- Problémás a kék szín megjelenítése HDR tartalmakban az OLED kijelzős iPadeken
- Apple notebookok
- Hamarosan érkezik a Philips legolcsóbb OLED tévéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
-
Vigor - Alig egy nap múlva PC-n is elérhető lesz a korai kiadás
gp Néhány év késéssel újabb platformra is megkapjuk a játék early access változatát.
-
Dobta a zoomkamerát az új Sony Xperia 10
ma Az Xperia 10 VI megegyező méretben, de friss dizájnnal, erősebb hardverrel és újragondolt kameraszettel mutatkozott be.
-
A streamingszolgáltatások összecsomagolása lehet a következő divat
it Ezúttal a Comcast kínálná egyben a Peacock, Netflix és Apple TV+ streamingszolgáltatásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adlersson
aktív tag
Ahogy olvastam, rendkívül igényes növény, folyamatos hűvös időt (5-25 fok fajtától függően), árnyékot, vizes talajt igényel, magról szívás szaporítani, a legtöbb tradicionális fajta, pl. az írásban említett mazuma és misho különösen fogékony különféle fertőzésekre is, előbbi ráadásul évekbe telik, mire beérik. Szóval ezek tükrében nem tudom, mennyire lehet iparosítani, sokak kedvét szerintem már az is elveszi, hogy túl igényes, nagy kezdeti befektetést kíván, meg vannak "fontosabb" növények, amelyeket egyszerűbb termeszteni és gyorsabban hoz hasznot is.
Itt egy elég átfogó írás a termesztéssel kapcsolatban.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
adlersson
aktív tag
Hivatalosan előbb rárakod a wasabit és utána mártod bele a szószba, anélkül, hogy a wasabit belekevernéd, mert megváltozik az íze. Utána a szójaszósz lerázása nélkül, kicsit közelebb hajolva rakod az arcüregedbe.
De nem vagyok sznob, a legtöbb Japán se cerebrál szertartást sushievéskor, úgyhogy hacsak nem közvetlenül a séf előtt eszed, úgy tök mindegy. A rizst ízlés szerint adagolhatod, a levest meg a végén döntöd rá.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
adlersson
aktív tag
Hát, ha a sushinak büdös, halszaga, vagy egyáltalán szaga van, azt szerintem senki nem enné meg, úgyhogy ezzel a kizáró tényezővel nem vagy egyedül.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
adlersson
aktív tag
válasz #90088192 #24 üzenetére
Nem láttam még szardíniás sushit, polip / tintahal se gyakori. Tonhal, lazac, meg olyan halak, melyeknek nem tudom a magyar nevét a jellemző, ezeknek jobb esetben nincs szaga, főleg pár apró szeletnek nem.
Mondjuk a magyar halkultúra már egészen fiatalkortól hozzájárul ahhoz, hogy a legtöbb emberben undor alakuljon ki a halaktól, tengeri kütyüktől.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Jövő év őszén jön a Mortal Kombat mozifilm folytatása
- Problémás a kék szín megjelenítése HDR tartalmakban az OLED kijelzős iPadeken
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs