- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok,
Csatlakozom a klubhoz egy 128 GB-os Product Red példánnyal. Rövid android kitérővel iPhone 11-ről érkezem. Örülök, hogy annak ellenére pörög még a topik, hogy a telefon közel 3 éve piacon van.
No Cat No Life
-
tag
válasz honeker #2487 üzenetére
"Pár napja került elő a Motorola Edge 50 Neo specifikációja és renderei, amelyek szerint a prémium kategória belépő modellje Dimensity 7300-as szettel, 6,4 hüvelykes, 120 Hz-es panellel, IP68-as minősítéssel, 68 wattos gyorstöltéssel és a hátlapon immár három kamerával (50 + 13 +10 MP telés szenzor) várható. A képek alapján mindez sík kijelzővel szerelve."
[link]No Cat No Life
-
tag
Azt meg lehet nézni valahol, hogy mikor lett aktiválva a telefon? Használtan vettem 89%-os akkuval, tökéletes esztétikai állapotban.
No Cat No Life
-
tag
válasz Zsolt,72 #2526 üzenetére
Nem akkora dráma. Igazából csak azért lettem rá kíváncsi, mert ma valamelyik topikban egy fórumozó arra panaszkodott, hogy a 2022-ben vásárolt iPhone 14-esének az akkukapacitása már csak 83%. Az enyém meg lehet akár lassan 3 éves is, nem ismerem az előéletét.
No Cat No Life
-
tag
válasz bbendre #2528 üzenetére
Ha a 14 és 15 akkuja sokkal jobban öregszik, eggyel több érv, hogy még hosszú ideig ne váltsak 13-ról. A jelek szerint 11 óta a 13 a legjobban sikerült széria. Vagy tévedek? Ki tudja…
Köszönöm Antosz, hogy a figyelmembe ajánlottad ezt a programot, rá fogok nézni az enyémre is.
No Cat No Life
-
tag
válasz snorbi82 #2532 üzenetére
Ha 90%-os az akku, az bőven ki fogja bírni nem hogy 1, de még 2 évig is. Én ingázom a platformok között, tehát nem biztos, hogy a következő telefonom is iPhone lesz. Abban viszont biztos vagyok, hogy a 13 a következő 1-1,5 évben még nagyon jól ki fogja szolgálni az igényeimet. Egyszerűen nem találok rajta fogást.
No Cat No Life
-
tag
válasz fornettisuti #2545 üzenetére
A 11 is egy nagyon jó széria volt, rövid ideig használtam. Elsősorban a kijelző miatt (OLED, nagyobb felbontás, fényesebb) váltottam 13-ra. Üzemidőre nem panaszkodtam én sem.
No Cat No Life
-
tag
iPhone 11 - 3110 mAh
iPhone 13 - 3240 mAhNincs számottevő különbség, az esetleges gyengébb üzemidőt a többet fogyasztó IPS panel és a kevésbé energiatakarékos 7 nm-es A13 Bionic okozhatja.
Ettől függetlenül én úgy tapasztaltam, hogy nagyon marginális a különbség üzemidőben.
No Cat No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning