Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    válasz motoflug #11142 üzenetére

    Sajnos ez így bukta, az iTunes valóban az aktuális fájlokat szinkronizálja fel a gépről, ezért a gépen sem szabad mozgatni őket, h megtalálja a szoftver. Így ha a cégesről szinkronizálsz, letörli az otthoni zenéket és felteszi a cégeseket. Nem jelent vigaszt, de zárójelben megjegyezném, h szerintem az összes gyártó saját szinkronizációs programja így csinálja, legalábbis droidon Sony-nál és WP-n a Zune is ilyen volt, jó 4-5 évvel ezelőtt. Igaz, ott könnyebben megkerülhető a dolog.

    Syncios nagyon jó lenne, mint alkalmazás, én ismerősöknek is mindent ezzel teszek fel. Mivel ez nem játszik, mehetne a telefonra egy zenelejátszó, amit itt univerzita ajánlott. Esetleg a céges zenéket vidd haza.

    Amit Balazska15 ajánlott jó lehet, meg kell próbálni. Remélhetőleg nem okoz kalamajkát, h a zenék fele iTunes-szal, a másik pedig a Syncios-szel lett feltéve. A Syncios-es csengőhangokat például nem látja az iTunes, ott nálam nem jött be a vegyes használat. Illetve nem tudom, h ha iTunes-szal utána rászinkronizálsz bármikor a céges gépen, az nem írja-e felül a Syncios-es otthonit. Nem próbáltam, csak ezek felmerültek kérdésként.

    Én is az AVPlayert használom, nekem bevált. Lehet vannak ingyenesek, amik ugyanezt tudják. Viszont ez az app is használható lenne zenelejátszóként és egyszerűbb is lenne belemásolni a zenéket.

    @ bigdaddylaza Olyan szempontból nem értelek, h szerinted a 175k nem jó egy új készülékért? A gyártó aktuális készülékét akarod ennél olcsóbban megvenni?!

    [ Szerkesztve ]

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák