Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #99546112

    törölt tag

    Nos, kicsit felbosszantott ezek a dolog, amiket írtatok. Ezért utánnanéztem a hivatalos app fórumon, hogy mizu. Elvileg, ez nemtudom mennyire hivatalos, de egy vezető tanácsadó a következőt nyilatkozta:
    -Összegyűjtötték az iPhone és az iPad-el kapcsolatos hibanaplókat és a mérnökök tisztában vannak a jelenlegi helyzettel. - A fordítás további részében olyan is van, hogy az iTunes app az IOS 7 miatt hibás.
    Szoftverhibákról beszélnek, amiket folyamatosan a patch-ek érkezésével fognak javítani, amiket persze még ők sem tudják, hogy mikor is pontosan. Szóval nem hardver hibáról van szó, vizsgálják a folyamatban lévő hibákat, amik javíthatóak. Optimalizatlanság optimalizatlanság hátán egyelőre. :/
    Várjunk a hibák javítására azt írják, de mint írják, sokszor app-ok optimalizatlansága miatt vannak az összeomlások. A safari hibáról nem írtak semmit, de gondolom azokról is tudnak.
    -------
    Ami a legérdekesebb, hogy vannak akiknek nem omlik össze az említett appoktól, namost vagy nem meri írni xD vagy tényleg így van, de itt is írták páran már, hogy semmi gondja nem volt. Azt is olvasom épp, hogy 1-2 alkalmazás magával ránjta az egész vasat, de ez megintcsak szotfver hiba.
    Sok dolgot leszűrve IOS hiba. A minikkel is gond ez.
    Na egyszóval sok a kérdés még, mert olyat is írnak, hogy a 64Bit miatt 30%-al kevesebb memória áll rendelkezésre.
    Nem tartom valószínűnek, hogy az Apple egy ilyen csúcskategóriájú készüléket direkt adott volna ki kevés memóriával. Bár sztem is lehetne benne 2GB. Namost ha ez nem fog változni, akkor itt lincshangulat lesz, mert ugye nem 2ft a készülék és a visszatérítés sem működne mindenkinél, főleg aki előfizetésesen vásárolta meg. Én magam sem értem, hogy miértnem 2GB-ot raktak bele 2013-ban. Oké hogy DDR3-as kategóriájú, de úgytűnik mégsem elég. Reméljük, hogy "csak" szoftverhiba. Mindenesetre ez nem csak iPaden megjelenő hiba azt szögezzük le.
    --------
    Egy felhasználó aki iPad 1-et használ, aztmondja, ez tuti IOS 7/safari kérdés, mert neki az 1-es iPadjében 256MB ram van, de sose csinált ilyet, mint az új készülékeken a safari. Végülis ebben is van valami. Ez lehet idén már nem fog kiderülni, vagy javításra kerülni.
    -----

    Kíváncsi leszek mostmár holnap, amikor kézbe veszem, mit fog produkálni.

Új hozzászólás Aktív témák