Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz Zimtstern #20566 üzenetére

    Én 2 éve vagyok iPhone tulaj, egy iPhone SE-vel. Amennyire én ismerem a készülékeket, az SE és a 6s szinte telejsen ugyanaz, talán pár apróságban térnek el (kamera, méret, felbontás stb.) de ugyanaz a mag hajtja mind a kettőt és ugyanaz a grafikus támogatás van a háttérben ill. a 6s fél évvel korábban jelent meg a piacon.

    Az SE nevében tudok beszélni ill. holnaptól már a feleségemnek is 6s-e lesz, de vígan viszi a legújabb szoftvereket. Amint kijön egy frissítés én azonnal nyomok is rá, most a 12.valamennyi van rajta és soha egy pillanatra sem röccent meg.

    Eddig 3x kapcsolt ki. Reggel 7-kor nagy hidegben ha kiraktam a kocsiban az állványra és a töltés alacsonyan volt (20% körül) akkor mindig kikapcsolt és lemerült az aksija, de ha a zsebemben hagytam semmi gond nem volt.

    Pro:
    - zökkenőmentes felhasználás, semmi akadás
    - rengeteg alkalmazás elérhető a store-ban
    - belső memória kihasználása nagyon jó, persze a fotókat felhőba küldöm, de Androidon még így is mindig kihasználtam a keretet
    - RAM: sima, soha nem mondta azt, hogy nincs elég

    Contra:
    - Ebbe nem ártottam bele magam, de az iTunes kell nagyon sokmindenhez. Pl. zenék felmásolása stb. Nekem kontra, mert nem tudom használni
    - a WiFi-ket néha eldobja és kiírja, hogy rossz a jelszó, de pár pillanat múlva már minden okés
    - a már említett nagy hidegben lemerült

    Ezeket én SE-vel tapasztaltam, ezt vedd figyelembe.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák