- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Brutál jó a végeredmény általában. Én az első számot veszem meg mindig dísznek. Általéban komplett front. Anno a daciat akartam megérdeklődni. MOndom egy 30ezret rászánok. A hivatalos oldal ködösített, aztán ki lett számolva hogy majd 300e a vége. Amúgy a minőség és a végeredmény tükrözi az árat, meg ha úgy veszed, hogy cigi helyett akkor ok.De bazi drága amúgy.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
looser
addikt
válasz JoolsNOS #6351 üzenetére
Őszintén szólva a hossza jobban aggaszt :-)
Fentebb említve lett a 158 számra való elnyújtás, az ~13 év. Nem tudom, annyit élek-e még :-))
De 1:8 az szép nagydarab lenne és egyébként hosszabb keresés után sem láttam a minőségre panaszokat, inkább, szállítás, vevőkezelés. Ez a ködösítés aggaszt kicsit és az is, ha most 3500 a premium, akkor az mennyi lesz 3 év múlva; mivel senki sem fog kiszállni, ha már csak egy visszapillantó tükör vagy egy fél küszöb hiányzik :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
JoinR
őstag
Időről időre feltűnnek ezek az előfizetéses ajánlatok, legyen az könyv, makett, akármi. Szerintem átverés és vásárlói szemmel nézve értelme sincs. Miért ne vennéd meg egyben? Azért, mert annyiért látnád, hogy mennyire drága. Ha meg bárki csak úgy tudna megengedni magának egy ilyet, hogy részletekben fizeti ki, annak meg amúgy sem egy felelős döntés egy ilyenbe belekezdenie.
Ennyi pénzből szerintem még ugyanebben a hobbikategóriában is sokkal több "örömöt" lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz JoolsNOS #6354 üzenetére
Arra meg ott a tamiya,ha valki csinald magad szereti Par honapja nezegettem a lego bulldozert az is 140-tol kezdodik asszem,akkor mar inkabb egy olyat.Azzal par napig el van az ember mire osszerakja,utanna meg jatszani is lehet vele mert taviranyitos(mobil app).
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
JoolsNOS
veterán
válasz Gubu0101 #6355 üzenetére
Az tény. Ennyi pénzért már egy xmaxx. Itt esetleg a lényeg az, hogy van akit "megfog" a "részletfizetés".
Amúgy ha magyarországra elér az újságos terminátor annak viszont nem biztos, hogy ellen tudok állni...[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
-
Skillet
addikt
A 12428-hoz összerakott akku nagyon jó lett. Sokat bír, tényleg masszív.
Az egyik rokon gyerek nálunk volt és brutál amit kapott szegény autó, de kibírta szóval tudom, hogy sokan lenézik, de szerintem nagyon jó kis gép. Már kintről sem olcsó, 40e Ft körül van. Anno kb 24e-ért vettem.
Alternatíva meg nem nagyon van, úgy látom.
Nem tudom más már mokolt-e vele ilyesmit, de hátha:
Ha ESC-t cserélnék (nem gyárira!), milyen távirányítót, ESC-t és servo-t ajánlanátok?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy kis alap RC gépem, de sehol nem találok hozzá li-po akksit, de nem is tudom hogyan keressek rá. Mindegyiknek más a csatlakozója.
A verdában van hely bőven 10cm hosszu is beférne
100x35mm a hely
Az alábbit szeretném cserélni:[ Szerkesztve ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
JoolsNOS
veterán
válasz Gomez1984 #6363 üzenetére
Ha lipoban akarsz gondolkodni: 2 cellás akksi lesz szzel egyenértékű. A csatlakozót úgyis át kell forrasztanod. Pl válassz xt60 vagy t-deans csatit. És inkább a gép odalán forraszt át. A lényeg, hogy kelleni fog hozzá egy balansz töltő, mert mással nem szabad lipo-t tölteni. És egy lipo őr is klleni fog, mert gyanítom a gépeden nincs biztonsági lekapcs a túlmerülés ellen.
Onnantól ezt írod a keresőbe: lipo 2s xt60, és jönnek is a találatok. Ha van 10 centi helyed akkor kb 3000 mah-ig jó vagy.[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Skillet
addikt
válasz Gomez1984 #6370 üzenetére
Én vettem aliról akkut. 3000mAh volt papíron, de fele annyit sem tudott gyakorlatban, mint a gyári 1500mAh-ás pakk.
Biztos vannak ott jó minőségű cuccok is, de szerintem lutri.Kérdés
A 12428 gyári táp (deans) csatit mire érdemes kicserélni? XT60?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
-
Skillet
addikt
-
JoolsNOS
veterán
válasz Skillet #6377 üzenetére
Eredetileg én is azért váltottam, de mindegyiknél lehet "állítani" egy kis trükkrel, hogy mennyire szoruljon. Meg kell kicsit szorítani fogóval adott részen és akkor sokkal lazábban szét fog jönni. Xt60nál is alkalmazható.
-
Gomez1984
aktív tag
Srácok
Kefés RC motort mivel érdemes tisztítani?
Kompresszor + WD40?
Vagy van valami speciális hozzá?7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Gomez1984
aktív tag
válasz Gubu0101 #6380 üzenetére
Köszi, esetleg még annyit hogy a villanymotort mivel kenjem alül felül a csapágynál tisztítás után? Annit olvastam hogy valami kis viszkozitású olaj kell de sehol sem találok konkrét típust.
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
JoinR
őstag
Ma egy kicsit olcsóbb dollár mellé az eddigi egyik legolcsóbb áron elérhető az Eachine EAT15 Banggoodon. Ha valaki akar valami olcsó csapatós autót, akkor ajánlom Van hozzá alkatrész, sok márkanév alatt fut, UDIRC, SG 1603 (meg mindenféle számok a különböző kasznikhoz).
Brushed EAT15
Brushless EAT15
Ez annyira nem akciós, de amúgy se vészes:
Olajos lengéscsillapítóYoutube Shorts eldönteni, hogy kell-e a brushless
Ha valaki nem szereti a Lancia Deltát, akkor fantasy kasznival pár dollárral olcsóbban lehet venni ugyanazt a technikát.
-
Gubu0101
veterán
válasz Gomez1984 #6381 üzenetére
Talan inkabb teflon spray-vel.A csapagyat ekkora meretben kicsit nehezkes kenni foleg,hogy le kell venni a porvedo gyurut amit nem tudok,hogy neked fem vagy muanyag a csapagyon.Ugy tudnad csak igazan bekenni.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Necronom
senior tag
Ne feledjetek el, holnap nyilt nap Tatabanyan egy jo kis RC-s talalkozora
Raadasul sok sok kerdesre a gyakorlatban kaphattok valaszt...
Kapunyitas kb 10 oratol!
Megkozelites: https://goo.gl/maps/JRG2t4y57X9creAs8
Ha tolteni is szeretnetek akksit, akkor halozati hosszabbito es eloszto jo ha van nalatok es persze szek + asztal (esetleg pavilon)[ Szerkesztve ]
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
peet137
tag
Az normális, hogy egy kefés szett hátrafelé lényegesen gyorsabb, mint előre? A távon a csatorna reverse-n van. Ha megfordítom a polaritást a motoron és visszaállítom a távon normalra, akkor előre lesz "gyorsabb", vagy a motor forgási irányától függ a sebesség? Egy monsterről van szó amúgy, ha előrementből hátramenetbe nyomom, szabályosan két kerékre áll...
-
Gomez1984
aktív tag
Én berendeltem egy UDIRC 1602
Kefementes motorral 2 akkuval volt 21.000 kuponakcióban.
Ahogy nézem ez is ugyan az a technika mint az eachine15 csak ehhez a szetthez adnak egy garnitúra slick gumit7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
JoinR
őstag
válasz peet137 #6386 üzenetére
Normális, sok ESC ilyen, a polaritásváltás + csatorna irányváltással lehet beállítani.
Persze előfordulhat, hogy a csatorna nincs kalibrálva, de egyébként a motornak általában mindegy, melyik irányba forog.#6387 Gomez1984: ahha, ugyanaz, elvileg az Eachine-hez is jár a slick. De a 21 ezer is nagyon jó ár, ha nem egyedi kupon, akkor beírhatod, hogy lehet annyira levinni.
[ Szerkesztve ]
-
Necronom
senior tag
-
peet137
tag
válasz Necronom #6389 üzenetére
De itt nagyjából 2x olyan gyors, mint az előre, gondolom, ez azért nem - csak - a kefepozíció miatt van. Ez egy alapmotor amúgy, de van itthon egy szerelhető kefés 17T-s is, nagy a kísértés egy tesztre Nem szeretném megsütni az ESC-et, mert ez vízálló, a százéves kefés szabijaim pedig - amennyire tudom - nem.
-
JoinR
őstag
válasz Necronom #6389 üzenetére
az egyik iranyba mindenkepp jobban szeret forogni, mint a masikban
Nem, mivel ha 90°-ban áll, akkor pont mindegy az irány, ezért is írtam, hogy általában, hiszen azoknak az RC-motoroknak - legalábbis azok az olcsó, nem állítható időzítésűek, amik nálam vannak - nincs jelentős orientációjuk. Viszont egy csomó ESC-m van, ami felezi a sebességet hátrafele. -
peet137
tag
válasz Skillet #6393 üzenetére
Előre kb 4 volt, hátra kb 6-7 terhelve. Motor nélkül egyforma 7V. Polaritás cserével elég jól megy. De kb 4 voltot benne hagyott a lipoban cellánként. Még bőven mehetett volna, de meg állt. Pedig lipo módban van, elvileg. Nem voltak fullra feltöltve az akksi, de ez akkoris gáz... Kb 10 percet ment vele. A bl szettjeim egy óra alatt merítik le.
[ Szerkesztve ]
-
peet137
tag
Kb 1000 mah-t vett ki a 4000es akksibol a kefés szett. 30-40C-s a cucc, lehet, h már kevés neki?
-
tvamos
nagyúr
válasz JoolsNOS #6351 üzenetére
O itt nem azt mondja, hogy olyan iszonytatoan jo a minoseg: [link]
Szerintem igy 300 ezer Ft. kornyeken, vagy felette, ne peregjen mar le rola a festek! Tekintve, hogy statikus model, igazan csak szobornak jo.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Gubu0101 #6345 üzenetére
Pedig lehet, hogy érdemes elgondolkodni egy micro crawleren. Pl. SCX24. Jön a tél, hosszú sötét esték, egy ilyen pici jószággal vidáman lehet csapatni a szobában. Pár konyvből, meg párnából lehet pályát építeni.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest