- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
Nah, időközben kiderült: elkiabáltam én ezt a BETA2 dolgot.
Jó jó, na, jó lesz ez és hát aki k*rvának áll ... De másodjára is befagyott a touch érzékelés, olyannyira, hogy már Siri -vel beszélgetve se tudtam kizökkenteni belőle. Nem maradt más hátra, mint egy morcos STFU után két gombnyomással DFU módba löktem és ráküldtem az utolsó iOS6 állapotmentést.
Na majd lehet októberben térek csak erre vissza legközelebb
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #7701 üzenetére
Köszi
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
gege321
tag
iTunes-ben, hogy tudom megváltoztatni a telefonok nevét, mert ugyan azt adta mind a kettőnek?
-
nbukta77
addikt
Az mitol lehet,hogy egy 150000+ os telot radugok a pc-re es nem latja? Mi a megoldas? android????
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
-
tylerddd
veterán
-
gege321
tag
-
gege321
tag
válasz vadászcsiga #7712 üzenetére
Meg van, köszi!
-
amulet
senior tag
Nincs itt eladó Iphone 4s? érdekelne egy vodás
-
PiE137
senior tag
Nem értem ezt a béta 2-t: iPhone-on rohadt s..r:
Akad, kidobál mindenből, lefagy stb., ezzel szemben ipad-en szinte tökéletes.
Lehet ota-val mégse a legjobb frissíteni? Holnap újrahúzom a telót... -
Beethoven
tag
Sziasztok!
Egy másik oldalon láttam egy 4s-készüléket törött hátlappal jó áron.
Több okom is van e készülékről feltételezni hogy nem eredeti a fotói alapján de lehet hogy csak én vagyok túl elővigyázatos.Nos ha jól tudom a 4s gyári akkuja fekete, nem pedig szürke(ezüst) arany/sárgaréz aljzattal. Vagy tévedek?
Egy másik képen pedig az infókat angolul írja viszont amit érdekesnek találok az a tárhely kiírása, ami a képen "64G", ami szerintem "64Gb" kellene legyen(legalább is az én i4-esemben az infónál így írja); a felhasználható tárhely pedig a képen "60G" ami megint egy vicc szerintem.
Szerintetek?By Beethoven
-
Beethoven
tag
Itt a hirdetés linkje:
aprod.hu/hirdetes/iphone-4s-64gb-cserelheto-ID194tW.html#6cb465159a -
-
Beethoven
tag
válasz mondomén #7724 üzenetére
Én is gagyinak látom.
Lényegében megérte volna ha azt vesszük.
Adtam volna az én i4 32gb-m + 20k-t, vonattal Mátészalkára és vissza 10.600ft az út, 5k-ért veszek rá hátlapot és kész. Saját részre tökre megérte volna szerintem.
Akkor még jó hogy megkérdeztem Tőletek mielőtt megszívnám, bár mivel elég kétes az eredetisége inkább lemondtam volna. De így már biztos
Köszönöm a segítségeteket
További szép estét s nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!By Beethoven
-
tylerddd
veterán
Nem pont i4S téma, de azért szerintem még belefér: nálam mennek fel a fényképezett képek a fotóadatfolyamba, ergo eszi a helyet az iCloudból. Ki lehet-e valamilyen módon szűrni, h mi menjen a fotóadatfolyamba?! Mert nem csak a fotók, hanem a Zedge appból (háttérképgyűjtemény) lementett képek is oda mennek, vagy a netről, telefonra lementett képek is (pl. meglátok egy vicces képet, amit lementek Safariból). Mondjuk 15GB-os felhőm van, de teljesen feleslegesen mennek fel oda a háttérképek.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tomyka74
senior tag
üdv!
valaki mondja már meg nekem,hogy tudok fotót letörölni i4s-ről amit rátettem a fotók mappába? ezzel birkózok mióta de sehogy nem sikerül még itunes-al sem de mondjuk az nem is látja a képeket!
a másik mikor felraktam őket miért duplázta őket két mappába ezt sem értem?
valamit nagyon nem értek a fotókezelésében!
kösz a tippeket, a törlés volna a lényeg! -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Előfordult veletek mostanság T-mobileosokra gondolok elsősorban, hogy az elmúlt pár napban nem tudtok hívást indítani, hívás közben szétkapcsol, megszakad a vonal? Kb azóta amióta a tmobile nem t mobile hanem telekom. Nem tudnak elérni nem tudok hívást indítani, de tele van a térerő jelző skála. Kajak nemértem ezt az iphone dolgot, elöl hátul fólia van rajta, szilikon tok vigyázok rá mint a hímes tojásra, 2013 április 22.-án cserélték gariban azóta óta egyszer nem esett le, nem csúszott ki a zsebemből, sem de még a kocsiban a tartóról sem perecelt le. Sőtt munkahelyet is váltottam. Aminek annyi lett az előnye, hogy nem kellett bevinnem a T-mobilhoz a telefont hogy küldjék be a szervízbe hozzánk. Egy év alatt ez az ötödik csere iphone lesz. Nah nem azért a két fillérért de, ha már enny pénzt kivesz a t a zsebemből és nem tudom hosszabb ideig használni a telefont akkor nem lehet szerződéstbontani, vagy valami más megoldsát kitalálni mert ez már aztán több a soknál.
Köszönöm, mindenkinek előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
legenda
válasz Mr.Grincs #7731 üzenetére
szia,
- másik sim kártáyval is adott a probléma?
- mindenhol/máshol is adott a probléma?
- adott sim kártyával másik telefonban is adott a hiba?a t-mobile fejleszti a hálózatát (lte...stb), szóval első körben annak a hibalehetőségét kell kizárni, de ez a legegyszerűbb.
erősen szélsőséges eset lenne, ha egy évben 5 darab - azonos típusú - iphone is rossz...
amennyiben több sim kártyával, több típusú telefonnal és bárhol nézve adott a hiba, úgy a szolgáltató a sáros, kezdjenek valamit az előfizetéssel, illetve a hozzá társított hívószám technikai hátterével!
a sim kártya hibája esetén, orvosolva a hiba annak cseréjével!
amennyiben a telefon hibás, és a sokadik csere sem oldja meg a problémát, úgy nyergelj át másik típusra, akár a szerződés bontásával/módosításával (elállással), az ismételt cserét már ne fogadd el, mivel nagyon csalódtál a típusban, hiszen a sokadik darab is hibás![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Grincs
veterán
Szia,
A sim kártya jó másik telefonban és nem produkálja a hibát. Az iphone Bicske (lakhely) és Budaörs (munkahely) között mozog, mindkét helyen van Edge és 3G lefedettség bőven, mindkét helyen ugyanaz a hiba, megszakad, nem lehet hívást indítani.
Sok havidíjat fizetek a díjcsomagért, plusz a telefon részlete, minden számla időben be van fizetve mindig.
Írásos formába is szeretném önteni a mondandómat, hogy legyen nyoma, és bele szeretném venni, a fogyasztóvédelmet, szerződésbontást, illetve a szolgáltatóváltás, számhordozás szavakat is, hogy had kakkantsák össze magukat.Arról nem is beszélve, hogy amit újként adnak garanciába, azok nem újak, hanem felújított darabok.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
legenda
válasz Mr.Grincs #7734 üzenetére
attól még nem feltétlenül rémül meg a szolgáltató, arról meg az gyártó - apple - tehet, hogy csak felújított telefont adnak cserébe, ezt nem a szolgáltató szabta meg és szabályozza.
amennyiben a sim kártyával másik telefonban jó a szolgáltatás, úgy a számhordozás, a szolgáltató lecserélése, szerződés felbontása feleslegesen kerül(het) említésre, a telefonnal van probléma, nem a szolgáltatással, cserélj más típusra, ha ennyire problémád van vele!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Grincs
veterán
-
legenda
válasz Mr.Grincs #7736 üzenetére
akkor nem lesz egyszerű a dolog, pláne ennyi cserés iphone után, mert ha az előfizetéssel és sim kártyával nincs probléma, illetve területi - ideiglenes - hálózati hiba sem adott, akkor a telefonra csak azt tudja mondani a szolgáltató, hogy csere, mivel még az a hibalehetőség sincs, hogy a szolgáltatóval, vagy annak sim kártyájával nem fér össze a gyártó/típus - mint történt az korábban egy másik szolgáltatónál -, hiszen forgalmazza a szolgáltató, és rengetegen használják probléma nélkül.
pláne, ha adott szolgáltatás/sim kártya másik ilyen típusú telefonnal is hibátlan.
arra lenne még lehetőség, hogy hiába van hűség és kötbér adott típuson, kiharcolni a cserét más típusú telefonra, egy év alatt 5 darab cserés iphone után már bőven mondhatja az ember, hogy kiábrádult belőle, másmilyet szeretne - akár a meglévő hűséges szerződés módosítása árán is -, de ha ragaszkodsz a jelenleg használt típushoz, akkor nehéz ügy...
a telefonon próbálj még ügyködni, például a hálózati beállítások visszaállítása, esetleg visszatöltés, és korábbi mentés visszaállítása nélküli próba, a csupasz firmware verzióval.
a korábbi 4 darab cserélt iphone is ilyen hibákkal bírt, vagy azoknál más volt a probléma?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Macccy
senior tag
válasz Mr.Grincs #7731 üzenetére
Már megbeszéltük ezt párszor, úgy értem ... nem akarlak ezzel bántani, de neked az az elektromágneses tér vagymi ahol dolgozol, az sorozatosan gyilkolja az iPhone -jaidat. Ez van. Sajnos.
Ennyi hibás iPhone nincs egy egész országban se - most nem a márkát védem, de tényleg durva ...
Hogy a kérdésedre is feleljek azért, nálam (i4S) nincs semmi hiba, sőt ami volt tavaly ősszel, hogy 10-ből 3 esetben amikor felvettem a hívást, az első 2-3 másodpercben nem hallotta a másik fél hogy beleköszöntem ... Na már ez a jelenség is megszűnt, gyanítom a szolgáltató oldalán lett valami elsimítva (másnál is volt akkoriban)
-
gege321
tag
Másnak is brutálisan merül állandó 3g-vel? Fél napot sem bír ha közben nyomkodom is. Így felesleges az Unlimited data.
-
legenda
válasz gege321 #7739 üzenetére
érted úgy, hogy csak 3g hálózaton lóg és közben mindenre használod, vagy konkrétan 3g mobilinternetezésre gondolsz?
előbbi esetben nem szabadna olyan húzósan merülnie, még akkor sem, ha gyenge a 3g térerő, 3g mobilinternetezéssel már más tészta, azzal néhány óra alatt lemeríthető.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gege321
tag
Folyamatos 3g net. Akkor nem csak nekem ilyen. Kösz!
Csak az a baj, hogy ha kilövöm a netnél a 3g-t akkor meg egy év mire bejelentkezek valahova, vagy egy oldalt betölt. Rendeltem egy ilyet vészhelyzetre [link]
Muszáj mert itt minden buszt, metrót, vonatot...stb online tudok követni, mikorra, hova, merre, meddig...és ez csak pár dolog.
Itt a UK-ban mindent ki lehet használni amit a teló tud, imádom. -
Mr.Grincs
veterán
Már nem ott melózom 2 hónapja. Telefon szervízben melózom, ott ahova küldik a telefonokat a telenortol, t-mobiltól, vodától, meg külföldről. Ezeket csináljuk a szervízbe, Samsung, Apple, Evolve, Emporia, Huawei, Sharp, Lg, Alcatel, CAT.
-
Macccy
senior tag
válasz Mr.Grincs #7748 üzenetére
Ezt örömmel hallom, vagyis remélem jobb ez így. Az egészségednek mindenképp.
Komolyan mondtam, hogy ennyi hibát én még nem hallottam iPhone-nal kapcsolatban, pedig a családban van 5db és ismerősök közt is szolgál 2-3db. Az enyém is 100%-os eddig, most 1 éves és a PC helyett dolgozik mióta megvan, fórumozás, chat, böngészés, levelezés és youtube minden nap + a szokásos telefon funkciók.Csak arra tudok gondolni, hogy a környezeted hatott rá ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest