Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan fórumot, ahol kezdő OSX felhasználóként segítséget tudok kérni?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6001 üzenetére
Nem rémlik, hogy ilyet aktiváltam volna, és nekem egyformán működik mindenhol.
A legjobb aláírás a héten
-
legiaap
nagyúr
Kérdés: A safariban ha van egy beépített youtube videó akkor elindítja nektek ha a play-re nyomtok? Nálam sehol sem. Az viszont érdekes, hogy az 5S meg igen.
Hihetetlen, hogy csak iPad-ben találok hibákat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Vasinger!
nagyúr
Na csak, hogy én is írjak bugokat 8.0.2-vel:
iPad és iPhone közötti AirDrop 65ödjére megy, hiába indítom újra az eszközt, akármi, baromira nem működik. Mondjuk ez lehet hardveres hiba is, de iOS 7 alatt nem emlékszem arra, hogy ne ment volna.
Safari elég bizonytalan, sokszor nem tölti be a lapokat, csak többedszerre és szürke hátteret dob.
Elforgatás után szeret ilyet csinálni: [link] + Skype se szereti a széthúzott billt: [link]
Ami jó és lekopogom, mert már nem hiszek semmiben, de nálam 8.0.2 óta nincs fagyogatás semmilyen appban, respring, fc és mindig megy a 4-5 ujjas cucc.
Ellenben iPhone-on a beállítások rendszeresen crashel, amit nem tudok hova tenni, mert 2 napos a teló, backup nélküli, teljesen friss rendszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6008 üzenetére
Igen, muszáj lesz. Az Opera és a Chrome se rossz egyébként, meg a többi sem, de UI és UX kombóban szerintem Safari a nyerő. Olyan igazi Apple-ös. Csak kár, hogy ilyen instabil.
-
-
paci88
tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy mi a reális ára egy iPad Air 32GB Wifi only modellnek? Érdemes esetleg megvárni az új iPad-et? Sok újtás lesz benne? Válaszokat előre is köszönöm
-
-
paci88
tag
válasz
Jeanne d'Arc #6013 üzenetére
Köszi. Esetleg nem tudsz egy eladó darabot?
-
fila
senior tag
válasz
Mikorra várható a megjelenése az air 2-nek?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Air 2. ár beharangozó Egy külföldi oldalról.
That will mean that the 16GB version will cost £399, 32GB £479, 64GB £559 and 128GB £639 for the Wi-Fi version. Expect to pay £100 more per model for the Wi-Fi + Cellular version, which also includes integrated 4G.
Én max jövőre váltok.[ Szerkesztve ]
A megbízhatatlanság jelen korunk egyik legnagyobb erénytelensége.
-
legiaap
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #6010 üzenetére
És most nézem facebook app sem játsza le a youtube videót.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
HardRic
addikt
Miért ilyen laggos az egész iPad?
Mintha egyre rosszabb lenne.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #6018 üzenetére
Amennyiben az "külföldi oldal" nem az apple.com akkor teljesen semmis a hírértéke mindennemű ilyen bejegyzésnek, ugyanis miért tudná bárki más az Apple-ön kívül, hogy mennyiért fogják adni a még be nem jelentett eszközüket?
-
atees
őstag
Tudnátok segíteni, olyan app kellene ami a power pointokat kezeli, tudom van egy csomó ami megnyitja, de nekem olyan kellene ami kezeli is a fájlt. A gondom az, hogy több dián is vannak átfedések és az animációk miatt, jó lenne, ha mondjuk koppintásra töltené a diát. ( ha esetleg meg még írni is lehet közbe, na az lenne a tutti)😀
KösziAláírás (nem kötelező megadni) :)
-
-
Arthuro_Adam
őstag
Nem frissítettem még iOS8-ra. 7.1.1 van fent, az utolsó hetes frissítést sem tettem fel. Szerintem a youtube csinált valamit.
-
legiaap
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #6024 üzenetére
Baz+!
Erre rá nem jöttem volna. De akkor a play gombbal miért nem viszi?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
plus44
veterán
Mostanság azt szereti csinálni a drága, hogy random eldobja a hangot, nem szól sehol sem, sem zene, se alkalmazás hang, se semmi, vagy ha van is, akkor iszonyatosan eltorzul, recseg, ropog, mintha épp robbanni készülne. Egy power+home gomb kombó segít neki, tehát sanszos, hogy szoftveres a dolog.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
csab2
veterán
válasz
Már ne haragudj, de butaságot beszélsz. Ha rákerül az iPadre a Touch ID, akkor már nem akkora lesz a változás, mint anno a 3 és 4 között volt. Tuti megkapja az A8-as procit, lehet, hogy +1 giga RAM-ot. Jó lesz az.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #6031 üzenetére
Ilyesmivel én se találkoztam még.
Valamelyik nap viszont volt egy respring iPhone-on ilyet már 7.0 óta nem láttam. Igazából 8.0 alatt csak az elqrt képfeltöltés zavart, de ha ez a respring móka rendszeres lesz, nagyon morcos leszek.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6034 üzenetére
Lehet, hogy egy idő után melegedik túl vagy hasonló és a restart ezt újraindítja, kiüríti azt a regisztert, fene se tudja. De ez elég érdekes szoftver bug, ha valóban az.
-
-
plus44
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #6037 üzenetére
ÚJat meg főleg nem, de az ára majd a megjelenéskor lesz hihető, addig puszta spekuláció.
-
csab2
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #6037 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy a mostani változás nagyobb lesz, mint ami a 3 és a 4 között volt.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
plus44
veterán
B.szott idegesítő, hogy most már minden egyes lezárás után nem működik a több ujjas bezárás, multitask előhívás. Vicc.
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga #6044 üzenetére
Szerintem az is egy efekt. Hogy mikor akad, jobban szemügyre tudd venni
iPhone 13p
-
plus44
veterán
Nyomtam egy restore-t, semmi változás. Lehet valami valamivel összegabalyodik és ezért ennyire szélsőséges, mert bár tény, hogy egy szoftver, de eltérő hibák lehetnek, de ez azért már mégiscsak túlzás, hogy van, akinek úgy ahogy (kopp-kopp-kopp) jó, míg másnak tényleg kuka. Hétfőn beadom a T-hez, hátha cserélik. Majd hozom a fejleményeket.
ui: nyilván nem a szoftveres hibk miatt megy a T-hez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- iPad Pro 11 M1 512GB wifi+ Cellular 2026.03.09. garancia!
- Apple iPad Pro 3 M1 chip 11 2021 Wi-Fi + Cellular 5G - Apple garancia - Akár beszámítással
- ÚJ Apple Pencil 1 - 2 első és második generációs BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉR
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- Mint az új - iPad 7 2019 - SIM-es - garancia, doboz, fehér
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest