Új hozzászólás Aktív témák
-
schlecker
tag
Sziasztok.
Iphone szűz vagyok,viszont most a birtokomba került egy 5s,és nem tudom beállítani,hogy jelezzen e-mail érkezésekor,csak ha megnyitom az e-mail-t,akkor jelzi hogy jött valami...
Jól esne a segítség. -
csenor
senior tag
Eladtam a Nexus 5-m és beléptem a táborotokba.
Még nem tudom, hogy megfogom-e bánni. -
metju
tag
Hello!
Ti eltudjátok képzelni, hogy ez a töltő itt is ennyiért valóban eredeti? -
csenor
senior tag
Mondtok valami Best tokot, ami a keretet se koptatja sz@rrá!?
-
csenor
senior tag
válasz Víz Elek #9465 üzenetére
Engem leginkább a "Play-szolgáltatások darálása" idegesített.
Alapesetben simán bírta az egy napot, de voltak alkalmak (sűrű alkalmak) amikor merült mint az állat és csak az google-szolgáltatások futottak. Nem tudom, hogy ilyenkor mint tesz a telefon, de gusztustalan, hogy délre 50%-on van úgy, hogy nem is nyúltál hozzá. -
cstom
aktív tag
Olvasom az LG G Flex 2 tesztjét, és írja a tesztelő, hogy a legújabb Snapdragon 810 proci és 3 GB RAM van benne, de azért meg-meg döccen a készülék. Többek között ezért szeretem az 5S-t.
-
Gaberiellb
senior tag
Üdv! Egy kis segítség kellene! Szeretnék vátani fülest, nem mintha a gyárival bajom lenne, csak edzés közben sajna elég sokszor kipottyan...
Legalább gyárival megegyező hangzás kéne agybadugós változatban, és kellene hozzá ugye a távirányító rész is ami működik, jól jön nem kell elő venni a telót, csak kétszer megnyomom és már lép is...
KösziEurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
oliwire
őstag
A mai nap vettem használatba az i5 után az i5S-t nincs sok változás, de a TouchID igen kényelmes tud lenni a sok kódírás után
-
BelAir
csendes tag
Sziasztok! 5S-t szeretnék venni, szürke vagy arany színben vegyem?(Férfi vagyok )
-
csenor
senior tag
Nekem arany van, pedig férfi vagyok.
De szerintem nem gáz. -
Edi77
őstag
Én nő létemre a space grayt venném
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest