- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #8501 üzenetére
Nem ezt mondom, mert az enyém is receg néha, bizonyos appokban, bizonyos esetekben. Aki meg nem ismeri el ezt, ahhoz nem tudok mit fűzni.
De egyébként itt egy cikk erről, h a hardver miatt milyen szinten használhatatlan i4-en az iOS7 és itt is külön említik a billentyűzet késését. Na most ebből kiindulva az a minimális akadás a 4S-en is írható talán a vas számlájára. Az iOS 7 miatt használhatatlan szemét lett az iPhone 4
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zozzer888
addikt
válasz tylerddd #8502 üzenetére
Ja, értelek
Amúgy asszonynak jó az i4-en, nem hibátlan,de nem useless.
"miközben egyre több embernél jelentkezik a gépelés közbeni, lenyomásonkénti 20 másodperces késés, úgy tűnik, szerencsére van megoldás a kellemetlen jelenségre. Az iCloud beállításaiban kell kikapcsolni a dokumentumok és adatok szinkronizálását. Akinél ki van, annál be kell, majd ismét ki."
Ez nálam ON-on van, ki is ütöm mindjárt, megnézzük, köszi
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Nagy örömömre szolgál, hogy 3 napja végre sikerült vásárolnom egy Telefont
6év androidos küszködés után hagytam magamat meggyőzni és egyelőre úgy fest, hogy jó döntést sikerült hoznom ezzel a készülékkel!
Na de elég a PR-ból
Minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve!
Egyetlen egy bibi van csak és ez a zörgés a kamera (hangszóró) környékéről (mielőtt még valaki leharapná a fejemet, igen! használom a keresőt és korábbi postokban olvastam erről a jelenségről.)
Vigyem vissza és kezdjek egy esetleges értelmetlen és végeláthatatlan cserélgetésbe és huzavonába, vagy nyugodjak bele, hogy ez bizony zörög. Mondjuk működésbéli problémát ezzel kapcsolatban nem vettem észre, tehát így csak "szépséghiba?"Köszönöm előre is a válaszokat.
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
GGMPC
őstag
válasz nylontacsko #8504 üzenetére
Csereltesd ki - aztan dolj hatra!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Zozzer888
addikt
válasz nylontacsko #8507 üzenetére
Nem fog zörögni az új
-
nylontacsko
senior tag
Köszönöm!
Akkor csere.
Mondjuk érdekes is a dolog, mert a doboz (szerintem) fel volt bontva a Telekom üzletben, viszont első indításnak tűnt a dolog."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
xors
senior tag
válasz nylontacsko #8507 üzenetére
Zörög?? ilyenről még nemhallottam de elvileg nemkéne neki hiszen az enyém sem zörög és másoktól sem nagyon jött róla infó, szóval cseréltesd csak ki nyugodtan
-
nylontacsko
senior tag
Ugyan 1 éves hsz., de több ehhez hasonlót találtam.
Nyilván nem akadékoskodni akarok, köszönöm a választ Neked is , csak attól tartok, hogy a következő készülék is ilyen lesz.
Illetve a jelenlegi beállításokat ahogy néztem az iCloud accountommal ugyanúgy vissza tudom hozni, csak hát a macera..."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8512 üzenetére
Az én 4S-em is zörög, ez teljesen természetes. Sőt nem fogod elhinni de a 3GS is zörög, komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
válasz vadászcsiga #8513 üzenetére
Na tessék 1:1 köszi.
Nem könnyítitek meg a dolgomat"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
xors
senior tag
válasz nylontacsko #8512 üzenetére
Szerintem akkoris érdemes cserélni, ha tisztán hallható a zörej akkor cserélniük kell, persze T-nél elképzelhető a kötözködés, meghogy megy bevizsgáltatásra, hogy nem a te hibádból zörög e (hogy ezt hogy derítik ki jó kérdés). De lehet mázlid, és akkor aztmondja hogy oké és a kezedbenyom egy új iphonet (ami elvileg refub példány, vagyis felujított, de ettől nem kell félni, mert még szigorúbb ellenőrzésen megy át, mint a zsírúj, és ugyanúgy eredeti alkatrészekből van
@vadászcsigamost elkezdtem rázni mint állat nekem max a bekapcsológombnak van egy kis hangja ahogy mozog[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8514 üzenetére
Engem abszolút nem érdekel
xors
Nem rázni kell hanem kopogtatni a kamera körül. Jobb kézzel megfogod alul a két élét, es óvatosan neki koccantod a másik kezednek olyan tájon ahol bőr van nehogy a körmöd hangját halld[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
Van belső ismeretségem a T-nél, így a csere 100%. Biztosítás is van a készüléken + a 8 napos elállásban is bőven benne vagyok.
Mondom, egyszerűen csak azért érdekelt a dolog, hogy kínlódjak-e vele, de látom megoszlanak a vélemények.
Midazok mellett veled is egyetértek!"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
nylontacsko
senior tag
válasz vadászcsiga #8516 üzenetére
Vagy elég ha tok nélkül leteszed az asztalra. Úgy is zörög.
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8519 üzenetére
Igen úgy is. Nem kell vele törődni, nekem lassan 2 éves lesz de és semmi baja, már meg sem hallom a zorgést
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz vadászcsiga #8520 üzenetére
És tényleg! Hát jólvan eddig észre sem vettem akkor ezután sem fog zavarni azthittem ez valami hiba de viszont így általános dolognak tűnik... nem nagyon zavaró csupán érdekes az biztos azt nemtudjátok mitől lehet? elvileg mozgó alkatrésznek nemnagyon kéne benne lenni, főleg nem úgy hogy szabadon mozog a kameránál.
-
Macccy
senior tag
Nem igaz, hogy iPhone -t használtok, de erre a többször visszatérő kérdésre most sem tudjátok a választ, ejnye ...
A kamerában van 5 darab lencse, de semmi fogaskerék, ellenben mágnesek, ha jól emlékszem. Így mozgatja a kis lencséket precízen. Ha nem fókuszál, akkor nem tartja a lencsét. Teljesen üzemszerű jelenség, semmi hiba. -
amulet
senior tag
válasz vadászcsiga #8522 üzenetére
Nekem is zörög, de én először vissza vittem a boltba, hogy hibás és cseréljék ki! Az eladó elővett 3 készüléket és mindegyik zörgött, a kamera lencséi azok. A sima 4 lencséi nem zörögnek, azonban abban kisebb kamera van
-
yimm
aktív tag
Nekem is zörög. Szóval nem egyedi az eset
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #8522 üzenetére
És tényleg! Még nem is tűnt fel
-
nylontacsko
senior tag
válasz nylontacsko #8510 üzenetére
Na akkor mégsem cserélem!
Köszönöm mindenkinek"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Macccy
senior tag
Nem. Ezek szerintem kurvag*cimód kemény pici lencsék, a távolság és a tömegük pedig lóf*sz. Nem tudnak kárt tenni egymásban akkor se ha 2-3 méterről ejted a hátára a telefont, akkor se. De akkor már úgyis más gondjaid lesznek
Hmm, arra lennék kíváncsi, hogy ennél a 4s készüléknél mi lett a lencsékkel ...
http://youtu.be/5s1y7xLYSzM -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Tényleg ingyenes az app store-ban a Fifa 14?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
GGMPC
őstag
Most igy egy het nyomkoraszas utan van 1-2 dolog ami zavaro...
Valoban a gepeles neha akadozik es azt is maskent mail, sms vagy forumra valo iraskor.
A bongeszo also savjat (leptetes, bezaras stb.) eleg nehez elohozni - foleg, hogy neha a beallitos centert huzom fel helyette!
Neha meg megbotlik az animacio is.
Remelem hamarosan javitjak ezeket (is)!?.
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
nord_
veterán
Böngésző alsó sáv: ha csak rákoppintasz a kijelző aljára, ahol a sávnak a helye van, megjelenik. Nem kell húzni, így a CC se jön föl.
Vagy másik megoldás: ha az oldalon lefelé gördítesz és a gördítés végén felemeled az ujjad, akkor is feljön a sáv. Ha nem emeled föl, akkor marad a teljes képernyős nézet.[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Ok kosszi, de azt te sem gondolod komolyan, hogy ez egy felhasznalobarat megoldas - foleg, hogy kicsit rapszodikus a mukodese!?. (A koppintas is hol sikerrel jar, hol nem)
-
atiapa
tag
Üdv!
Lag ellen nekem ez segített, sokkal jobb lett:
[link]-----Ivy-----
-
tylerddd
veterán
Kint van az iOS 7.0.2. Elvileg csak két frissítés van benne, az is a zárolási képernyő megkerülhetőségét javítja meg görög betűk használatát engedélyezi a jelkódzárhoz. Ettől függetlenül hátha javul valamit a rendszer, azt amúgy se írnák bele a leírásba, h "gördülékenyebb rendszer" vagy "jobb akkuidő"
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Rage47
veterán
ti lementettétek a 7.0 shsh fájlját? szifonon olvastam, hogy érdemes... vki meg irta, hogy nem is lehet. most mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik