Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Hali!
Vki nem tudja hogy lehetne pöpecül belőni az 1000hz-et, hogy 999-1000 között mozogjon?
Mar mindenfele progit kiprobaltam (usbmrs11, hidusbf), szerkesztettem az usbport.sys-t, de meg mindig 1-2000 között ingazik...
tud vki vmi frappans megoldast?
Előre is köszi! -
Tuncay
csendes tag
Helo, nekem egy logitech mx620 volt (tudom egyáltalán nem gamer egér, pedig elég sokat játszom) és 3-4 év után bekrepált, elkopott a gomb.
Most rendeltem interneten egy Razer Diamondback 3g-t ma jött meg. Kicsit szokatlan a fogása de nekem tetszik. Egyedül az nem olyan jó benne hogy az oldalsó gomb egybe van, nem pedig két külön gomb.... De ezt elég hamar meg lehet szokni. Kicsit fura volt amúgy jobbkezes egérről kétkezesre váltani de már a mai napon eléggé ráállt a kezem szóval sztem egy hét múlva már nem fog feltűnni semmi sem.
Btw, szerintetek a lachesis azon kívül hogy kurva drága miért jó? sztem a fogása is kényelmetlen.... -
mindfreak
őstag
Így van, de azt már nem lehet kapni, azért nem foglalkoztam a dologgal.
Tuncay: Örülök, hogy tetszik az új egered, de ez itt nem a Diamondback, se a Lachesis topic. Hamarabb kapnál választ, ha a megfelelő helyen tennéd fel a kérdéseid!
Mellesleg a Lachesis - a jelenlegi legjobb - lézeres egér, gondolom ezért is drága. Ami neked kényelmetlen, másnak még lehet jó. Nekem pl. a DB nem jött be.[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Egy DA már van a családban, átkozottul jó, és most hogy újítottam a gépem én is vennék egyet, de sehol nem találok fehér világításút. Van már itthon egyáltalán, lehet kapni valahol?
-
0karmacoma0
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg a Deathadderem. Soha nem volt még ilyen jó egerem, nem csalódtam benne. A görgővel viszont van egy kis prücök. Van neki egy egészen apró előre hátra mozgása, aminek köszönhetően előregörgetésnél csúnyán kattog. Ez garis probléma? Csak mert postán rendeltem és nem lenne jó(és olcsó), ha körberöhögnének miután visszaküldtem.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
CséZé
őstag
válasz 0karmacoma0 #1261 üzenetére
nekem nem kattog pedig már egy éve megvan
-
mindfreak
őstag
válasz 0karmacoma0 #1261 üzenetére
Nem tudom pontosan mit értesz kattogás alatt, de nekem is volt már egerem, aminek halkabb volt a görgője. Emiatt szerintem tuti nem fogják garanciában cserélni!
-
0karmacoma0
senior tag
Végül visszaküldtem. Nemsokára kiderül, elfogadják-e. Kicsit konkrétabban a probléma: A holtjáték miatt, mikor előre görgetsz, olyan mintha a görgő recéje megakadna. Ezért nehezebb előre görgetni és "kattog". Referenciaként ott van a hátra fele görgetés, ami szép halk folyamatos hangot ad, nem pedig szakaszos, hangos kattogást. Ha rárakom az ujjam a görgőre akkor tudom picit mozgatni a tokjában előre hátra. Szerintem ez egy 11k-s egérnél gáz. Rossz érzés volt megválni tőle, és visszarakni a régi egeret. Olyan mintha sohasem érnék az 1600 pixel végére. Minél többet használom a DeathAddert, annál jobban szeretem. Eszméletlen kényelmes és jó egér. A munkám miatt egész nap kattintgatnom kell, így nem mindegy mennyire finom az egér mozgása, és kényelmes a fogása hosszútávon. Nem mellesleg gyönyörű egér. A Mantis paddal igazi dísze lett az asztalomnak.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
gYaLo
őstag
Hellosztok!
Baloldali click-et hogyan lehet makrózni ?iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
gYaLo
őstag
-
whYz
őstag
hát azt ezzel nemtudod megcsinálni mivel ez csak ilyen primitív makrozásra alkalmas...
késleltetéseket kell megadni a lövések között és ugy talán menni fog
de ezt meglehet csinálni játékba is(cfg), de van ennek egy sokkal hatékonyabb megfelelője amit úgy hívnak hogy "garand script" vagy "klikkelő" -
Agostino
addikt
Üdv.
Az egerem mostanság elkezdte azt játszani velem, hogy amikor kattintok, akkor a gépnek már két kattintást küld el, ami iszonyat bosszantó tud lenni. Még benne vagyok az egy év gariban, ezért holnapután vissza is viszem, de nem igazán tudom mire számíthatok. Testvérem szerint - aki jobban benne van ezekben - több fórumon is találkozott a jelenség leírásával.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Madn!ght
addikt
-
whYz
őstag
nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal
a clickelő nem egy külső program amivel haxolod a codot, hogy gyorsabban lőjél hanem a játék egy bizonyos hibáját használod ki közvetlenül a játékból(semilyen program nem kell hozzá)
mondhatni hasonlít a felturbózott cfg-kre ami valaki szerint cheat valaki szerint a játék része
én azt mondom ez egy olyan játék amiben már természetesnek vehető akármilyen bug és mivel már soha nem fogják kijavítani egyiket se így meg kell tanulni együtt élni vele...na de ez már nagyon off
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nos bevittem ma a rágcsámat, ahol szó nélkül cserélték, 15 perc alatt végeztem, minden papírmunkával együtt.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
DroneZ^
őstag
válasz Madn!ght #1274 üzenetére
pfúú basszus, neked pont az egyik legjobb alaplapod van a frekvencia-vagánykodáshoz, nekem full 999-1000ren pattogott több egér is azzal az A8N-E-vel... bezzeg az uj gigabyte-om egy kalap kaki...
Szerintem huzogass ki mindenféle usb-t és csak az egér legyen benn és ugy tegyél egy próbát... vagy win reinstall, már bekoszolódtak a driverek![ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
RtK
tag
Hali! Milyen egerpadot ajanlotok ehhez a remek egerhez?
-
tomimo
csendes tag
sziasztok.
cserére érett a 3gombos logitech gőrgős powa egerem. razer deathadder-t, vagy razer copperhead-et válasszam ? még nem volt razer egerem, hamar meg lehet szokni őket ? egérpadom az razer exactmat.
köszi a segítséget.
üdv -
DroneZ^
őstag
válasz Madn!ght #1286 üzenetére
nem kavarhatna be a bill, dugd őket távol egymástol
SP2 integrált windows XP lenne a legjobb neki.
Ja de most jut eszembe hogy a Deathadder életbe nem fog neked 999-1000ren pattogni, inkább 900-1100 környékén fog járni...
MS3.0 tudta szépen megcsinálni nekem...“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Madn!ght
addikt
válasz DroneZ^ #1288 üzenetére
Teljesen jó lenne, ha 900-1100 között működne a mostani 1-2000 helyett...
Sp2-es xp-t tettem fel, meg az alap drivereket, de sajna kezdettol ezt produkalja. Vhol olvastam, hogy ha felteszem a razer drivert, belovom a dpi-t es a senset, majd uninstallom a drivert, akkor drivertol fuggetlenul megjegyzi a beallitasokat.
Igaz ez?Gyanitom, hogy a razer fele driver kavar be...
-
DroneZ^
őstag
válasz Madn!ght #1289 üzenetére
igen igaz, és felesleges 1000hz, összes profi játékos 500hz-en tolja, észresem veszed a különbséget... szoval szerintem told be 1800dpi/500hz-re, vezérlöpult egérérzékenység 3. pötty, minden pipát ki, uninstall driver, ujrainditod a gépet és tégy egy próbát... szigoruan SP2, az SP3 elront mindent...
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Rexdemon
aktív tag
Üdv!
Van egy deathadder egerem, eddig teljesen jól működött, de nemrég "megkettyent"; a glowing logo-t és a görgő világítását az isten f.. szerelméért sem tudom kikapcsolni.
Legújabb firmware és driverem van. (újratelepítés megvolt,nem nyert)Ötlet, tipp tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
DroneZ^
őstag
válasz Rexdemon #1292 üzenetére
sztem nincs szinkronba az egered a driverrel. Probald meg hogy a dpi-t allitgatod, és ha nemtapasztalsz változást akkor megvan a probléma...
Próbáld 1 másik géppel vagy ujrarakod a drivert és ne huzogasd ki/dugdosd át az egeret másik USB csatlakozóba... más tippem nincs.“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
gYaLo
őstag
Teljesen megvagyok elégedve az egerentyűvel ;) NAgyon kényelmes és pontos
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
0karmacoma0
senior tag
Na közben megjött. Elfogadták garanciális hibának. Sajnos használt termékre sikerült kicserélni. Tiszta karc a talpa, fel volt tépve az amúgy is összegyűrt szakadt csomagolás és ilyen
mocskos minden rés rajta. Tanulság: Ne rendelj az interneten semmit, vagy csak nagyon biztonságos helyről. (A vicc az, hogy 1m körül rendeltünk már a cégtől, és most raktam volna össze náluk az új gépem januárban) Amúgy változatlanul tartom, hogy ez a legjobb és legszebb egér a világon, de mint tudjuk a szépségért meg kell szenvedni.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
mindfreak
őstag
válasz 0karmacoma0 #1295 üzenetére
Mi az hogy a pénzedért lehasznált sz@rt adnak? :S
-
0karmacoma0
senior tag
Azt írták levélben, hogy azért bontották fel, hogy kipróbálják, nehogy rossz legyen. Csak azt nem értem akkor miért tépnék szét a dobozt(gondolom óvatosabbak lennének), miért van a külső csomagolás minden sarka benyomódva megszakadva és legfőképpen: miért tiszta mocsok az egér? Alapból azt sem értem, hogy ahhoz, hogy megnézzék jó-e a görgő miért bontanák fel a kis manualt és a lemezt tartalmazó zacskót is. Plusz a hátsó hosszabb talp keresztben karcos és van benne egy bemélyedés, ami szerintem rendszeresebb használatra utal. Nem hiszem, hogy alapból így szállítaná a Razer. Azt mondták, ha nem jó nekem kifizetik, csak nem tudom ez hogyan fog megtörténni az ország másik végéből.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
Madn!ght
addikt
válasz 0karmacoma0 #1297 üzenetére
pfff. Ilyet....! Sztem a bemutatódarabot nyerted meg amit atomra leharcoltak. Jobban tennéd ha telefonon kicsit beijesztenéd őket, hogy a fogyasztóvédelemnél panaszt teszel, ha nem új termékre cserélik ki.
-
mindfreak
őstag
válasz 0karmacoma0 #1297 üzenetére
Melyik bolt is ez pontosan?!
-
0karmacoma0
senior tag
válasz mindfreak #1299 üzenetére
Igazából eddig korrektek. Azt mondják, ha megadom a számlaszámom, kifizetik, és a visszaküldés költsége is őket fogja terhelni. Váltig állítják, hogy így kapták a disztribútortól. Nem akarom, hogy hitelrontásért engem cseszegessenek, ami persze abszurd, de ugye Magyarországon vagyunk. Az egyik nagyobb magyar netes üzletről van szó. A fórumukon nyitottam egy topikot, de azt 1 óra múlva már törölték. Gondolkoztam, hogy írok a Razer supportnak, mellékelve néhány fotót, és megkérdezem, hogy átvitték-e a gyárat Afrikába, hogy gyári homok van az egérben. Lehet a gyártási számból tudnának valamit mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest