Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityulee™
tag
úgyvan, hajrá Jobs! vesszen az Adobe, de legalább is pusztuljon a (procit100ontekerő megamúgyistökbugos) Flash!
flashblockert minden böngészőbe!
huhh
-
Penge_4
veterán
Na kijött egy újabb Flash Plugin 10.0.45.2 verziószámmal.

-
válasz
attila9988
üzenetére
Tanuld meg használni a szerkesztés funkciót! Ha 5 percen belül válaszolsz több embernek, azt egy hsz-en belül tedd.
-
Wolverine
félisten
válasz
attila9988
üzenetére
Normális esetben nem, de ez így kissé floodszagú...

-
attila9988
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Miért mi a baj?
Különböző embereknek válaszoltam különböző kommentekben. Az baj? -
westcoastog
veterán
válasz
attila9988
üzenetére
Gépem az adatlapomon, amúgy úgy tűnik megtaláltam mi okozza a hibát, ha a flash playerben kipipálom a hardware acceleration-t, akkor tud teljes képernyőre rakott videók alatt meghalni, ha nincs bepipálva akkor jó. Készítettem is róla telefonnal videót amint megfagy a gép.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
attila9988
üzenetére
Esetleg a szerkesztésgomb használatát kipróbálhatnád

-
csibor
addikt
válasz
attila9988
üzenetére
Ubi alatt alapból nekem is kivan kapcsolva a flash,nagyon belassul,GeForce Go 6100-val nem igazán szeretik egymás társaságát.
-
attila9988
őstag
Steve azért annyiban lódít, hogy valsz azért sem támogatják a flash-t, mert konkurenciája a natív iphone alkalmazásoknak / játékoknak.
Kérdéses hogy érdemes -e beruházni egy olyan készülékre, ami csak belterjes formátumokat, és megoldásokat támogat, figyelmen kívül hagyva az interneten terjedő különféle megoldásokat. Pl egy Ipad -al "ami még sosem volt" (tényleg nem volt még hogy egy tablet pc szerű, és méretű médialejátszót adjanak aranyárba, amivel böngészni sem lehet, mert semmi sem támogat
) mit lehet kezdeni ilyen körülmények között? -
attila9988
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
tudom nem mac, de az én gépemet is sz_rrá fagyasztja ez a nyamvadt flash,
Vagy iszonyatosan lassú géped van (pl atomos méregdrága netbook gagyi) vagy valami gond van a rendszereddel, esetleg mindkettő fennáll, de nem hiszem hogy a flash plugin kinyírná a gépedet.
-
attila9988
őstag
Na majd én is elnézést kérek a főnökömtől ha nem végzem rendesen a munkám.... de szerintem másnap már nem kellene dolgozni menni..

Felsőbb körökben persze ez nem így megy..... Eltapsolok milliárdokat, aztán legfeljebb lesz belőle világválság... kit érdekel. Majd megfizetik a kisemberek..
-
Nem akarom bántani az Adobe-t, de az a helyzet, hogy azért tudott ennyire elterjedni a flash, amiért a gyémántgyűrű, meg a csillogó cuccok. Mert hát csillog

Az ember már csak ilyen, bevállalja a szépséget a praktikusság oltárán.
Ami nem baj, csak közben törekedni kéne arra, hogy stabil is legyen a dolog. -
azbest
félisten
tapasztaltam már, hogy kifekszik a böngésző a flashnek hála...
nemrég a windows live messengerem pörgette maxon egyik magot... az aljában megjelenő flash reklámnak hála.Steve azért annyiban lódít, hogy valsz azért sem támogatják a flash-t, mert konkurenciája a natív iphone alkalmazásoknak / játékoknak.
-
westcoastog
veterán
tudom nem mac, de az én gépemet is sz_rrá fagyasztja ez a nyamvadt flash, vagyis nem fagyasztja csak iszonyat lassan reagál az os, annyira belassul hogy resetelni kell , pl youtube-on ezért nem rakok ki videót teljes képernyőre mert megakad a kép, kicsit még megy a hang, aztán eltűnik a kép és ennyi..
-
bjay
csendes tag
na és hogy áll ez a Stevie fiú Adobe-vallása?

-
floatr
veterán
Az Adobe mostanára érte magát utól erőforrások tekintetében. Annyi projekten dolgoztak egyszerre, hogy nem is csoda, ha el voltak veszve. Mondjuk azt nem igazán értem, hogy miért nem szervezték át a dolgaikat.
Saját szoftvereikkel kapcsolatban egyébként lehetnének hasonló meglátásai ennek a tuskó Jobsnak.
-
Penge_4
veterán
"az Apple ikonikus vezére úgy látja ugyanis, hogy az Adobe fejlesztői „lusták”, és bár „izgalmas dolgokat hozhatnának létre, ezzel szemben nem csinálnak semmit.”"
Végre valamiben egyetértek Steve Jobs-szal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"illetve „a Macek túlnyomórészt a Flash hibái miatt fagynak le”"
Az viszont már gáz, ha egy Flash plugin képes egy OS-t megfektetni.

"ha a múltban ilyen esetek fordultak volna elő, a termék sosem tudott volna ilyen széles körben elterjedni."
Ó, hogy nem szakadt rá a plafon.

Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) mit lehet kezdeni ilyen körülmények között?