Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    Sziasztok!

    Megint lenne egy-két kérdésem:

    1. Csináltam egy olyan parancsot, hogy rázásra kapcsolja ki a képernyőt. esemény:megrázva; művelet: képernyő kikapcsolása (feltétel: képernyő állapota, érték pipa) + várakozás (idő: 5000, a többihez nem nyúltam). Eddig KitKat alatt szépen működött, most viszont feltoltam egy LP-t és ha ezzel a módszerrel kapcsoltatom ki a telót akkor kétszer kell elvégeznem a bekapcsolást: akár gombbal, akár duplakoppal). Elég idegesítő. Ha simán gombbal kapcsolom ki akkor működik minden szépen. Próbáltam, hogy kikapcsoltam az álmodozást, az ambient displayt de semmi, viszont ha nincs beállítva feloldás akkor rögtön bevisz szépen a home-ra. CLocker-el is hasonló a helyzet azzal a különbséggel, hogy ott nem jeleníti meg ugyan a beállított widgeteimet, de a beállított gesztusra előjön a pin kérő ablak és be is enged. Ez vmi LP fícsör, vagy mi lehet?

    2. Szintén LP alatt, ha beállítom, hogy az értesítést megnyomva mi induljon el akkor ellenkező dolog fog történni, mint amit beállítottam: történetre állítva a parancsokat hozza be és fordítva.

    Igazából az 1. pont lenne a lényeges, mert az nagyon idegesítő, a másik dolog nem vészes, bár nekem bug.nak tűnik, KK-n úgy működött, mint a beállytott érték.

    Illetve ha tudna vki segíteni ebben azt is megköszönném.

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák