Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balalev

    tag

    Xiaomi EU Dev telepítése:
    1. A Beállításokban a MIUI verziót nyomogassátok, ameddig fejlesztők nem lesztek. Majd a fejlesztői beállításokban engedélyezzétek USB Hibakeresést,illetve OEM feloldást, utána lehet nyitni (van ott még valami menüpont, amit el kell fogadni, nem emlékszem pontosan, most meg nincs már ilyen EU dev-en).
    2. Ezután a hivatalos MiFlash appal nyitjátok bootloadert, pár kattintás egész (minden adatot töröl telefonról).
    3. Miután elindul az újratelepített rendszer, megint engedélyezzétek az USB hibakeresést. Aztán mehet telefon kikapcs.
    4. Hangerő le + Power ameddig meg nem jelenik a Fastboot. Töltsétek le PC-re a Xiaomi drivereket, illetve egy ADB-t, majd csatlakoztassátok PC-hez telefont.
    5. ADB mappájában nyissunk egy terminált, és ebbe a mappába rakjuk be a TWRP recovery-t is. Majd beírhatjuk CMD-be: fastboot flash recovery RECOVERY.IMG (RECOVERY.IMG = Recovery fájl neve legyen)
    6. Sikeresen felrakta a TWRP-t, utána a letöltött Xiaomi EU romot fel kell másolni telefonra: adb push rom.zip /tmp/ paranccsal a /tmp/ mappába (ahogy látható a parancs végén) (ROM.ZIP = letöltött EU Dev rendszer neve).
    7. Ezután mehet kikapcs, majd Hangerő fel + Power. betölt a TWRP recovery, amihez jogot kér, jogot adunk neki.
    8. WIPE gombra kattintunk, formázzuk a DATA-t, ezután pedig Factory Reset-et végzünk ugyanitt a WIPE fül alatt (el kell húzni a lakatot jobbra).
    9. Ha ez megvan, mehet az INSTALL gomb, és ott megkeressük a felmásolt ZIP-et a /tmp mappában, és telepíthetjük. Amint lezajlott, emhet újraindítás.

    Ui1: Akinek nem működik az 'adb' parancs, különböző okoknál fogva, a TWRP-ben is fel tudja másolni az új ROM-ot számítógéphez csatlakoztatva, egyedül arra kell ügyelni, hogy még mielőtt formázunk, azelőtt másoljuk fel, és a TWRP Fájlkezelőjével másoljuk be a /tmp mappába a .zip fájlt.
    Ui2: Nagyon összecsaptam alvás előtt, de elég húzós napjaim vannak, bocsi. Ha nem világos sokaknak így, és van igény egy nagyon részletes leírásra, írok egy Logout posztot valamikor, (ha létezik még egyáltalán) képekkel, mindennel illusztrálva.

    ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3

Új hozzászólás Aktív témák