Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Stef@N #52585 üzenetére

    Többféleképpen is utána tudsz járni későbbiekben te magad is, ennek a kérdésnek. Első és legegyszerűbb módja az ha rákeresel az interneten játék borítójára, ezen mindig fel van tüntetve kék logóval: PSN Pass, vagy Network Pass felírat.

    Ha nem tudtál megbizonyosodni 100%-ban arról hogy kell e hozzá pass a fentebbiek alapján akkor pedig ellátogatsz PS-Store-ba ahol a keresőbe beírod játék nevét, majd Network Passes feliratot keresel,(esetleg benézel az addonok közés is) ha nem találod akkor értelem szerűen nincsen, ha van akkor nincsen más dolgod mint megvásárolni.

    EA játékok esetén ingyenes maga a Pass, nincs más dolgod mint letölteni és már multizhatsz is, fentebbi metódust kell csak követned, beírod a játék nevét, és meg fogod találni Network Passes menüpontot.

    Itt találsz egy listát is mihez kell online pass:
    [link]
    Ebben a listában benne van több EA játék ami ugye ingyenes lett, ezért is javasolom inkább azt hogy győződj meg te magad Storban a dolgokról.

    Amire még kitérnék Season pass, nem össze keverendő online pass-al, online játékra nem jogosít, ezt ha megveszed, akkor az adott játékhoz elérhető lesz az összes megjelent, és későbbiekben megjelenő DLC.

    Egyébként nem kell GTA hoz online pass!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák