Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • motoflug

    őstag

    válasz Predator2 #5991 üzenetére

    Szia!

    Röviden: Tamiya DT-03

    Hosszan:
    Kb. 3 éve vettem egy Tamiya DT-03 Black Edition modellt, mert hiányzott a Tamiya összeszerelés-érzés, és akartam egy bohockodós buggyt, amire faraghatok egyedi beetle buggy kasztnit. Nem volt elvárás. Van pár másik RC autóm, egy LRP SC 4WD is, illetve volt még ez-az.
    Általában úgy nézett ki, hogy haverokkal kimentünk, állatkodtunk az LRP-vel, aminek minden alkalommal (!) az lett a vége, hogy ment vissza a csomagtartóba, mert eltört valami. Ilyenkor előkerült a kis cuki Tamiya DT03, amivel lehetett ugyanúgy nyomni, teljesen más az érzés a 2wd miatt.
    Eltelt kb. 7-8 alkalom, amikor a fenti jelenet ismétlődött meg és szépen lassan a DT-03 átvette a fő csapatós autó helyét. Ez a kis mócsing nem akar tönkremenni! :D Én aztán nem kímélem, reptettem már nem is kicsiket, érkezett már mindenhova, ketté is tört már rajta a kasztni nem is egyszer. Ehhez képest csak megy és megy úgy, hogy az LRP sírva irigykedve nézi, amit ez a kis jószág kibírt már. Most úgy állunk, hogy az egyik kb. 2méteres repülés után elrepedt a hátsó motortartó elem, ami még egyben van, és nem úgy tűnik, mintha szét akarna esni. Pótalkatrész berendelve. :)
    Abszolút nem gondoltam volna, hogy ez jó erre. Mivel az egyik havert meggyőzte a látvány, ő is rendelt egy ilyet, már kettő ilyen van a csapatban. Egy kollégának is építettem a gyereknek, ők sem kímélik, ott sincs semmi gond kb. másfél éve.
    Tisztában vagyok vele, hogy sem menetteljesítményben, sem formavilágban nem egyezik a fent említett Slash, vagy az én LRP-mel, de a röhögés meg ökörködés-faktort azt még talán jobban is tudja, nekem meg ez számít. :)
    Szóval én DT-03-at vennék csapággyal, távval, akksival töltővel kintről (EU) szerintem 60-70 körül meglenne tokkal vonóval. Neked kell összeszerelni, de én azt a magam részéről pluszban imádtam benne.

Új hozzászólás Aktív témák