Hirdetés

2012. február 7., kedd

(#30551) Francis89 válasza Herczi (#30550) üzenetére

Francis89
(tag)

A konzol azért van hogy használjuk. Nem egy hímes tojás :DDD
Természetesen meglehet hosszabbítani az életciklusát azzal , hogy nem játszunk egy cod szériával sem vagy a legegyszerűbb hogy be sem kapcsoljuk és csak nézegetjük ;] :P

Tudom , hogy most egy páran azzal a szöveggel jönnek, hogy ha majd beszarik akkor ne csodálkozzak semmin , Ezzel járt az hogy mertem játszani vele :DDD :DDD stb stb.

"Azon már nagyon nevetnék ha valaki estére betakarja , hogy véletlen se menjen rá egy pici porszem" :D :D

[ Szerkesztve ]

Egy ember elkezdte a hülyeséget a többi meg megy utána :)

(#30552) v4nd4l válasza Herczi (#30550) üzenetére

v4nd4l
(újonc)

Én pl. meg fogom venni a Red Dead Redemptiont PSN-ről, mert nagyon tetszik a játék. Mivel a gameshare jelenleg 2 gépre működik, nekem megér 4.000 Ft-ot ez a játék.

(#30553) nokia párti válasza Francis89 (#30551) üzenetére

nokia párti
(őstag)

"Azon már nagyon nevetnék ha valaki estére betakarja , hogy véletlen se menjen rá egy pici porszem"
Na, akkor rajtam röhöghetsz, ha nem játszok a PS3-mal, akkor mindig letakarom, hogy ne porosodjon.

Playstation 3 60 GB + Killzone 3

(#30554) Francis89 válasza nokia párti (#30553) üzenetére

Francis89
(tag)

:DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#30555) v4nd4l válasza Francis89 (#30548) üzenetére

v4nd4l
(újonc)

Nem az a baj, hogy használatba van az olvasó game közbe, hiszen minden lemezes játékhoz onnan veszi az adatokat a PS3. A fentebb felsorolt játékoknál nem csak szakaszosan, pl. pályák elején nyalja fel a gép az adatot a meghajtóról, hanem folyamatosan egész játék alatt össze vissza rángatja az olvasófejet a gép. Ez egyrészt zavaró hanghatásokkal jár, másrészről fokozottan igénybe veszi a meghajtót.

(#30556) benox98 válasza Herczi (#30543) üzenetére

benox98
(újonc)

Köszi! :)

Benox

(#30557) _Babilon

_Babilon
(újonc)

én is letakarom a kicsikét :DDD :DDD :DDD

PS3 - ra Fallout 3 eladó 3000-Huf ha valakit érdekel írjon.

(#30558) madgie válasza _Babilon (#30557) üzenetére

madgie
(VIP)

Miért, olyan csúnya? :DDD

(#30559) _Babilon

_Babilon
(újonc)

Nem, csak a port nem szereti :D szégyenlős :DDD

(#30560) Herczi

Herczi
(fanatikus tag)

Na csak úgy döntöttem megveszem a Battlefield 3-at, zavviról lesz, ha nem tudtok jobbat, bár kétlem, de nehogy elszalasszam életem lehetőségét. :))

(#30561) _Babilon

_Babilon
(újonc)

Zavvi hogyan küldi a cuccot? van postaköltség? illetve be tudod regelni a magar accountodra?

(#30562) Herczi válasza _Babilon (#30561) üzenetére

Herczi
(fanatikus tag)

1 GBP a postaköltség, előre utalsz. Utolsó kérdésed nem értem.

(#30563) _Babilon

_Babilon
(újonc)

Ugye van egy kód a tokban.
Ezt hozzárendeled a felhasználói fiókodhoz. De amiért a játék külföldi, attól függetlenül ez lehetséges? Mert munkatársamnak új fiókot kellett regelnie... Az övé Csehországból való

(#30564) Herczi válasza _Babilon (#30563) üzenetére

Herczi
(fanatikus tag)

Ha UK fiókod van nem gond, gondolom munkatársadnak US regje volt. Hogy magyar fiókkal működik-e az pasz, elvileg kéne sztem.

[ Szerkesztve ]

(#30565) _Babilon

_Babilon
(újonc)

Ugye az a gáz, hogy a mi régiónk még nincs rendesen bejegyezve :O
Szal elvileg UK fiókkal nem gond. Csak azért írok ennyi faszságot, mert gondolkodóba ejtettél ezzel a BF3-al. Nem tudod meddig lesz ez az ár, ill mennyi idő míg kiküldik?

(#30566) madgie válasza _Babilon (#30565) üzenetére

madgie
(VIP)

Már vagy két hete ennyi a zavvi-n. Nekem max egy hét alatt itt szokott lenni a csomag, most a game.co.uk-nál kíváncsi vagyok, mennyi lesz, onnan jön az L.A Noire.

(#30567) _Babilon

_Babilon
(újonc)

az elég jó.
Volt nálam kölcsön egy BF3 példány, de nem akartam beregelni a kódot, mert bolti volt. A singlit vévig toltam, de mély nyomot nem hagyott bennem. A multiról azt hallottam, hogy kicsit árkádos. Szerintetek milyen. lehet hasonlítani egy BC2-höz?

(#30568) k. válasza nokia párti (#30553) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Azért vicces, már ne haragudj.
Nagyon féltetted mindigis-emlékszem rá :D-, és elromlott.
Én ugyan 90%-ban blu-rayt nézek meg pendriveról sorozatot, de napi szinten megy a cucc, és szarok rá. 2 éve meg sem kottyan neki.
Nem kell foglalkozni vele, ne takard le, ez csak egy szaros gép. De komolyan.
Valahogy észrevettem-lehet lelki dolog és 150% hülyeség, de mind1-. Ha valaki jaj a kis picurka gépem jaj oda kell rá figyelni, legyen az akármi elöbb utobb elromlik. Ha leszarja, úgy használja mint egy gép, akkor kiszolgálja sokáig. :D

DANSZ!!

(#30569) Herczi válasza _Babilon (#30567) üzenetére

Herczi
(fanatikus tag)

Én csak COD BO-hoz tudom hasonlítani, annál jobb, több a tartalom, fejlesztések, fegyverek, pályák, járművek ugyebár. Meg nincs célrásegítés, COD-ba ha az ellen valami fedezék mögött van, akkor is érzem valamikor, hogy húz rá a kereszt, sokszor volt olyan, hogy épp szaladtam el pl egy kocsi mellett, nem is láttam, hogy van ott valaki, csak húzott a kereszt, oda nézek, bumm ki is nyírtam. BF-ben nincs ilyen, sokkal komolyabb játék.

Meg nem lehet olyan hamar megunni mint a COD-ot sztem, nekem már unalmasak a pályák, meg nem tom kb 20-30 óra alatt mindent ki lehet csutkázni a prestigektől eltekintve. BF-ben ez is tovább tart.

Szerk: [link] ez de LOL már, és nem a jó értelemben :DDD

[ Szerkesztve ]

(#30570) madgie válasza _Babilon (#30567) üzenetére

madgie
(VIP)

BC2-höz képest hol jobb, hol nem. A regenerálódó járműveket nem csípem benne, BC2-ben jobban kellett vigyázni a tankra, helire. Egyébként először Disabled-re lövöd a járművet, olyankor ég, nem tud rendesen mozogni és persze ne mis regenerálódik. Sajnos ennek a hátulütője, hogy simán kipattannak belőle még a robbanás előtt. Nagy előnye viszont a Jet megléte, én legalábbis nagyon szeretek repcsizni. A rombolási modell elvileg továbbfejlesztett, gyakorlatilag nekem a Bc2 szabadabbnak tűnt, a BF3-ban a közfalak alig rombolhatóak, vagyis inkább csak ott ,aho la készítők elképzelték. a Back to Karkand-os (DLC) pályákon már fejlettebb a rombolhatóság, de azok meg barmi nagyok (nekem nem baj).

Egyébként a BC2-ben talán csak a havas kis pályán volt CoD-os darálás, a BF3-ban a Metro nagyon ilyen, de például a Seine Crossing is elég csihi-puhi (viszont vannak nagyon jó és nagy járműves pályák is). Összességében nem rossz a BF3, sőt, viszont én még a BC2-vel se nagyon bírok konzolon, halálra idegesít a gamepad-es irányítás :)

(#30571) _Babilon

_Babilon
(újonc)

köszönöm a választ így már kicsit világosabb a dolog.
Én amit hiányoltam a szingli-ből az a terepharcászat. Többnyire a városira hajaz a játék és ott viszont a dara/fut/dara/fut játszik nagyobb szerepet.
Nagyon agyalok, hogy megvegyem e vagy ne... :F
A BC2 terepgrafikája fantasztikus szerintem a járművek rombolása is tűrhetően szimulációs. Nem tudom hogy űbereli e a 3. rész... :F :F

(#30572) jookomak válasza _Babilon (#30571) üzenetére

jookomak
(senior tag)

Ha egy adott hozzászólásra reagálsz, lécci használd a válasz gombot! Így átláthatóbb lesz a fórum

Eladó NFL Pittsburgh Steelers baseball sapka http://href.hu/x/gpnb

(#30573) _Babilon válasza jookomak (#30572) üzenetére

_Babilon
(újonc)

okok

(#30574) madgie válasza _Babilon (#30571) üzenetére

madgie
(VIP)

A BF3 single-je szerintem nagyon gáz, a multi teljesen más. Az, hogy übereli-e? Fene tudja. Papíron nagyobbak a pályák (ami azért csak papíron, mert általában az öt zászló eléggé középen van, a méretek csak a jetek miatt vannak kiterjesztve), fegyver és kiegészítő rengeteg féle van, és mindre külön-külön meg kell szerezni a holo-t, red dot-ot, stb, jármű szintén sokféle van.

Összességében talán azt mondanám ,hogy modernebb a BF3, de nem annyival jobb, mint ahogy be lett harangozva.

[ Szerkesztve ]

(#30575) _Babilon válasza madgie (#30574) üzenetére

_Babilon
(újonc)

A fegyverek kinézete és hangja még egy kérdőjel bennem :F
A szingliben ratyi a hang pl... Sok fegyver ugyan olyannak tűnik

(#30576) madgie válasza _Babilon (#30575) üzenetére

madgie
(VIP)

Fegyverhangok szerintem jobbak a BC2-ben, BF3-ban tényleg sok az egyenhang, de mondjuk egy G3 vagy USAS nagyon brutálisan szólnak. Érdemes az audio beállításokkal is játszani, sokan a war tapes-re esküdtek már a BC2-nél is (én nem).

[ Szerkesztve ]

(#30577) _Babilon

_Babilon
(újonc)

Vettem egy Hama mikrofon / mono fülest, hogy menjen battlefield 2-ben a teamspeak.
De nem működik. Tud valaki esetleg ebben segíteni, hogy hogyan megy? :F :F :F
A PS menüben kék pötty jelzi, párosdítva van és ennyit csináltam...
Itt a link, melyikről van szó
http://www.uhl-shop.de/images/24108_0.jpg

(#30578) Edgeri válasza _Babilon (#30565) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

A multi kódot UK-regnél ütöd be, majd visszalépsz a magyarba acc-ba és ennyi, játszható a multi.

Üdv, Edgeri

(#30579) dilipok válasza _Babilon (#30577) üzenetére

dilipok
(őstag)

[link] - hirtelen ezt talaltam. Nem tunik tul bonyolultnak ;)

Nem úgy értettem, hogy élőbe akarok gitározni, hanem hogy a játékban. De most mi? Venni kell gitárt az xbox-hoz hogy tudjak vele játszani??? - by Dave-11 -- Xbox Live ID: csatamaj0m, PSN ID: dilipok

(#30580) Edgeri válasza madgie (#30576) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Mind a kettőnél nagyon jók a hangok, de szerintem a BF3 simán leveri a BF2-t hangban. Elég jó hangszettel rendelkezem, érezhető a különbség. De ez csak az én véleményem :))

Üdv, Edgeri

(#30581) _Babilon válasza dilipok (#30579) üzenetére

_Babilon
(újonc)

Az igen. Na a JEWtube vidóira nem gondoltam :):)
Köszi a segítséget :K

(#30582) dilipok válasza _Babilon (#30581) üzenetére

dilipok
(őstag)

most nezem h neked is wireless van: akkor ez:[link]

[ Szerkesztve ]

Nem úgy értettem, hogy élőbe akarok gitározni, hanem hogy a játékban. De most mi? Venni kell gitárt az xbox-hoz hogy tudjak vele játszani??? - by Dave-11 -- Xbox Live ID: csatamaj0m, PSN ID: dilipok

(#30583) _Babilon válasza dilipok (#30582) üzenetére

_Babilon
(újonc)

Na így már teljesen világos. Az audioban nem állítottam be, az volt a gáz. :C

Ez most egyébként egész játék alatt be lesz kapcsolva és azt is hallják ha elfingom magam, vagy csak amikor megnyomok valamit? :DDD

(#30584) dilipok válasza _Babilon (#30583) üzenetére

dilipok
(őstag)

bizonyos hangero felett kapcsol be. A szintet be lehet allitani.

(#30585) Francis89

Francis89
(tag)

Én most fejeztem be BF3-ba azt a küldetést ahol repülővel kell ügyeskedni a levegőben.
Grafikailag nagyon szép ahogy indul az ember az anyahajóról meg az egész látvány.
3 próbálkozásra sikerült teljesíteni :D Igaz én hardon kezdtem neki :DDD

(#30586) nokia párti válasza k. (#30568) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Te még élsz? :D Én értem amit mondasz, és igazad is van, de kurvára nincs kedvem megint, 2 év múlva új PS3-at venni 50-60k-ért. Szóval kapja be a Sony, hogy nem tud tartósabb gépet csinálni ennyi pénzért. Nekem nagyon nagy csalódás ezen a téren a PS3, nagyon nem erre számítottam.

Szerk: Egyébként az "féltős dolog" max. pár hónapig tartott, de aztán eléggé intenzívan használtam.

[ Szerkesztve ]

(#30587) Francis89 válasza nokia párti (#30586) üzenetére

Francis89
(tag)

Eddig hány konzolod volt összesen ? :R :)

(#30588) nokia párti válasza Francis89 (#30587) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Ha csak a Playstationokat számolom, akkor csak 7, de volt sok Nintendo is.

(#30589) Francis89 válasza nokia párti (#30588) üzenetére

Francis89
(tag)

azok milyen szériák voltak ? :R

[ Szerkesztve ]

(#30590) nokia párti válasza Francis89 (#30589) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Abból csak 2db. Volt egy CECHL04 FAT 80 GB, ami 2,8 évet ment, aztán beszart, most pedig van egy CECHC FAT 60 GB ami 14 hónapos mindössze, és hibátlan kop-kop-kop, legyen is még jó sokáig, mert úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére.

(#30591) madgie válasza Edgeri (#30580) üzenetére

madgie
(VIP)

Superlux HD668B füles, Yamaha RX-V371 erősítő & JBL SCS-178 5.1.
Relatív jó azért az én hangcuccom is ;)

(#30592) supercow

supercow
(senior tag)

Előrendelt játékot aznap kapom meg vagy aznap postázzák, amikor nekik megérkezik? Konkrétan http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/kingdoms-of-amalur-reckoning-ps3-ps3 elvileg holnap, de az EU megjelenés elvileg feb 10 és itt azt írják hogy Érkezés ideje: 2012.02.07 vagyis akkor lesz raktáron.

http://www.rongo.hu - belföld, informatika, bulvár stb. hírek

(#30593) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

Na vasárnap óta én is PS3 tulaj lettem.... elég volt Xbox-ból :U

Uncharted 3. van a géphez ..érdemes belevágni 3.ba vagy előtte inkább ki kéne pörgetni az előző részeit? nagyon suta lenne így a sztori ?

GOW3 meg GT5 már zavvin megvettem.... majd csak ideér

EVO & STi power

(#30594) DM-Fan válasza Mappa (#30593) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, szerintem azért volnának sötét foltok, ha nem játszottál az első két résszel. Eléggé arra épül, csomó visszautalás van, nem lenne világos a karakterek egymás közötti viszonya. Célszerű sorrendben végigjátszani őket. Persze önmagában is élmény a játék, de a story nagyon sokat hozzátesz a dologhoz, az viszont csak sorrendben alkot teljes képet.

Get Moded!

(#30595) k. válasza nokia párti (#30586) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Hajaj.
Csak mostanában Blu-ray lejátszónak/szobadísznek van használva a ps3, igy aztán nem igazán írok ide, nem lenne miről. Utoljára komolyan augusztusban játszottunk vele a telken, haverokkal GT5-el. Azóta alig. :D

Sajnos ez a generáció nem sikerült a legjobbra-bár én lekopogom, tényleg semmi baja!-, de remélem a következő jobb lesz. Már csak azért is, mert majd vennék idővel. :D

DANSZ!!

(#30596) Mappa válasza DM-Fan (#30594) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

aprón kívül van még valami hely ahonnan belehet szerezni, akár használtan / vagy csere alapon jó kis gammákat...

azért vicc hogy aprón egy GOW 3 GT5-ért elkérnek 5-6k ... én meg most vettem meg 5400 zavviról

EVO & STi power

(#30597) DM-Fan válasza Mappa (#30596) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen: www.jatekaim.hu. Ha itt nem találsz olcsón, akkor sehol. Az Uncharted 1-2 úgy 2.500 Ft és 4.500 Ft között elérhetők.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#30598) Mappa válasza DM-Fan (#30597) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

köszi szépen

EVO & STi power

(#30599) Edgeri válasza madgie (#30591) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Valóban korrekt összeállítás :C
Nekem RX-V467-es Yamahám van, egy Roth audio Oli 3-as rendszert hajt. Ettől függetlenül nekem a BF3 effektjei kidolgozottabbaknak tűnnek, de lehet, hogy ez csak nálam van így :K

Üdv, Edgeri

(#30600) madgie válasza Edgeri (#30599) üzenetére

madgie
(VIP)

Az effektek talán igen, de fegyverhangokról volt szó, az nekem annyira nem jön át (kivéve az említett példákat). Persze nincs kizárva, hogy mondjuk War Tapes beállításban jobb a BF3, a BC2-ben az nekem túl "sűrű" volt.

(#30601) dhcodoki

dhcodoki
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Milyen játékot tudtok, amit ketten lehet játszani.
"Lara Croft and the Guardian of Light" nagyon tetszett. Próbáltuk még a "Dungeon siege III"-at ami kevésbé jött be a szűk kameranézet miatt. A Lego sorozat nem igazán tetszik... Little big és FPS-ek kilőve. Más... ???? :F :F :F

[ Szerkesztve ]

(#30602) v!ct0y válasza dhcodoki (#30601) üzenetére

v!ct0y
(PH! addikt)

Pedig a LBP az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam:)

PSN-victoyka, ORIGIN: victoy85,

(#30603) dhcodoki válasza v!ct0y (#30602) üzenetére

dhcodoki
(fanatikus tag)

asszonynak nem tetszik, ezért van lehúzva

(#30604) erahurka válasza v!ct0y (#30602) üzenetére

erahurka
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

+1
Egyszerre elmebeteg és zseniális játék. Nehéz szavakkal leírni :) Csak kár hogy az 1 sztoriját már alig játsszák neten, egyedül meg béna vagyok hozzá :/
Amúgy nekem a 2 jobban bejött.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.