Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Egy modulos dózer CPU, ezzel biztos hatalmas élmény lesz még a Chrome OS használata is...
Üdv, pengwin
-
nagyúr
mert? az asszony chromebookjában egy intel celeron N2840 vagy N2830 van, nemrég lett rá eol a chromeos támogatás, és nincs vele problémája.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
secretgarden
aktív tag
Nalunk ketto Chromebook van, egyikben egy Celeron N3060, masikban egy Celeron N4000 dolgozik, az elobbi korrekt es turhetoen hasznalhato, az utobbi pedig kifejezetten gyors.
-
0519
senior tag
A 296 x 206 x 23,5 milliméteres dimenziók és a 1,5 kilogrammos tömeg egy nagyjából 240 eurós hordozható számítógép esetében megszokottnak számít, ha viszont figyelembe vesszük, hogy az 1366 x 768 pixel felbontású IPS kijelző képátlója csak 11,6 hüvelyk, máris egy jó nagy krumplinak az új Chromebook, mint a legtöbb, hasonló képátlójú Windowsos konkurens.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
Shin Chen
tag
Nekem is fennakadt majdnem a szemem a CPU-n, de hát végső soron valahogy csak ki kell szórni a raktáron maradt darabokat
dikk...Azt már meg sem jegyzem hogy 15W a TDP-je milyen aksi lesz benne vajon
Egyébként chrome OS mennyi helyt foglal?
Nekem az ES1-132 ben a 32GB a windowsnak épp elég, de a frissítéseket csak pendrive segítségével tudom feltenni. A többi program meg megy a levesbe, nincs hely
(Igaz sikerült beleapplikálni egy 240es SSD-t, azóta valamivel kényelmesebb a téma."A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
nagyúr
nekünk egy powerwash után a 16GB-s emmc-n még maradt 9+GB szabad hely.
a cikkben vagy egy link a termékről, 3cellás ~4200 mAh-s akksija van. ennél vannak nagyobb akksival szerelt mobilok is, viszont ezek a procik tényleg nem esznek sokat, amíg netbook-ként használod, szóval ilyen felhasználásra az üzemidő reális. nyilván ha játszol rajta a google playről letöltött 3d játékokkal, akkor ez már nem feltétlenül lesz igaz.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
pengwin
addikt
Szerintem lehet azok erősebbek, elvégre van +30-40% órajel többletük. Az még Bay Trailnek is elég lehet, hogy verjen egy 1 modulos APU-t.
Ja, és mindezt fele ekkora TDP-vel érik el.Ha a teljesítmény elfogadható is lesz ezzel az AMD-vel, akkor azt az üzemidő sínyli meg.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Solten
őstag
Van egy ilyen keszulekem, egy kisse harmatos ARM-os Chromebookot csereltem le. Az asszony Acer Chromebookjaban levo N3060-nal furgebb. Az uzemido se rossz, meg tud lenni a 10 ora. Viszont kisse melegszik, az asszonye meg kb semennyire. A Chrome OS hasit rajta mint a villam. Azert a korrekt felhasznaloi elmenyhez kell a 4 GB RAM, 2-vel minek forgalmaznak ilyeneket...
(#6) Shin Chen: a cikk kisse helytelen, A4-9120C a chip, levettek a TDP-t 6W-ra. Kb az N3350-el van pariban.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
hallador
addikt
Mondjuk azt nem értem miért probléma a szerzőnek, hogy a gép, krumplihoz hasonlít esz részt, mert Windows-os konkurens ebben a méretben nagyon kevés van, másrészt a készülék elsődleges piaca az USA iskola rendszere ahol nem haj, ha masszívabb, mint az átlag notebook.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Ammonita6
csendes tag
Felejtsék már el végre ezeket a bulldozeres sz@rokat, de örökre. A drivertámogatásba beleölt munkaórákat meg átcsoportosíthatnák a ryzenes IGP-hez, jobban járna a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 6GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Asus játékra is,i7 5500u,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,12GB RAM,SSD,jó állapot,W11
- Asus játékra is,corei5 ,Geforce GT840M 2/4GB videokártya,12GB RAM,SSD,jó állapot,W11
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,16GB RAM,SSD,jó állapot,W11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest