- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Valódi nem, de a tömörítést ismerve elég jól lehet belőle extrapolálni"
Az "extrapolacio" kifejezesnek jelen szovegkornyezetben semmi ertelme sincs, de nem, nem lehet ertelmes adatokat megalmodni, mert ha lehetne (foleg "eleg jol"), akkor az is resze lenne a tomoritesnek.
"a semminél azért jobbak ezek általában"
Hat, ez erosen izles kerdese, bar ez igaz az osszes ilyen "hangzasjavito" meg "kepjavito" algoritmusra: valamifele plusz torzitast hoz be, ami szubjektive vagy tetszik valakinek vagy nem, de informacioelmeleti szempontbol egyertelmuen csak rontanak.
DRM is theft
-
Buci21
addikt
filmezni annyit nem szoktam, zenét viszont hallgatok. A zene terét pedig egy jó hangszórópár sztereóban visszaadja... más nekem nem kell, 256 alatt MP3 szemétbe való, CD-t se csípem. Bakelit/Flac/320kbps MP3 szerintem...
Értem én, h "betippelhető" mi volt ott, és vissza lehet tenni valami hasonlót oda, de pont ugyan azt soha... Egy régi bakelites albumon úgy van rajta fizikailag minden rezdülés analóg módon, hogy egy jó lejátszóval azt fogod hallani, amit a stúdióban a keverőpult mögött ücsörgő emberke hallott és kevert fel. Nem kell kipótolgatni a hiányzó részleteket algoritmusokkal, a legszebb "algoritmus" a természetes/analóg módszer. Ha ez nem működik, lásd számítógép stb, ahogy a legtöbben zenét hallgatnak, akkor legjobb DAC mindkét oldalon (nyilván a stúdió cucca bőven észrevehetetlenül jó), de ami otthon van a cuccosodban, az költséghatékonyabb persze... És a digitális éterben pedig marad a FLAC vagy egyéb lossless, minél jobb minőségben. Szerintem ennyi a titok, és aki figyelve hallgatja a muzsikát, azt nem lehet vakítani/süketíteni némi digitális algoritmussal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest