Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Tudna nekem küldeni valaki egy képet az 5S töltőfejéről? (villás részéről)
Szeretnék venni egyet pluszba a melóhelyemre, mert állandóan otthon felejtem, ahogy most is.
Így nem tudom megnézni, hogy mik az ismertető jegyei az eredetinek.
Délbe meg megnéznék egy eladó darabot.[ Szerkesztve ]
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Most lettem újra iPhone tulaj.
Régebben elfogyasztottam 2db 2g-t egy 3g-t ,és 2db 4-et.
Az elmúlt hétben pedig egy 4S-t ,és egy 5S-el nyomulok most.Jó pár év android után furcsa.
A kérdésem az lenne,hogy a hívást nem lehet "kinyomni" tehát csak némítani ,és felvenni?
Nem jöttem még rá ,hogy kell.Illetve rendeltem tempered glass-t előre-hátra. Használ valaki hátul?
Érdekelne,hogy mutat a fényes üveg a matt alu hátlapon...
Minden képpen szerettem volna,mert a tokokat nem szeretem, de féltem a sérülékeny alut. Köszi a válaszokat.::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
senior tag
válasz galaxys80 #8555 üzenetére
Köszi
Cserébe kapsz egy orig 5S töltőfej képet
[töltő kép]::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
erdoke
titán
válasz ::Trunks:: #8556 üzenetére
Bekapcsoló gomb szimplán = némít, duplán = elutasít.
Szerk. Így jár, aki egy régebben betöltött oldalon válaszol...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Noxy
veterán
válasz galaxys80 #8555 üzenetére
Az USB nyíláson ha benézel, ott kell lenni belül egy számsornak.
Black 1x belinkelte a képet, de most nem találom.
(Bocs már írták)[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
galaxys80
veterán
Na találtam a neten róla képet:
[link] -
galaxys80
veterán
Ahogy nézem nem nagyon találkozott még senki ilyen töltővel.
Pedig tuti eredeti. Jól olvashatóan ott van a sorozatszám az USB aljzatban is. -
galaxys80
veterán
Nos nem hagyott nyugodni a dolog és utánajártam.
Hazafelé bementem egy Apple mintaboltba.
Az általam mutatott töltő az Apple legújabb fejlesztése. Ha valaki cserélteti vagy 6, 6+ készüléket vásárol, akkor már ilyet adnak.
Azt mondta a srác, hogy valami plusz védelmi mechanikát építettek bele, úgyhogy örüljek, hogy ilyenem van. -
galaxys80
veterán
válasz radi8tor #8569 üzenetére
Már, miért ne töltené?
Ha a későbbi csippanásra gondolsz, akkor az jelen volt I5 és a régebbi töltőnél is.
Amit írtam az egy hivatalos Apple mintabolt véleménye nem az enyém.Mellékesen azt vettem észre, hogy akkor csinálja ezt leginkább a töltő, ha egy olyan aljzatba dugom, ahol még nem töltöttem korábban.
Ma például itthon már egy pillanat alatt csippant és vette is a töltést.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Lemaradtam kicsit, most a 'fotózzuk le a töltőnket minél homályosabban' játék megy? Beszállhatok még?
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz barnabasss #8571 üzenetére
No. Az enyém is pont ilyen. 5S-hez kaptad?
-
barnabasss
tag
Ha nem lenne túl nagy kérés és rá értek le screenshotolnátok nekem az akksihasználat részt?(Készenlét,használt érdekel) Közvelemény kutatás
-
pixelblondie
senior tag
válasz barnabasss #8577 üzenetére
Ma nem volt sokat nyomkodva de majd holnap kapsz életszerű képet.
Jelenleg ez van,bár az alkalmazások fele nem látszik a fotónas good as it gets
-
barnabasss
tag
válasz pixelblondie #8578 üzenetére
Köszönöm
-
senior tag
Srácok, zene szinkronizálásnál teljesen lefagyasztja az iTunes a gépem. Első pár szám felment gond nélkül, azóta meg megvan halva minden. Meg amikor csatlakoztatom a telefonom,kiírja,hogy töröljem a bizonsági mentést,mert sérült. De azt hogy, vagy mi van ilyenkor? Eddig is a hideg rázott az iTunestól régebben ,de most meg már áááá
Köszi::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ::Trunks:: #8580 üzenetére
Merevlemezed állapota jó? Egy felület ellenőrzést csinálhatnál.
⭐ Stella
-
senior tag
válasz radi8tor #8581 üzenetére
"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
"100/100 %
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
spawn21
veterán
Valaki tegye már meg légyszíves, hogy vesz egy csengőhangot. Majd miután megvette, mit mutat neki a storeban. Mert nekem megint azt, hogy meg sem vettem. Csengőhangnak be lett állítva. Vendégem szintén megcsinálta és neki is ilyen. Mindig meg kell majd venni?
s24U+15p
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ::Trunks:: #8582 üzenetére
Ez csak SMART érték kiolvasása volt.
Egy chkdsk c: /f /x mondana többet az állapotáról.⭐ Stella
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! 3 napja vagyok egy 5s tulaja, 6 év android után....Szoknom kell a rendszert!
Egyenlőre nagyon tetszik, viszont a segítségeteket szeretném kérni. Egész nap 3g-n vagyok, mivel kiszállító vagyok, és sajnos olyat tapasztaltam, hogy nem időbe kapom meg az üzeneteimet, gondolok itt pl a massengerre( fbok) illetve értesítésekre! Sokszor csinálja azt, hogy feloldom a telót semmit értesítés, aztán belépek a facebookra hirtelen lesz vagy 20, messengernél szintén ez van, ha belépek csak annyit ír: csatlakozás... holott aktív a 3g, mintha elfelejtené a dolgot vagy nem tudom, és ilyenkor ez elég sokáig tart. Ügyfél szolgálaton azt mondták, ebben az estben nyissam meg a safarit, vagy gmailt és hogy ott mi van, de ugyanaz... csak várok és várok...aztán hirtelen jó lesz. Droidnál ilyen nem volt, Le van lassítva a netem, 32kb/s-re, lehet ez a probléma? Wifihez elég ritkán csatlakozok, de így mintha nem lenne baj, sőt most 3g-nél is jön minden, csak elég bizonytalan így a dolog.. Megoldás van rá? KöszönömEurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
senior tag
válasz radi8tor #8584 üzenetére
Az ég világon semmilyen más programmal nincs gond, tovább kísérletezni nincs időm, mennem kell dolgozni.
De azért berakom a képet ,hátha valaki kűzdött ezzel.
Nem tudom print screent sem csinálni annyira bereccsen tőle.
[iTunes hiba]::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Danny750
őstag
Mivel elégedett voltam az i6-áll ,de kissé nagy és bizonytalan fogású volt számomra ,így a mai napon váltottam egy gold i5s-re
Eddig semmi hátrányát nem érzem ,sőt a méret nagyon is kellemes...>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
generic
senior tag
válasz Gaberiellb #8585 üzenetére
Nekem is ilyen.
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok! Hol érdemes edzett üveglapot vásárolni ?
Gábor
-
tylerddd
veterán
válasz Gaberiellb #8585 üzenetére
Nem tudom milyen alapon működik, de én pont azt szerettem eddig nagyon, h FB-on mindig azonnal kaptam az értesítéseket, Messengerben az üzeneteket is. iPhone-on és iPad-en is. (Előtte droidon és WP7-en is szívtam ezzel.) Sokszor már zavart, h egymás után csipog a két gép i4S-en is ment és i5S-en az elején. Aztán szerintem valami FB és Messenger frissítés k**hatta el, mert mostanság vagy kapok jelzést vagy nem, telefonon és táblán egyaránt. Van, h csak akkor kapom meg az üzenetet vagy értesítést, amikor belépek az appba. Nagyon bosszantó, mert sokakkal kommunikálnék a Messengeren keresztül :/ Mivel pedig mindkét készülékemen elcsesződött a szolgáltatás, nem hardveres, hanem app szintű hibára gondolok. Újratelepítés sem segített, mást meg nem is igazán tud az ember csinálni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Gaberiellb
senior tag
válasz tylerddd #8595 üzenetére
Üdv! Huu most nagyon "megnyugodtam" használtam vettem a telefont, ismerőstől, és féltem esetlegesen hw hiba. De úgy látszik, nem csak én vagyok ezzel. Most csináltam egy teljes visszaállítást, hátha...bár valószínűleg tartom, az appokkal van a hiba, vagy talán kevés neki a 32kb/s net, hiszen rengeteg minden szinkronizál... Én is rengeteget használom, és az általad említett hiba, sajnos nálam is jelen van, nem kapom meg, ha nm lépek be, nem is szól..
Remélhetőleg ezt javítani fogják, nagyon remélem..Egyébként nagyon megszerettem így 4 nap használat után, 10/10-es
Csak ez a hiba ne lenne, megpróbálom wifin tesztelni, ha ott is ez van, akkor viszont nem hiszem hogy a nagyobb netes csomagra váltás megoldja ezt a problémát.Esetleg valaki valamilyen aksi kímélő trükköt tud?
Lelkesen olvasgatok mindenfelé, ismerkedek az ios-sel[ Szerkesztve ]
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Gaberiellb
senior tag
Üdv! Azt hogy lehet kikapcsólni, hogy a fotókat véglegesen törölje, ne örizgesse 30 napig?
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
legenda
válasz Gaberiellb #8599 üzenetére
szia,
szerintem sehogy, korábban/azonnal manuálisan tudod csak törölni onnan.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest