Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz teo77 #2404 üzenetére

    Végignézve a parancsot, én úgy látom, sanszos, hogy ebből hatalmas káosz lesz! A Foldersync alkalmazás indításából egyáltalán nem következik a szinkronizálás indítása. Ez csak akkor működik, ha az alkalmazáson belül beállítható, hogy induláskor milyen műveleteket hajtson végre. Egy másik lehetőség, amikor az alkalmazást felkészítették arra, hogy bizonyos funkcióit más alkalmazásból is lehessen aktiválni. A Foldersync és a többi Tasker plugin -ként is funkcionáló alkalmazás ez utóbbi kategóriába tartoznak. Ezeknek a műveleteit viszont nem "alkalmazás indítása" művelettel kell aktiválni, hanem, ahogy korábban írtam, a külső alkalmazásoknál.
    A másik, hogy bár én nem használtam a Greenify -t, de sztem azt nem arra találták ki, hogy leállítgassák. Ebből lehet galiba. Aztán az esemény is kevés lesz így. Tesztnek, alapnak jó, de a riasztás mindenképpen végbemegy, a wifi bekapcsol, indul a nem tudjuk mi. De a parancs így független attól, hogy csatlakozott -e bármilyen hálózathoz, vagy sem. Ha nem, akkor hiába jutnál el a szinkron műveletig, csúf error lenne, mivel hiányozna a hálózati oldal, amivel szinkronizálnia kéne.
    A következő, hogy a Robot nem mesterséges intelligencia, nem gondolkodik helyetted, csak eseményekre reagál. Tehát, ha egy esemény elindít egy folyamatot, akkor Neked kell gondoskodnod annak esetleges megváltoztatásáról. Ha bekapcsoltatod a wifit, az nem fog "csak úgy" kikapcsolni, vagy, ha leállíttatsz egy alkalmazást a Robottal, akkor azt nem fogja a Robot magától újraindítani. Minden folyamatnak, állapotnak van egy kezdő és egy záró eseménye. Robotban mindkettőhöz készítened kell parancsot, hacsak nem "végtelen", vagy Robottól függetlenül bezáródó folyamatot szeretnél. Bár, ahogy nézem, leállítod és elindítod a Greenify -t, tehát az elv rendben lenne, csak nem tudom, hogy szegény Greenify mit szól hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák