- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
nah akkor vissza fiber15-re... majdnem uaz mint a bronz
-
nagyúr
Most vettem vissza goldról silverre. Most meg gyorsabb lesz, mint azelőtt.
Lópikula ez a feltöltési sebesség.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
jozefgucci1
addikt
Ettöl függetlenül is kedden amint benn van a Tréhóm tőböl kivágom a UPC kábelt.Ez a (é nesetemben) 30/3 egy vicc.A t-nél legalább mindez optikán 25/12 aminek a fgele a garantált ,de az jön is tutira.Hiába a UPC hálózata felett eljárt az idő és ők későn kapcsoltak.Ennek a koax dolognak nem itt lenne a helye.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
BiP
nagyúr
Bakker, 1 hete kellett volna szerződnöm. Akkor hűségidő nélkül, most meg csak majdnem másfél év hűséggel vehetek
jozefgucci1: sajna nálam nincs t-home-os optika, kérdeztem, pedig azt a nagyon kedvező akciót komáltam volna. Anélkül viszont drága a T. Kábelen pedig tudnák nyújtani a 25Mbitet - jó sok pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
A társasházi kedvezménnyel rendelkezőkre vonatkozik ez az akció? Szóval azt a csomagot is emelik?
Üdv. Core2
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Mi szegény DSL -esek meg csak bámulunk milyen sebességek mennek...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
domby
csendes tag
Pont most hívtam UPC-t, 6ezer ft-ért hozzák a 120 megabitet (társasházi kedvezménnyel). Yiháááááá!
-
Markoka1993
tag
Inkább nem mondok semmit a UPC-ről...
live gt: Markoka1993
-
veterán
válasz Markoka1993 #8 üzenetére
lol? ennek a kommentnek sok értelme volt!
Mi a problémád? -
Markoka1993
tag
válasz Neil Watts #9 üzenetére
Hmm... Kb egy fél évvel ezelőtt felbontottuk a szeződést velük, mert bekötettük a Digi-t, és már lejárt a hűségnyilatkozat. Bement fater lemondani a szolgáltatást, és a csaj közli hogy még van egy év. Nekünk nem adtak ilyen papírt, hogy még egy év van hátra, és a csajnál az eredeti példány volt, amit mi nem kaptunk meg. Ezért ki kellett fizetnünk a hátra maradó 12 hónapot ami 140 ezer forint volt. Nem értettük miért 140, amikor tv+internet volt 9 ruppó(9*12,000=108,000Ft). És a szolgáltatás sem volt mindig a legjobb. Sokszor megbontott a kapcsolat, nagy volt a pingem. Egy életre elég volt a UPC-ből
live gt: Markoka1993
-
g@bo
nagyúr
válasz Markoka1993 #8 üzenetére
emelés.... de egy vaskos torrent kifekteti az egész lépcsőházat. kocsogok.
de van 6000é ez: [link] 1 év hűséggel.
nem győzöm porba alázni a régi szolgáltatóm, aki 2 éve csak a seggit vakarja... fejlesztés az zéró.
-
juliabrilke
veterán
Nagyon helyes!
Egy kicsit lehet tenni azért, hogy az ügyfelek ott maradjanak náluk.
-
[balu]
tag
Normális feltöltés mellett még azt is mondanám, hogy jó.
-
BiP
nagyúr
Még csak most olvasom: [link]
Gondolom a kettőnek köze van egymáshoz -
Macilaci457
őstag
Késő, és nem menti meg őket. Nálunk egy évig húzták be a Digi-t, felkészülhettek volna rá, hogy sokan váltanak, erre a lemondós telefonon próbáltak (foggal - körömmel) először tájékoztatni, hogy ugyan azért amit most fizetek, adnának 4x gyorsabb netet. Addig nem volt gond nekik, hogy sokat fizetek...
És nekem is volt júliusig hűségem náluk, pedig decemberben lejárt, és nem írtam alá hosszabbítást. Valahogy mégis lett hűségem még fél évre (nem mint ha lehetne náluk 6 hónapra szerződni), de én csak utána mondtam le, így nem varrtak rám még ezreket.
-
Def26
félisten
-
ABee
tag
T-f*s nem akar ilyet csinálni?
-
janos1988
addikt
válasz Markoka1993 #10 üzenetére
Ez folotteb erdekes, ugyanis a felhazsnalt honapok utan kell pluszbe kifizetni a listaar es a huseg ideje alatti kedvezmeny osszeget. Hatra marado honapot nem kell kifizetni.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sbazsi
veterán
csak sajna náluk a fix ip cím nem divat.
ezért is jöttem el tőlük...
mert csak a upcbusiness-ben van fix ip, az meg horror áron van.
de még most is visszamennék, ha lenne, akár 1-2 eft/ hó áron is.
de ők tudják, nyilván jobb, ha másnál veszem meg, mintha náluk venném nem business szolgáltatásként, olcsóbban.ha már itt tartunk, hogy van épelméjű áron fix ip? jelenleg a TVnetworknél vagyok, de ha van olcsóbb...
-
Killing
addikt
Olyan jó lenne ha ez a sebességemelés a p2p-en is látszana. Hallod UPC?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
fpeter07
veterán
Hát nekem 4/0.25-ös netem van... 15/1.5 úristen...
-
Def26
félisten
Hát igen vidéken. Tudod, hogy van ez.
Kiköltözöl a nagy büdös városból vidékre, csendes, "illatos", 1db főúttal, paradicsom palántákkal, macskával, medence (felfújható) a kertben stb...
Internet, öhömm van Fiber meg DSL. Fiber nem hozza be az új utcába, mert itt nincs villanyoszlop. Föld alatt behúzta a kábelt az építtető de ezt nem viszi tudomásul a szolgáltató. Marad a DSL amit szintén föld alatt hoztak be, de a T-home legalább kijött és megnézte, hogy tényleg ott van e.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Killing
addikt
Nálad nem létezik priorizálás? De elég pofátlanok, ha kitöltesz egy tesztet, megmondják hogy neked melyik csomag lenne az ideális, és a kérdések között van hogy milyen gyakran használsz filecserélő alkalmazásokat.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
commanDOS
senior tag
Én örülök, hiába p2p korlát meg lassú feltöltés. Örülök, mert itt csak ez van, drágulni nem drágul és fél éven belül másodszor duplázzák a sávszélt és pár száz forinttal még olcsóbb is.
Sőt... 5megáról indult, amiről átálltunk 10megára, mert olcsóbb lett, aztán azt emelték 15-re és most 30. Mit akarjak még? digi vagy más szolgáltató ide a büdös életben nem jön.Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
sorak
csendes tag
Megjegyzem a szept. 1-től érvényes ászfben is maradt a korlát.
[ Szerkesztve ]
-
Mag__
tag
hehe....a Magyar ember sosem elégedett.... adnék nektek fibernetet ,na az az mi igazán nagy fos,drága is,és tré is.
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
negyedes
addikt
Jo lenneh a nalunk is bevezetnenek hasonlo emeleseket.
A digit meg ne emlegessetek.Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
aram01
nagyúr
qrva dsl is léphetne már
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Nordik
őstag
Remélem most már a T is lép valamit, mert 2 megás nettel 4ezerért szenvedek itthon...
Ráadásul az utcánkba csak a mi házunkba nem engedik bevezetni a UPC szolgáltatásait a lakásszövetkezet...Hihetetlen, hogy ennyire lekorlátozzák az embert még ebben is.
-
WonderCSabo
félisten
Ma teljesen meg voltam ütközve, hogy a szolgáltatásom neve miért változott chello silverről fiber 30-á. Most már értem, remélem a sávszél is nő minél hamarabb. Nincs vmi ütemterv, hogy mikor, hol növelik?
-
zuchy
őstag
Én elégedett vagyok vele. Annó 1Megás nettel kezdtünk, szinte semmi feltöltéssel, bronz csomaggal. Aztán megnövelték ezt 2/1-re, de neküknk valamiért nem állították át, egy kis utánajárással ez is megvolt. Majd egyszer csak lett belőle 4/1. Most meg 15/1,5. Ugyanazért a pénzért. Naná hogy örülök neki! Igaz a feltöltés igen szegényes, de nem nagyon szoktam felölteni...
PC-STYLE.hu
-
-
qdam
csendes tag
válasz WonderCSabo #38 üzenetére
Ezt UPC oldalrol másolom
"A fent látható új árak 2009. szeptember 1-től érvényesek, 2011. január 31-ig szóló hűségnyilatkozat aláírása mellett. A Fiber Power 15 és Fiber Power 30 csomagok 2009. szeptember 7-től érhetők el, a sebességnövelés ezeken az internet szolgáltatási csomagokon a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra." -
RapUGround
tag
Ez az emelés kizárólag az UPC chello csomagokat érinti? Meg csak fiber? Nekem az UPC telekomtól van net. Nekem Gold csomag van. Errefele nem lesz növelés? Amúgy igazából a dsl hátránya nem jön ki nálam, mert itt a telefonközpont 100méterre ahol lakom. Csak feltöltés kicsi, de az nekem nem gond.
-
HyP3b0y
senior tag
És ebből még 1 hatalmas sorminta...fizetek több ezreket azért a paraszt 8/akárhányas dsl-elért, örülök ha már 3.5 megjön...mostanában(érdekes most viher van) lemegy összesen 2re...Amikor haverral dumáltunk skype-on , mikor még ment a szökés elkezdtük együtt tölteni és neki csak 1 megás dsl-e volt, előbb láttam sokkal a részeket.Utána ő játsza ezt de úgy, hogy én 20perc volt míg leszedtem egy részt addíg ő 30mp alatt lekapta a digivel 20/10...míg megnézte persze 2x vissza seedelte
Vmit találjanak fel! Legyen olcsó, könnyen terjeszthető és gyors! 30km-re BP-től ez néha tud zavarni...főleg, hogy nem feltétlen tudom kiélvezni, hogy vidéki vagyok mert életem nagyrészét a smog-ban töltöm
Szóval ne sírjatok, hogy annyira kevés a feltöltés!!!
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
dezz
nagyúr
Na most akkor ez hogy van? Mert ugye a cikkben ez áll:
"Amint Szűcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója lapunknak elmondta: az előfizetőknél a maximális letöltési sebesség változatlan havi díj mellett legalább a kétszeresére, de az egyik csomag, a chello bronze esetében közel a négyszeresére gyorsul."
Akkor ez most csak azokra vonatkozik, akik jelenleg is hűségidőben vannak? Egyátalán, hogy hogy visszatér a hűségidő? Ráadásul 2 éves! Korábban úgy volt, hogy fél évben lesz maximálva hatóságilag. Látom, a szolgáltatók kibulizták, hogy minden maradjon a régiben... (Nyilván csak azért pampogott pár politikus, hogy betömjék a száját pár köteg húszezressel.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem is ez van, és ez 2500FT-ért.
Sokan szidták a Digit a minőség miatt, és tényleg voltak is komoly problémák az ismerőseim körében is. Szerencsére nálunk még soha nem ment el napokra, és megszakadni is csak párszor szakadt meg, a közel 1 év alatt.
Egyébként nem értem a fura szerződéslemondásokat sem a UPC-nél, én mikor bementem, készségesen segítettek az ügyintézők, nem volt semmi "rejtett hűség" vagy egyéb ökörség.
-
fatal`
titán
De jó annak, akinél van UPC. Itt csak PR telecom van meg DSL, fizetek havi 8 rupót a 6/1 megabitért. Vicc, de a DSL még ennél is drágább.
-
adam320
senior tag
Ilyet mér nem csinál a T-Home?
-
bpx
őstag
válasz RapUGround #42 üzenetére
a upc telekom az dsl, szóval azt várhatjuk (én is upc telekomnál vagyok), hogy itt emeljenek
mondjuk nekem 5mbit/768k-s csomag van, én ezzel bőven elvagyok, de ha már emelni nem tudnak a dsl miatt, akkor legalább árat csökkenthetnének, mert vicc, hogy máshol olcsóbban kapni az itteni csomagok többszörösét (persze, mit is képzelek én, méghogy árcsökkentés... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest