Hozzászólok Aktív témák
-
Geri Bátyó
őstag
Ha jól értem, az esetleges problémát rég tudják és az Intel már az előző meghajtóval orvosolta, tehát sem a Microsoft, sem az Intel nem csinált problémát a felhasználóknak, csak az OEM-ek a fölösleges
tökölődésükkelszüttyögésükkel."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Azért vicces, hogy a Microsoft saját gépén sem települt még a frissítés. OEM-ek mi?
i53570-2x4GB-GTX1050TIWF2OC4|MSSURBOOK|IPP12.9|MIMIX2
-
snecy20
veterán
Coffe Lake-en is van gond?
Nekem a sajátomra, és még 1 másik céges Coffee Lake-alapú gépre felment simán. -
t72killer
titán
A zokninál gyakrabban csereberélt WDDM gyönyörei ugyebár, "kedves" mikroszopsz
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
-
cheatergs
senior tag
Haláli!
Mindig minden mindegy
-
DanD88
tag
Hogy lehetnek ilyen trehányul megcsinálva ezek a nagy win10 frissítések. Szinte biztos hogy utána szükség lesz egy tapipad, hdmi audió, realtek hangkártya, wifi - driver frissítésre. És mi van ha a gépem nem 2-3 éve készült hanem korábban, és a gyártót már hidegen hagyja hogy nálam valami épp nem/nem jól működik?
Várhatok hónapokat, míg a windows update-el lejön valami ami majd helyrehozza?
10/10
-
Clorf
tag
Érdekes az én "main" Kabylake-es gépemen semmi probléma, persze én azonnal felraktam a legfrissebb intel drivert.
Ellenben a "kis" Optiplex 3010-es gépemen elb'szódott a hang, úgy hogy eltűntek a speciális hangbeállítások (hangszín kiegyenlítés).
Megpróbáltam újra rakni a conexant drivert de sikertelen a telepítés -.-
"The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"
-
Ez elég kellemetlen melléfogás...
...még jó, hogy meghagytam a GTX 1050-et."Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Először megijedtem mikor a cikk címét elolvastam,aztán megnyugodtam mikor beleolvastam. Neked AMD -m van!
Tele vagyok!!!
-
válasz
Geri Bátyó #3 üzenetére
Fel sem dobja a frissítést, ebből gondoltam hogy blokkolva van. (Surface Book 1st gen)
És amennyire láttam redditen nem csak keleteurópai régiót érinti a dolog.i53570-2x4GB-GTX1050TIWF2OC4|MSSURBOOK|IPP12.9|MIMIX2
-
Dark Archon
addikt
Igen, jó esetben vársz és majd helyrehozzák, egyéb esetben tesznek az egészre. Aztán vagy sikerül valamit barkácsolni hozzá valakinek vagy nem. Tapasztalat.
De nem ez az első eset a történelemben, elég csak a megboldogult scannerek / nyomtatók esetére gondolni a Win XP időkben.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN
-
Egy megoldási lehetőség: az OEM drivert a "have disk" opcióval felül kell írni, kézzel megmutatva az Intel drivert. Ezután blokkolni kell a driverfrissítési automatizmust és vígan használhatók lesznek a későbbi Intel driverek.
https://coreinfinity.tech
-
Coffe Lake-re nálam simán felment. Ma reggel felejánlotta, leszedte, feltelepítette és végigment. Igaz nincs is telepítve semmilyen intel GPU és hang driver.
Szerintem ez a hiba csak notebookokon jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500
-
Polllen
nagyúr
válasz
AxBattler #10 üzenetére
Ha jól értem, itt csak az OEM-k fogtak mellé, mert hibás driver-ről még nem léptek tovább.
Az MS-nek ebben annyi szerepe van, hogy ezt már megjelenéskor is így kellett volna, nem pár nappal később, miután összeborult pár rendszer.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tibaimp
addikt
De tudtam, hogy ez lesz, vagy hasonló! Mondjuk nem volt nehéz kitalálni.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem eddig hibátlan.. Ami számomra a legfontodsabb hogyan kezeli a mobil processzorom. "i7 4980HQ" Eddig a legjobb Windows frissítés. Teljesen új telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Neeeeee, nekem most frissített.
-
tibaimp
addikt
Isten őrizz! De mindenesetre köszi a figyelmeztetésért
Másik fórumban be mertem írni, hogy én letiltottam az automatikus frissítést ezen a sz**on, és egyes fórumtárs szerint én voltam a ***.... (nem merem leírni, mert warn-t kaptam korábban....)[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
krystman
őstag
Én mindig bekapcsolom a 35 napos frissítés szüneteltetést a win10-be! Így ha ilyenek vannak akkor nem települ automatikasan.
-
Hátttööö... Dellről írok. Október 1-jei és 3-i dátummal jött ki egy rakás meghajtó (közöttük volt, amit változatlan verzióval, binárisan egyező telepítővel, csak új dátummal raktak ki újra, ez is megérne egy misét).
Az ominózus Intel UHD meghajtóból a 23.20-ast leváltották 24.20-asra. Telepítés, szép és jó. Windows 10 1809 viszont még mindig nem települ.
A cikkbeli linkről 25.20-as letölt, települ, hurrá.Windows Update a 1809-et még mindig nem akarja adni, viszont az Intel display driverből forrón ajánlgatta újdonságként a 23.20-ast.
(Azóta szerencsére észhez tért.)
A tej élet, erő, egészség.
-
tibaimp
addikt
válasz
Cickánykoma #24 üzenetére
OK, használd egészséggel!
-
-
ZuluMASTER
csendes tag
Nekem most fagyott romma a gepem.. Es eredetit hasznalok,64es professionalt. Mar senior supportossal chatelek vagy 1 oraja… Kaptam egy atmeneti rendszert toluk.. De a sajatom az meg perpill halott… Teljesen. Mindenem tiszta volt.. Volt virusirtom,nem is olcso… legujabb volt minden.. Es amen.
Minden publicitás jó, kivéve a nekrológot.
-
Locutus
veterán
6700k-ra minden gond nélkül felment tegnap, de nyilván mert az IGP-t nem használom.
A zbook i7-7820HQ-ra viszont fel sem ajánlja. Aminek igazából örülök, mert ennek eddig minden win10 updatenél szívás volt az intel driverrel. Ahogy a cikk is irja, a HP nem engedi (egyszerűen legalábbis) az intel driver telepitését, anélkül meg csak a gondok jönnek...
A legjobb az benne, hogy ha erre felrak a HP support assistant egy új intel drivert, akkor jön a win update, hogy felrakjon egy régebbit. Aztán újra a HP support assistant, és így tovább... Ha hagynám minden nap oda vissza telepítgetne a gép minden hülyeséget...Amúgy ja, egyértelműen az OEM-ek hibája, és nem az intelé, vagy a microsofté. A HP-ra zabos is vagyok emiatt, mert baromira nem olcsók a workstationjeik, aztán mégis ez a szívás van, a cikkből ítélve ráadásul simán spórolásból, meg mert hülyének nézik a usereket. Amikor a thunderbolt dockom szivat, arra is csak a vállukat vonogatják, meg mindenféle felesleges drivert telepíttetnek fel le.
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
őstag
2 Dell-re simán felugrott. Egy Optiplexre meg egy ősi Inspironra. Mindig várom, hátha javítottak a HDD-s teljesítményen
, mert saját pénzből tuti nem fogok SSD-t belerakni a céges laptopba, amúgy is ritkán kell, de jó ha van, más gépből kihulló felesleges meg még nincsen
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Pécsi gyerek
addikt
Van egy asus P5L-VM 1394-es ezeréves lapom,c2d E4600,4 Gb ddr2.Win7 volt rajta, gondoltam felrakom a win 10 et.Telepítés elején ki írta hogy nem fog megfelelően működni mert a hang nem lesz kompatibilis a win 10- el.Utána olvastam írták egy forumon hogy figyelmen kívűl lehet ezt hagyni.Felraktam,hiba nélkül telepűlt minden jó azóta is😀Van még egy g31 es 775- ös lapom, xeon e5440- el,azon nyavajgás nêlkűl felment,és nincs hiba.A b250- es,és a h110- es lapomban g4560 van,azok se nyavajogtak semmiért,és hibátlanúl mennek.Ami feltünt,mert mindig valamimet eltüntette,most ez is kimaradt,és gyorsabb volt szerintem a frissítés is.Végre nem panaszkodom.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
t72killer
titán
válasz
Dragon3000 #38 üzenetére
Még ha csak azt törölné...
Apropó, a M$-tól letölthető ISO-kat frissítették már?
[ Szerkesztve ]
-
ZuluMASTER
csendes tag
A support vakarta a fejét... 5óra szopás... Asus GL702VM.
Minden publicitás jó, kivéve a nekrológot.
-
Imifej
aktív tag
Két AMD-s, és két Inteles gépre felraktam, és három gépen nem megy az éjszakai fény.
Marantz PM7000N, Asus Xonar Essence One, Wharfedale Diamond 8.2
-
t72killer
titán
válasz
Dragon3000 #45 üzenetére
Csoportházirend-szabályok? Mondjuk úgyse úszom meg, h újra végignézzem az egészet...
-
Mi az a Win10?
A politikai korrektség szép lassan romba dönti a világot
-
Jesus_Shaves
tag
Mekkora party lehet most a Linux topicban
Hozzászólok Aktív témák
ph A hatodik generációs vagy újabb Intel processzorokra nem települ automatikusan, nem jól működik ugyanis a Santa Clara-i óriáscég audió meghajtója.
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple garanciával, mélyen ára alatt
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, FULL CTO magyar billentyűzet, i9/32RAM/1TBSSD/Radeo560X
- LEGJOBB ÁR! Eladó WINDOWS 10 PRO/HOME licenszek garanciával
- LEGJOBB ÁR! Eladó Microsoft Office 2013/2016/2019 Pro Plus licenszek garanciával
- GTX 650 1GB GIGABYTE OC
- Macbook Pro 13 2017 non Touch Bar, i5, 8Gb RAM, 128Gb SSD, UK, kis (?) hibás
- 6db MSI RTX 3070 Bányász Rig | 380 mh/s | Garanciális Bányász Rig!
- USB-C HUB Verbatim USB-C Multiport HUB USB 3.1 GEN 1/ 2x USB 3.0/ HDMI/ RJ45
- Xeon x5672 + ASUS P6T Deluxe V2 + 12GB (6x2) 1333 DDR3 ECC
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest