszközök, mindenki eldöntheti, mit választ és mennyiért. Nekem sajnos az iPhone nem a megfelelő választás, habár tetszik. Mondjuk a politikájuk undorító a fentiek miatt. Nem fogok telót venni mert a legjobb eladást produkálják vagy mert trendi. Nekem a Linux a lényeg, az otthoni tv rendszert távolról is kezelni. Németországban élek és nagyon jó alternatíva a dreambox szatellit antennával tv nézésre . A dreamboxok linuxos rendszerrel rendelkeznek. Viszont sokat is utazok. És jó dolog, hogy az antarktiszon is nézhetem az otthon beállított UPC, digi vagy Sky csatornákat. Ingyen. Lehet, hogy ez iphonnal is megoldható, nem tudom, de ha valami gixer van arról tutti nem tudsz belenyulni a rendszerbe. Ezenkívül iphone, htc, sony, Samsung stb csak az ízlésen múlik. Nincs különbség közöttük.
[ Szerkesztve ]
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
legenda
válasz aprokaroka87 #298 üzenetére
még azt sem korlátozza, fizikailag nem tudja, bármilyen forrásból származó zene feltehető a telefonra, én is másmilyen hivatalos helyről kapom, amit pedig akarok, azt felhúzom a készülékre itujes útján, de akinek az derogál, az talál rá több alternatívát is.
a fényképeket feltolom felhőbe a telefonról, utána meg azt törlök a készülékről, amit csak akarok, nem kell hozzá itunes, de a képeket és videókat pont itunes nélkül, akár wondows explorer által is pakolgathatom oda és vissza a telefon és a munkaállomás között, szóval nem értem azt, aki ezen problémázik...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lajos8721
csendes tag
Szép meg jó de egy túlárazott telefon csak ,semmi több,,,iphone 5s-t használtam,újként vettem galaxy s3ról váltottam,a sebességel nem volt gond de voltak használati problémák amiket nem tudtam lenyelni még a nagy apple hivök nyugtatgatására sem,,,Pl,kinlódtam állandó jeleggel azzal ha hivott valaki és másodpercekig nem halottam,ugyhogy meg kelett szoknom,hogy addig nem szolok bele,,az üzemidő a háromnegyed év alatt leredukálodott egy napról félre,nem játszottam rajta és facebook app sem volt fent,a touch id többször félre olvasott, volt hogy inkább vártam pár percet és utánna sikerült..nem nagyon tetszett az hogy egy zene átmásolásánál is állandóan végig csinálta a lépésenkénti szinkronizáció-t az itunes,,,tudom nem nagy gondok de ezek mind javithatóak lettek volna,ráadásul bosszantóak,,és nálam nem javultak,kicsit olyan érzés volt hogy vedd meg a telefont és utánna mi sz@runk rá hogy nálad hogy szuperál,,nem mondom hogy nem lesz még iphone-om,de amig ennyire zárt ,ennyibe kerül,és a prémium minőség sincs meg (fél vagy gy napos üzemidő) addig samsung
-
Lajos8721
csendes tag
Azt értem hogy egy napon sem emlithető,de akkor annak mérten is árazzák és az új árról beszélek nem a használtról,megmondom neked őszinten,megyülöltem az 5s-t,,minden nap már volt egy kényszer érzés hogy fel kell tennem töltöre,volt hogy fél naponta,shit jah és az kihagytam a buliból hogy egy kedves retardált apple care-es hölgy felvilágositott hogy ez normális
-
legenda
válasz Lajos8721 #347 üzenetére
jó olvasni az ilyen hozzászólásokat, legalább kiderül, hogy a lehúzók jelentős részének köze nincs adott típushoz, hanem egy másik, korábbi típus alapján próbál általánosítani, helytelenül persze...
prémium minőséget ha lehet valaminél említeni, akkor az pont a 6s plus.
az általad említett akkumulátoros üzemidő tekintetében is kiemelkedik a mezőnyből, az anyaghasználat nagyon jó, az ujjlenyomat-olvasója gyors és kifogástalan működésű, a hívás fogadásakor sincs várakozás/kihagyás, illetve arról sem tehet senki, hogy nem vagy képes megfelelően beállítani és használni az itunes alkalmazást.
legalább a tesztet elolvashattad volna, illetve a kapcsolódó videót megnézhetted volna, úgy megkímélted volna magad attól a felesleges kellemetlenségtől, hogy általánosítás alapján írj butaságokat.
nekem is volt 5s is, meg közben samsung is (note 4), ezért helyén tudom kezelni adott típusokat.
túlárazásról is nehéz beszélni, amikor egy samsung, sony, nokia...stb. csúcstelefon is hasonló árban mozog megjelenéskor.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest