- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
Most vettem át ezt a tokot. Finom áru, ajánlom annak, aki teljes védelmet keres és nem fóliában meg műanyagban gondolkodik.
-
irgum
addikt
válasz Onderon #3753 üzenetére
A műanyag tokok nekem igénytelenséget sugallnak. Egy ilyen telefonon ami drága is, plusz fém üvegből van, nagyon gagyi a műanyag.
Ezzel a tokkal hasonló érzés kézbe fogni, mintha csupaszon lenne. Minőségi anyagok a jelszó.
Viszont elfogadom a véleményed, el tudom képzelni, hogy sokaknak olyasmi érzésük lesz ettől a toktól.
-
Onderon
senior tag
Igen van a műanyagnak sajna kis gagyi hatása, ezért használok mindig incase-t, az kissé selymes hatású, bár ettől még műanyag. Legszívesebben semmit sem raknék rá, de annál jobban féltem filózom egy köztes megoldású spigen bumperen, legalább kicsit több látszana a telefonból
-
nord_
veterán
Ha minőségi anyaghasználat kell, finom egyedi dizájnnal, EZT válasszátok.
-
erdoke
titán
Én ugyan ritkán használok fix tokot, de rendszeresen nekifutok. Most éppen egy ilyet vettem. Érzésre nem túl gagyi a szőtt karbonszál.
A legjobb aláírás a héten
-
Gadgetfan_
senior tag
Az első olyan tok amin már majdnem elgondolkodtam, hogy a telefonomra tenném! De csak majdnem, mert soha nem tennék tokot, sem fóliát az iPhone-omra. Nekem úgy tetszik ahogy van, az elhasználódás, karcolás, stb. meg nem érdekel, mégiscsak egy használati tárgy...
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Teszla_
senior tag
Én ilyen tokot használok [link]
Szerintem nagyon jól néz ki, de ez sem éppen olcsó.A wi-fi kinek hogyan működik? Én ma lettem rá figyelmes, hogy a konyhában nem érzékelte a jelet, pedig kb. 3 méterre van a router. Másnak is ennyire gyengén fogja? A 3GS szinte az utcáról is látja, pedig a harmadikon lakunk, sőt, az lát a lakásban vagy 10-15 routert, míg az i5 össz-vissz kettőt. Ez normális?
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem lesz már olyan egyszerű a telefont kicseréltetni. A tipikus magyaros trükközésnek meg lett a "gyümölcse", az Apple bekeményít Magyarországgal szemben. Persze pár simlis miatt a normális emberek szívnak...
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
pomk
őstag
Volt már téma, de nem tudok megbarátkozni a következővel:
3G-n csak napközben használom a telefont. Ált. ki szoktam kapcsolni, csak akkor kapcsolom be, ha szükségem van valamire. Így általában amikor du. hazaérek a munkából, ki van kapcsolva. Otthon már csak wifit használok. És másnap is szintén csak akkor kapcsolom be 3G-t, amikor kell valami netről.
A problémám a következő:
Be van állítva egy időzített Ne zavarjanak funkció. 3G kikapcsolva du.-tól. Este Ne zavarjanak bekapcsol, reggel ki. Ha ezt követően napközben használni szeretném a 3G-t, és bekapcsolom, nem csatlakozik a hálózatra, nincs 3G-m. MINDEN esetben repülő módba kell tennem, majd kikapcsolnom a repülő módot. Ezt követően már kapcsolódik. Ez most komoly?!? Ezt minden nap el kell játszanom?!?!
Valaki ellenőrizné nekem kérem, hogy a fentieket csak az én iPhone-om csinálja, vagy másé is? -
Teszla_
senior tag
Tegnap este próbálgattam, de tokkal és anélkül is gyenge szerintem a wifije. Volt, hogy már a routeres szoba ablakában nem volt fullos a jel. Ettől függetlenül a sebességével nincs gond, még legkisebb "térerőn" is 30/10Mbit/s. Ami nagyon feltűnő, hogy a lépcsőházban sok router van, de max kettőt lát belőle.
Lehet még frissítem 6.02-re, mert az pont a wifit említi, mint javítást. Ha úgy se jó, holnap visszaviszem, bár ezt nagyon nem szeretném, mert sehol nem lehet kapni, én is két hónap után jutottam hozzá és előre félek, hogy mennyit kellene várni a cserére -
Teszla_
senior tag
válasz Teszla_ #3765 üzenetére
Frissítettem 6.02-re, de talán még rosszabb lett, mint volt. Már a szoba ablakában is lecsökken teljesen a jel. Felhívtam a boltot, ahol vettem, de ott nincs másik készülék, amire cserélni tudnák, de utánanéznek, hátha tudnak szerezni. Meg lehet, hogy ma benézek az itteni márkaüzletbe, hogy benne legyen a 72 órás csereidőben, de az első bolt is mondta, hogy nekik is volt egy hasonló 72 órás cseréjük, amit december közepén igényeltek és csak most tudták teljesíteni, szóval nem készülök semmi jóra.
-
neyra79
csendes tag
Sziasztok, volna egy kérdésem: iphone alapból a telóba menti az smseket vagy állítható hogy simre mentsen? köszi , előre is a visszajelzést
-
zaskar
senior tag
válasz Teszla_ #3766 üzenetére
Nekem december elején közel 10 nap alatt jött meg a cserekészülék (refurbished) Debrecenbe. Állítólag a wifi és a bluetooth chip egybe van integrálva, ezért nálam mindkettő nagyon legyengült. A enyém kb. 6 hetesen romlott el.Ha van valami bluetooth-os eszközöd - pl. headset - akkor tehetsz azzal is egy próbát. Normális esetben a headset-el még 20-25 méterre is eltávolodhatsz a telefontól, nem szakad meg a kapcsolat (pl.zene). Ha pár métert bír csak, akkor szinte biztosan ugyanaz a gond, mint az enyémmel volt.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Elvileg holnap megyek vissza oda, ahol vettem, mert sikerült egy utolsó darabot szerezniük és így ki tudják cserélni.
Először a hivatalos Vodafone szaküzletbe mentem, de konkrétan elzavartak, hogy nekik nincs iPhone 5 és különben is a másik boltba kell mennem. Kérdeztem, hogy ha nem lesz teló, akkor hogy használjam a sim kártyát, mire mondta a nő, hogy vegyek hozzá átalakítót. Mert az ugye nincs ingyen, vegye meg a hülye júzer, mert a 150k-s telefon és a 12k-s előfizu mellé nem jár ám. A másik boltban meg ingyen cserélték a régi sim-em, holott 5k lett volna... -
SATIKA31
tag
-
SonicVersus
tag
Ma megkaptam a 3. cserekészüleket! Kopás nincs, viszont a home gomb nagyon hangos ,nem tudom ,hogy ez változni fog e , az előzőeknél nem volt ilyen. A kijelzőt ha kicsit erősebben megnyomom hullámzik. Ilyet tapasztaltatok ? Egyébként ez már jónak tűnik..
-
TheMarci
addikt
válasz SonicVersus #3781 üzenetére
Home gomb jobb lesz. A kijelzőt nem tudom, mert én nem szoktam erősen nyomkodni.
Do You Dream?
-
SonicVersus
tag
válasz TheMarci #3782 üzenetére
akkor próbáld ki, annyira erősen nem kell! Olyan mint a régi kvarcjátékok ,mikor megnyomtad elszineződött, annyi a különbség,hogy most nem szineződik el, de "hullámzik a kép". A 4-nél nem volt ilyen, csak azért, és ha nálatok sem ,akkor ez is megy vissza. A home gomb is nem egyszerűen hangos, hanem hallatszódik benyomás után egy erősebb csattanó hang...
-
Onderon
senior tag
válasz SonicVersus #3783 üzenetére
enyémet ezért cserélte t-mobile, bár nekem akkor is "hullámzott" lent, ha fent nyomtam a kijelzőt
-
gofry
senior tag
Gyerekek, elsírom magam...Felraktam a nedvességgel felrakandó fóliát ( kevés vízzel, nagyon kevéssel) amint kész lettem. Hagytam száradni, telefon bekapcs. A jobb felső sarokban egy nagyon kis helyen az óránál és a jobb oldalán egy vékony csíkban világosabb a kép...na rögtön éreztem, hogy ennek a fele sem tréfa...bumm bele egy tál rizsbe. Imádkozunk. Tippek ha mégsem jönne helyre a screen. Nem tudom elhinni, hogy annyi nedvességtől mintha esőben megírtam volna 3 smst vagy hóesésben beázik és szar a szigetelése.
-
BossBoss
őstag
Az sem olcsó mulatság. Nekem most lesz egy honapos. Gondolkodtam sokat biztosításon. De nem volt se 3G, 3GS, 4-en sem. Mondjuk nagy számok torvénye alapján akár lassan történhet vele valami. Fuzok rendszeressen kint a hóban vizben, tok nélkül. eddig megúsztam....
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Van aki írta hogy i5-ről már megéri Sony Xperia Z-re váltani... érdekes . Én nem tenném. Ti tennétek?
-
Ck.
addikt
válasz Gadgetfan_ #3762 üzenetére
Sajnos ezekben az űzelmekben 1-2 hazai almás bolt is nyakig benne van...
-
Ck.
addikt
válasz Gadgetfan_ #3796 üzenetére
Mindkettő. Nem egyszer láttam, hogy raklapnyi szifont vittek be a kigyúrt sufnis janikák egy-egy almás boltba.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
A hibás i5-öt visszavittem oda, ahol vettem, az volt a szitu, hogy találtak még egy darabot, amire cserélik majd. Aztán jött az újabb csavar a sztoriban, ugyanis Vodánál az egyetlen telefon, amit nem cserélhetnek 72 órán belül az az iPhone. Ezért a hibás telefont elküldik az Apple-höz, akik majd küldenek helyette egy másikat. Oké, gondoltam ez is jó, csak legyen új telóm, ami működik is. Csak hogy a dobozát és tartozékait nem kellett leadnom és most attól félek, hogy nem egy bontatlan dobozost kapok majd, hanem egy felújított darabot. Valaki, akinek cserélték már iPhone-ját, az le tudná írni, hogy bontatlan telót kapott-e? Mert én egy felújítottat biztos, hogy nem fogok elfogadni.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz Teszla_ #3798 üzenetére
van kifejezetten erre telefonja az apple-nek. teljesen új, egy sima egyszerű fehér dobozban lesz, leragasztva hivatalos apple matricával, amit előtted kell felbontsanak és csak a telefon lesz benne (épp ezért ne akkora dobozra számíts, mint a teljes csomag. pont akkora a doboz, amiben elfér a telefon maga). lévén ésszerűtlen lenne minden mást cserélni, ha azoknak nincsen baja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest