Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
A legnagyobb grafikai fejlődés a fényen és az árnyékokon látható. Ha mögötted van a Nap, mondjuk egy naplementés időszakban/pályán, akkor visszatükröződik a műszerfalról és elvakít(hat). Nagyon sokat fejlődött a játék ezen része. A másik a fizika, sokkal természetesebb a kocsik viselkedése szerintem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
wolruf
őstag
Nagyon várom már a 4-et. Ezen a videón pedig pont egy Lotus Esprit van. Ez egy csoda
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
fatallerror
addikt
a bunyós játékoktól eltekintve ez az egyetlen játék amit sajnálok h nincs pc-re is
don't tell me what i can't do!
-
JoolsNOS
veterán
A kettő nekem szebbnek tűnt mint a 3. Érdekes. Mindegyik szép volt amúgy, de a törésmodell midegyiknél ugyanolyan "szép".
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
kapeti07
senior tag
Én is úgy láttam a videó alapján, hogy a 2 helyenként szebbnek tűnik. Nekem meg volt a 2 és a 3 is. A második rész annyira nem kötött re de mikor a harmadik rész demo-jával játszottam akkor leesett az állam. Gyönyörűek voltak a fények és az árnyak, meg persze a kocsik is. ma lehet letöltöm a 4.-ik rész demóját is hátha lesz újabb szerelem
Amúgy hihetetlen, de a 2 és a 4 is ugyanarra a "vas"-ra készült.
Xbox: kapeti
-
-
Revolit
senior tag
Mondjuk egy ilyen agyontömörített videón ilyen grafikai összehasonlítások kicsit viccesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest