- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika753
csendes tag
Sziasztok.
Segítsetek légyszi.
PS3-at eddig CRT tv-n néztük.
Hogyan kell átállítani HDMI kimenetre?
Most vettünk egy lcd tv-t. -
VooĐoo
tag
válasz bandika753 #68851 üzenetére
Tartsd nyomva a power gombot bekapcsoláskor amíg 2x nem sípol, ez reseteli a display beállításokat.
PSN: Neon--Skyline
-
törölt tag
válasz james001 #68850 üzenetére
Az F1-gyen meg a DTM-en kívül szinte minden autós versenysorozatban két verseny van egymás után ugyanazon a pályán De nem kötekedem tovább
Más: befejeztem ma a Puppeteert. Az utolsó boss meglepően könnyű volt, és vártam valami fordulatot a végére (spoiler, hogy majd az a boszorkány megkaparintja a cuccokat amit gyüjtögetni kellett és kiderül hogy gonosz volt, spoiler vége), de nem volt semmi. Amúgy a játékmenet elég változatos volt annak ellenére, hogy sok minden ismétlődött. Néha idegesítő volt az irányítás, de nem nevezném összességében egy nehéz platformernek (az LBP utolsó pályáját pl. még egyszer sem tudtam megcsinálni, az a nagy kerék a végén számomra lehetetlen). Abszolút megéri a kb. 3000 forintos akciós árat, érdemes lecsapni rá.
-
$p@rr0w
őstag
meg csak 1 hete vettem a ps3-at de mar tobbszor (2) kifagyott ez normalis?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Wlac
Ármester
válasz $p@rr0w #68857 üzenetére
Sajnos igen. A Store rendszeresen fagy, illetve ha a The Last of Us multiból szeretnék kilépni, akkor mindig újraindul a gép. Nem volt még szerintem klasszikus játékon belüli fagyásom, bár a The Wolf Among Us anno az első indításnál loading loop-ba került, és nem is működött, amíg újra le nem szedtem.
Mármint az LCD-re rádugjátok, és ott okézzátok le? Szóval már magát a kérdést látjátok az LCD tévén? A kábel/csatlakozó hiba kiszűrése végett kérdezem.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sirandrish
legenda
válasz #42308056 #68856 üzenetére
Hjaaaaj emlékszem arra a nagy kerékre
Asszonyt már majdnem levertem a kanapéról...Nem azért mert elrontott valamit, de már meg kellett (volna) ütnöm valakit
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KaitouP
nagyúr
válasz $p@rr0w #68854 üzenetére
A GT5 -höz nem volt szerencsém, de anno úgy olvastam, hogy volt baj azért vele, már technikailag (lassú betöltések, stb.)
A GT6 sokat nem ad pluszba, de szerintem jobb választás az 5-nél. Picit talán szebb, picit talán jobb, több autó, speckó VGT autók, speciális eventek, és az online rész is működik, szezonális eseményekkel, ahol autót, új festéseket nyerhetsz a kredit mellett.
Vannak ugye kategória versenyek, amik egész jók többségében, de azok a hosszútávú versenyek, ahol az ember igazán úgy érezhetné, hogy versenyez, hiányzik, helyette van 25 perces verseny, kötelező boxkiállással... Értelmes.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
törölt tag
válasz Sirandrish #68863 üzenetére
Nekem nem volt ennyire emlékezetesen nehéz amikor haverokkal játszottuk. Egyedül viszont borzasztó. Ráadásul a végén van hogy ha meghalsz kezdhesd elölről.
-
$p@rr0w
őstag
VooĐoo, Wlac: Legalább az megnyugtat hogy akkor nem egyedi a probléma.
GhostPetya: nekem az 5 perces verseny is sok.
pulyka jocó: Érdemes Bad Company 2-t venni multira még?
Valaki segítene hogy hagyjam a kölcsön psn plus előfizetéses profilt aktivalva a gepemen? Ha bejelentkezek vele es utana ki majd a sajatommal vissza akkor aktivált marad? Vagy új helyi profil alól lépjek be vele?
-
$p@rr0w
őstag
válasz pulyka jocó #68869 üzenetére
Még mindig nem próbáltam ki...
-
ldave
félisten
Lehet meghalt a hdd a gépemben Vasárnap este játék után kikapcsoltam a gépet, azóta nem indul be rendesen, hanem a file system restore rész indul el, de sose ér a végére, mert egy idő után újraindul a gép és kezdené előről.
Most beléptem a service menübe és indítottam egy Restore File System parancsot onnan, hagyom menni aztán majd este ha hazaértam ránézek.
Nagyon nem örülnék, ha formázni kéne a lemezt, nagyjából minden mentésem elveszneA Slime draws near! Command?
-
$p@rr0w
őstag
válasz pulyka jocó #68869 üzenetére
vegigjatszottam a demot a lannyal, eleg vegyesek a benyomasaim: kisse gagyi az iranyitas, es a narracio eleg fapados. majd a masik karakterrel is megprobalom
-
-
Rezuhu
aktív tag
-
ldave
félisten
-
-
ldave
félisten
A PS+ mentések amúgy miként működnek? Megnyitja a játék online is mentéseket vagy le kell tölteni a PS3-ra azokat, ha használni akarom? Arról olvastam, hogy maga feltöltés automatikus.
A Slime draws near! Command?
-
fausto
addikt
Mivel folyamatosan egyre jobb játékok jönnek a PS Plus-ban ( ) és folyamatosan javul a PSN stabilitása és minősége ( ), a Sony elérkezettnek látta az időt, hogy emeljen a PS Plus előfizetési díján: LINK
Persze a US régióval kapcsolatban nem jelentettek be semmit...
-
Elims
veterán
Legtöbben az ide beíròk winchester kérdésére csak annyit írnak,hogy "Tegyél bele egy akàrmilyen laptop vinyòt.".
Ezért szoktam én azt javasolni,hogy ne legyen "akàrmilyen" és nagyobb a valòszínűsége,hogy nem lesz -vagy jòval később- ilyen kellemetlen meglepetés.
Sajnàlom,hogy ez van. :-/ Pròbàld meg te is elvinni abba a szervízbe ahova Fausto vitte.
Vagy megpròbàlhatod még ki- és berakni a winchester-t hàtha csak elmozdult vagy vmi. (Gondolom,hogy nem,de egy pròbàt megér. :-(Fausto: Nagyon köszönöm a hírt!!
Gyorsan veszek még egy évet. -
ldave
félisten
válasz fausto #68892 üzenetére
Valószínüleg egy árba kerül a Live Gold előfizuval.
@Elims: asszem Hitachi-t tettem bele, eredetileg ez egy 160 GB-os gép volt, aztán amikor vettem a laptopom, annak a hdd-jét tettem át a PS3-ba (a laptop SSD-t kapott), szóval azért minőségi darabnak mondható, legalábbis remélem a Dell nem szarral árulja a laptopjait
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #68896 üzenetére
Nah jah..még valaki írta is hogy szerinte úgyse vesz senki 1 és 3 hónaposat.
Elimsnek meg amúgy is felesleges plust vennie...már feltankolt 2024igEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #68897 üzenetére
Szerintem ilyen
szar"változó minőségű" felhozatal mellett abszolút volt létjogosultsága a negyedéves előfizunak. Bár azt hiszem most fizettem elő utoljára, májusban befizettem 3 hónapra, most járt le. Ez is csak azért volt, mert kellett az online mentéseim. -
válasz Sirandrish #68897 üzenetére
-
A`rpi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest