- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz ToniSoprano #21049 üzenetére
Ez meg inkább android hiba, előző telefonom is ilyen volt...
Amikor bekapcsoltam az adat forgalmat, nem volt, csak ha repülőbe raktam, majd vissza...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ANDROID???
addikt
válasz sajti_pajti #21030 üzenetére
A szervizes kicsit el van tájolva, így nem beszélhet egyértelmű panasz. Westendben történt? Ott velem ezt csinálták, bosszantó... Kérd a cserét szerintem, ne fogadd el a szervizt, mert sok lesz még a bosszankodásod... Tudom velem is ez volt, ezt képesek addig művelni amíg hagyod, és kihasználják hogy szervizelhetik, holott egy tel cseréje nekik nem tétel, mégha egy asusról vagy még drágábbról lenne szó, de képzelem, hogy mekkora költség nekik egy alca...
-
DoctorJekyl
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődöm, sikerült e valakinek a Alcatel OT995-öt valahogy összehozni és jól működtetni a Sony Ericson MW 600-as Bluetooth headsettel? Van e valamilyen segítség a headset támogatására ezen a telefonon?
-
MurdR
veterán
-
törölt tag
Gondolom, Neked is.. Egyébként az a minimum,hogy off-ba teszem.. Akármennyire is unalmas, azt azért hozzáteszem(bár szerintem mondtam...) Ilyet ököllel még nem láttam!! Leejtve, autóval átmenve..egyebeket igen. Ököllel még nem. Ezért maradt ez meg nekem ennyire.. Félelmetes!
-
siskad
őstag
Ha unalmas akkor hagyjuk az egészet.
-
trebrona
nagyúr
válasz siskad #21055 üzenetére
Ezt miből gondolod? Én is az vagyok... Vagy én nem vagyok elég aktív, és nem jelentem be, hogy megyek nyaralni pl.? Vagy, hogy feltettem egy CM témát, és ezzel főztem egy új Rom-ot? Pfff
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Freddy420
csendes tag
Ezt itt találtam a topicban:
(VG/PG)
Ízbajnok 30% 70%
Egyensúly 50% 50%
Füstbajnok 70% 30%Ez tényleg így van?
-
313313
addikt
válasz gabor_b #21070 üzenetére
Ezt neked kell tudni.
Alap járaton root jog kell és root expoler vagy bármi hasonló, amivel belenyúlhatsz a romba...
Nekem ha a toucbpal bill vagy a beállítás varázsló (ez állandóan futni akar gyári romon...) törölve vagy fagyasztva volt, akkor indult mindig újra első bekapcsolásnál.
Megoldás olyan romot kell flashelni, amibe ezek benne vannak és nincsenek fagyasztva....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
enzahobi
aktív tag
Mindenkinek kellemes estét!
Frissítettem a dropboxomat, felkerült pár újdonság, amik közül egyet emelnék ki:
XThemeEngine -ami egy újjabb modul az xposed framworkhöz.
Mire jó? -lehet vele skineket telepíteni a legtöbb ics/jb romra. Az alcán is remekül működik, szépen lehet vele témázgatni. Csak az alcatel ficsőreit (pl statbar kapcsolói) nem lehet szépitgetni vele, mivel még nem készült speciálisan a mi telónkra szánt téma.
Amiket eddig találtam, nem rosszak, a legtöbb cm9/10 es skin "portolata".
Dropboxomra is felkerült pár ilyen skin, ill az engine is.
Innét vamnak:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2240180http://androidfilesharing.com/sharing1/data/public/4c72b5.php#0
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a készülékemmel, hogy havonta-kéthavonta csinálni kell rajta egy gyári beállítás-visszaállítást, mert gyakorlatilag használhatatlanná válik, annyira belassul. Valaki tapasztalt hasonlót?
Egyre jobban gondolkodom valami főzött romon. Érdemes emiatt próbálkozni vele? Illetve lehetne így többet kihozni a telefonból? Gördülékenyebb lenne esetleg? -
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok! Mik a gyermekbetegségei ennek a szériának?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
siskad
őstag
válasz CsIrKeRaToR #21077 üzenetére
Gps hiba, nem a legjobb a kamerája, mondjuk ez nem hiba. Mostanába elég sok olyat látok hogy a belső két gomb csak nagyon halványan világít. De erről Nagya-t kellene megkérdezni pü ben.
-
helixP
nagyúr
válasz CsIrKeRaToR #21077 üzenetére
Ha belehúzol, és állatorvosi lóként minden típusbetegséget megkapsz (amire azért túl nagy esély nincs), akkor GPS-gondok, 3G-találási probléma, recsegő keret, alulról bevilágító gomb-világítás, esetleg recsegő hangszóró.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz helixP #21079 üzenetére
Én hozzátenném még -bár lehet, hogy egyedi volt nálunk, amiért eldobtam a gyári ROM-ot- hogy a tárcsázó igen sokszor vacakolt. Rábökött a feleségem a Telefon ikonra és volt hogy brahiból lemértük 1:43 alatt jött elő a tárcsázó.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
siskad
őstag
válasz Milestone2 #21081 üzenetére
Igen, igazad van. Nekem is volt ilyen. Én is nagyrészt ezért cseréltem le a gyári romot. Már nagyon elegem volt ezekből a belassulásokból.
-
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #21081 üzenetére
Ja hát én nem is feltételezem a gyári romot
Nem is t'om, mihez kezdek a tabletemmel, amire nincs custom Rom
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz helixP #21083 üzenetére
Nem volt a szövegben hogy gyári, igaz az sem hogy az...
Na jó, nejemnek sem Brand name tabletet tudtam venni, még a root-ot sem lelem hozzá, nemhogy custom ROM-ot...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Nagya21
addikt
válasz siskad #21078 üzenetére
HAli!!
A 3G problémárol nemtok nyilatkozni, mert nincs előfizetve mobilnetem (akkor is be kéne jönni a jelnek, ha csak simán bekapcsolom az adatengedélyt, meg a wcdma-t??, mert nem jelzi ki a 3G-t)
Most minden jó rajta 4.04-el müködik úgy ahogyan kellet volna az 2.3-al.
Van hívókép, GPS is jónak tünik(du tesztelem 160km-en keresztül, majd megirom),akksi sem merül jobban.
MINDEN SZOLGÁLTATÁS JÓL FUT RAJTA
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
siskad
őstag
válasz Nagya21 #21085 üzenetére
Na akkor sikerült megcsinálni valamit a szervízeseknek. Haladás. Gondolom t-s vagy ott amúgy nem mindig a legjobb a mobilinternet. Nem tudom hogy ha nincs mobilinterneted akkor is ki kell e jeleznie neki. De ha t-s vagy akkor szvsz ne foglalkozz vele. Örülök ha mostmár hibátlan a telefonod.
-
Chris78
aktív tag
Érdekes hibàt észleltem. Ha leteszem a telòt az asztalra akkor a 3g hàlòzat tök jò 2-3 térerő (telenor). Viszont ha kèzbe veszem azonnal ugrik a 3g és jön a gprs ami persze dög lassú. Màsik telòn (xperia j) tökèletes a 3g. Lehet allergiàs ràm? Vagy csak azèrt mert közel lakom Pakshoz? Na és persze a gps sem megy rendesen mert lefagy.
[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy egyszer csak kiírta a telefon, hogy helyezzek be memóriakártyát. Egyszerűen nem ismeri fel. Beraktam másik telóba de abban meg jelszót kér a memórikártyához, pedig biztos, hogy nem jelszavaztam le.
-
ToniSoprano
addikt
válasz Chris78 #21089 üzenetére
Gondolom azért, hogy kevés legyen a fejre ható sugárzás alulra tették az antennát és a kézzel árnyékolsz, ha fejjel lefele tartod vszinűleg javul a térerő . Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor a legjobb a térerő, ha vízszintesen tartod, és balra vannak gombok és jobbra a hangszóró. Legalábbis nekem a Wifinél így van.
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
-
Chris78
aktív tag
válasz ToniSoprano #21092 üzenetére
Elforgatva tènyleg jobb.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
ToniSoprano
addikt
válasz makaay2 #21096 üzenetére
Próbáld ki más kártyával ugyanezt írja e ki. A legjobb a térerő ha vízszintes helyzetben a jobb kézzel a hangszórónál fogod meg a telót, mondjuk a lapozáshoz a bal kezet kell használni. Ezzel a technikával, még a teraszon a lépcső alatt is gyors stabil volt a net, pedig ott a tablet már szenvedett, instabil volt.
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz siskad #21078 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Barátnőm telója elég sokszor életre kell,a szó szoros értelmében. Felhív valakit ír valakinek valamit....stb. software hibák. Egy főzött ROM segít ezeken? ICS-t lehet rá rakni egyáltalán?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
ORCA58
addikt
válasz CsIrKeRaToR #21098 üzenetére
Gyáril ICS frissítés is létezi, de van olyan széria ami nem frissíthető. Főzött viszont több is van. Olvasd el a mélyvíz összefoglalóját.
-
siskad
őstag
válasz CsIrKeRaToR #21098 üzenetére
Szerintem először wifin frissítsd ics-re és ha úgy se jó akkor valami főzött romot próbálj ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs