- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
szia,
sokat segítene, ha belinkelnéd a vásárlás helyét - gsm boltos vásárlást sejtet a hozzászólásod -, akkor lehetne konkrétumot mondani, mert sok gsm üzlet érdekes garanciális feltételeket ír néha, és bizony nem mindegy, hogy csak bolti garancia van, vagy rendes gyártói jótállás, illetve a nem hivatalos hazai viszonteladótól vásárolt készülékre bár lehet 1 év gyártói jótállás is, de annál nem indul újra az 1 év gyártói jótállás, ha kicserélik a készüléket a garanciális ügyintézés során, ellentétben az apple store útján és a hivatalos hazai viszont eladóktól (link) vásárolt készülékkel.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
a gsm bolti uk verzió, de gyártói gyártói garis pont úgy gariztatható a hivatalos hazai viszonteladóknál, de annál nem indul újra az egy év jótállás.
a media mark pont úgy számodra, mint az apple store útján itthonra rendelt, illetve bizonyos esetekben jobb is, például céges áfás számla igénynél, és mind a két módozat jobb, kevésbé kompromisszumos, mint a gsm bolti gyártói garis, de külföldről származó készülék.cyberkind; az nem, csak ha megnézed a térképen, hogy hol fényképezted, és letölti a kapcsolódó részletet a térképhez, vagy feltöltöd a képeket valahová...stb.
amennyiben már ios 8 van fent, úgy elég korrekt módon ellenőrizhető és konfigurálható, hogy mik férjenek hozzá a mobilinternethez; beállítások -> mobiltelefon -> mobil adatforgalom
ios 7 alatt is lehet állítani, de nem olyan részletes a kimutatás.Paloczi95; este tudok segíteni, ha addig ráér neked.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Teljesen mindegy honnan rendeled. Boltban az alábbi kérdéseidre is kapsz választ, ha továbbra is bizonytalan maradnál
Tárhely kérdésben nekem is hasonló aggályaim voltak. Legfontosabb kérdés, milyen előfizetésed van és miket használnál. Én zenéket már szinte kizárólag spotifyról hallgatok és nem töltöm le az albumokat. Ellenben sokat fotózom, valamint videózni is szeretek. Ha nem vagyok otthon, van annyi adatforgalmam, hogy feltöltsem tárhelyre, amennyiben nem lenne elég. Másik kérdés, hogy képszerkesztést, videóvágást mivel oldanád meg. Előbbire van pár nagyon jó app, átlagosan 50-100 MB körül, de van amelyik mondjuk keretekben profi, másik meg szűrőkben, így én erre majdnem egy gigát számolnék (ez persze attól függ mennyire szeretnéd kihasználni). Videóvágásra is van több alternatíva, viszont ebben az iMovie a legegyszerűbb, ami kapásból 600 MB körül van és akkor még filteres készleted nincs hozzá. Játékokból nekem mindig van vagy 5-6db a telefonon, de van aki 10-et tárol. Nézd meg AppleStoreban miket használnál és mi mennyit foglal. Pl. anno Garagbandet (meg még 1-2 effektező programot) is telefonon használtam, gitároztam fel a házijaimat, de ez volt az a pont ahol már éreztem, hogy a többi alkalmazás mellett ennek már nincs elegendő hely. Szerencsére azóta lett egy iPad-em, amire átkerült a Garagband és az iMovie-t is már csak azon használom.
Én nem használok fóliát és porosodik vagy 3 tok a fiókomban, mert minden tisztításnál rájövök, hogy nem ezért vettem ezt a telefont. Ebben a kérdésben inkább várj még pár kommentet[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
-
legenda
elvileg nem, világgarancia van, legfeljebb valamilyen szélsőséges esetben, ha mondjuk külföldi szolgáltatós - de attól még független - a készülék, és kérnek hozzá papírt is.
Tibee86; az itunes profilban is rémlik még valami ilyesmi, de most a csajos notiját használom, azon meg nincs telepítve, így csak később nézek majd rá.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
gratula, használd egészséggel!
- a facebook alkalmazás egyik oprendszer alatt sem hibátlan, ios alatt sem az igazi, én is böngésző alól arckönyvezek inkább, de sokak szerint használható azért
- névjegyzék, naptár, jegyzetek, biztonsági mentés...stb szempontjából ideális, de a fényképeket...stb is felszinkronizálhatod
- nekem például a onedrive - legnagyobb ingyenes tárhely -, de ezt is embere válogatja, kinek a mobilos alkalmazás, kinek a web felületen történő kiszolgálás számít...stb.
- passz, nekem most nincs külsős alkalmazás telepítve, tehát nem ismerek nélkülözhetetlentRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SonyNex7
senior tag
Gratula.
Amit megvettem,feltettem és hibátlan-legjobbak a kategoriajukban- 1-2 pl:
Tuneln:net rádió
Nplayer:video,hálózati lejátszó
Shazam:zene felismerő-döbbent megkérdezed a siritől what song is this és megmondja nálam szinte mindig
Camera+:ha manuálisan szeretnél fotózni ,videózni
Password1:jelszó kezelő
Sygic: offline navigáció
Runtastic:sportoláshoz
Dropbox:felhő
Scanner pro:szkenneléshez
Yahoo: időjárás
Swiftkey:összehúzos billentyűzet ,de meg nem tud magyarulEzek szinte mindent lefednek a gyári appokkal együtt de meg én is tesztelek.
Meg 1-2 ami jobb mint a gyári szerintem,vagy csak úgy :sunrise:naptár ,calc:számológép ,t-mobile app
[ Szerkesztve ]
-
aggressor
aktív tag
olyan gondod lehet majd, hogy ha elromlik a telefonod és kapsz helyette egy másikat. ha külföldi a telefonod akkor a garancia nem ketyeg újra, csak folytatódik. de ha olyan helyről veszed mint a T-mobile, Apple Store akkor újra egy év a garancia. a gsm boltoké sem fog úra ketyegni még a Médiamarktól vásárolt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest